Bucurii de sept-oct 2006-LA MULTI ANI DAVID (73)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

La multe lunisoare Adelina.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata la amiaza de la noi!!!

Acum am venit de afara am stat vreo 2 ore , m-am gandit sa profit de racoarea care a fost de dimineata, ca la ce nori s-au strans nu stiu daca dupa-amiaza mai apucam sa mai iesim...Azi-noapte grasanu meu a dat recital, cred ca se apropie dintisorul nr 5 ca are aceiasi nervi si bolboroseala isterica ca la nr 4..

Alina Morostes- am admirat acum pozele puiutilor tai - chiar seamana destul de bine intre ei, sunt niste scumpi, sa-ti traiasca si LA MULTI ANI!!!pt printesa!!!

MamiLili- n-am stiut ca esti la Suceava...dar tot e bine ca a plouat fie ei si 3 stropi si Dzeu sa-l odihneasca pe teoctist!!!!

Cristina - te asteptam cu vesti si tiem pumnii sa nu-l chinuie tare rau pe Vladic!!!

Gety - din experienta mea "vasta" de pana acum, Calgelul ala e cam apa de ploaie...adik are efect sa zic cam vreun sfert de ora ca pe urma gata!!!

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Buna tuturor.

Apropo de poze, eu n-am vazut pozele cu Sebicu, unde sunt?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Daca e vorba de Sebicu a meu.. aici

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Noi n-am mai iesit afara, am stat cu Maria in balcon, ca sa respire aer curat si vad ca doarme binisor. Lasa sa ploua, ca o sa avem timp si de iesit afara, nu-i bai.
Alexutza, glicerina respectiva nu stiu daca tine mai mult, dar macar nu-i suta si.
Mirabelac, schimba si tu strada pentru vreo saptamana.
Mexxa, credeam c-am scapat pozici, dar n-a fost asa.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

La multe lunitze, Adelina Oana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ignatica si mexxa, multumesc mult! E tare dulce Sebicu! Si ce suparat era el ca i-a furat "rautatea" biscuitele!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Adriana mica, te asteptam cu poze, iar daca vrei sa-l trecem pe Tudor (alias Dudu) in lista cu dintisori, sa ne scrii cand au iesit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

salutare si la multi ani sarbatoritilor de ieri si de azi
sa fie sanatosi !!!

avem si noi poze de la mare, le gasiti jos la semnatura pe linkul Vlad-Alexandru in folderul "la mare"

Lilina si www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?Ualbumsperpage=24" target="_blank"> Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Ceao,fetele!
Tare fain mai e afara,asa bine s-a racorit ca si Maya a dormit foarte bine.Azi noapte m-a trezit doar o singura data si chiar m-am mirat cand am vazut dimineata ce mult am dormit amandoua,era 8.45 hehehe.
Acum face nani de pe la 12 astept sa se trezesca ii dau papica si iesim iar o tura la plimbareala.
Ieri a avut diaree,cred ca de la dintzucul care a iesit,plus ca cei doi din fatza,sus se vad si ei.A inceput explozia de dintzuci la bubulina mea.Papa mai bine de 2 zile,imi bea si o sticla de 250 ml de suc natural de portocale...
Na ca s-a trezit chiar acum.

Gety mai sunt 16 zile si abia astept sa plecam soare si distractie.
Si tu acusica pleci,nu mai e multicel.

Merg sa dau papa la bubulina si revin,ca zice miam-miam(adica mi fomica)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput