Bucurii de sept-oct 2006-LA MULTI ANI DAVID (73)
Raspunsuri - Pagina 26
alexutza_26 spune:
Oauuu - ce bine ca acolo ploua...trimite si pe la noi cativa stropi mici ca nu ne suparam...macar sa se mai racoreasca un pic!!!!Inseamna ca slujba tinuta ieri acolo la Iasi a dat roade!!!
Fetelor- ma bucur nespus si va multumesc din suflet celor care ne-ati felicitat pt implinirea a 10 luni ale grasanului meu - adik doar Lexi care este o draguta!!!!
Inca o data multumesc!!!!!Macar acum stiu cine si ce suntem printre voi!!!!
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
AdinaF spune:
Fetelor- ma bucur nespus si va multumesc din suflet celor care ne-ati felicitat pt implinirea a 10 luni ale grasanului meu - adik doar Lexi care este o draguta!!!!
Inca o data multumesc!!!!!Macar acum stiu cine si ce suntem printre voi!!!!
Alexutza, sa ne fie rusine, fiindca tu intotdeauna esti super atenta cand e vorba de aniversari.
"La multe lunitze" va dorim si peste fix 2 luni va asteptam cu tort si beutura!

- nu-ti trimit numar par, ca nu-i bine.Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Botez
ramomar spune:
quote:
Fetelor- ma bucur nespus si va multumesc din suflet celor care ne-ati felicitat pt implinirea a 10 luni ale grasanului meu - adik doar Lexi care este o draguta!!!!Inca o data multumesc!!!!!Macar acum stiu cine si ce suntem printre voi!!!!
Alexandra deGABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
wow, alexutza mii de scuze ca am uitat dde grasanul mic si scump
, asa ca ii spun acum La Multi ani! sa cresti mare, sanatos, voios, voinic alaturi de parintii tai!sa stii ca daca am uitat azi sa-l felicit pe puiutul tau nu inseamna ca sunteti mai putini importanti pentru noi

mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006) ***************************************************
sympa spune:
Cu mare intarziere vreau si eu sa-l felicit pe David, prima noastra bucurie..."La multi ani!!!!", sa cresti mare, frumos si sa aduci numai bucurii celor de langa tine care te iubesc mult.
La multe lunitze si celorlalte bucurii...care se apropie incet, incet de anisor.
Fetelor....eu nu reusesc sa fiu la zi nici macar cu cititul....recuperez insa zilele urmatoare, dar nu reusesc sa scriu.Imi sunteti dragi toate, si traiesc cu voi toate progresele copilasilor.Nu trebuie sa va suparati...ma bucur ca Adina si Vauva ramaneti alaturi de noi la sampanie, tort si alte bunatati.
Despre noi....nu mai am timp de Teo care e toata ziua in picioarele mele, incepe sa fie din ce in ce mai dependent de mine si asta nu prea ma incanta.Merge prin toata casa, trage de toate, am incercat sa-mi amenajez apart. in asa fel incat sa nu prea aiba treaba cu prizele, rafturi, sertare...nu e estetic dar trec perioada asta.Se amuza tare cu Andrea care la randul ei il uibeste mult si are grija de el.Avem poze in album daca aveti timp sa ne vedeti...filmuletze n-am mai avut timp sa pun.
Va pupic .....ccc ca ma cheama datoria....
www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze
GETY spune:
Buna seara, mamici!
N-am disparut cu totul, multumesc ca ati intrebat de mine. Sotzul este in concediu de vineri si petrecm timpul mai mult impreuna.
Vauva si AdinaF, am citit de miniconflictul vostru, care mi-au trezit niste amintiri neplacute, dar m-am bucurat ca a trecut furtunitza cu bine.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Plecam si noi afara, ca a inceput sa apara nori trimisi de MamiLili. Doamne, de cand ii asteptam! Ne citim mai tarziu.
GETY spune:
Nu am stat mult, pentru ca bate vantul foarte tare. Acum stam in casa si asteptam ploaiaaaa!
alexutza_26 spune:
Ne-am intors de la plimbarica pt ca dl grasan are nervisori in fundulet pt ca deja se vede un pic gingiuta crapata la premolarul drept...deja parca presimt ce noapte furtunoasa ma asteapta!!!
Fetele multumesc pt urari - nu m-am suparat, poate am fost oleaca dezamagita dar mie oricum imi trece repede pt ca imi sunteti ff dragi!!!!![]()
Gety - bine ca ai aparut ca imi faceam griji!!!!
Ce bine ca macar la voi s-a mai racorit putin...poate vine si spre noi 'briza"
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Ignatica spune:
gonghy, sympa va multumesc pentru urari.
alexutza
la multe lunisoare maraiciului mic, poate nu veti avea totusi o noapte grea.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
GETY spune:

La multe lunitze, Gabriel de Alexutza! Sa cresti mare, frumos si sanatos. 

Si mai ales, sa nu te chinuie dintucii in seara asta.
Alexutza, la noi se vede foarte bine sub gingie muchia celui de-al doilea dintisor, stanga jos. Dar vad ca nici nu mai maraie. Daca se intampla sa maraie, o dau cu anestezina cu glicerina. Dupa ce i-am dat ei pe gingiuta, mi-am atins si eu buza un pic cu compresa respectiva. Are efect anestezina ca amorteste un pic locul respectiv. Eram si eu curioasa ce se intampla.
Cristina, tinem pumnii stransi sa fie bine lui Vladic.
Sephora, pe unde esti?
Gonghy, cate zile mai ai pana pleci la mare?