Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

V-am cam neglijat in ultima perioada...,taman bine sa va treziti din betie si s-o luam de la cap...,pai nu?!?...,doar plec la iubita ,simbata...

Miine am programare la oftalmo cu Crinuta...si sper sa ma teleportez cumva pina in Grivitei,la Medlife,sa citeasca tanti doctora toate analizele si sa-i prezint si rezultatul de la oftalmo...,probabil ca am sa le rezolv miine ca altfel nu mai am cum...,vineri este ultima,ultima zi...de stat pe forum si de baut...,pentru ca simbata dimineata ,pe la 5 plecam la tati...,uraaaaaaaaaa

Acum sa revin la lucruri mult mai serioase si mai urgente...,avem deja un nr de cont pentru Sosonica: Contul la BCR in RON,este : RO59RNCB0318088189010001, Geambasu Oana,sucursala Lacul Tei

SAU

www.moneybookers.com,iar contul este oana.geambasu1@gmail.com
pentru a depune bani aici ,trebuie sa va creati un cont...,foarte simplu de efectuat,am inteles...

Nu uitati sa dati si voi mai departe acest mesaj cu conturile...,da-ti pagina Soniei,care va fi modificata in foarte scurt timp...,trimiteti la firme mari...,oriunde...,eu am trimis si la telefonie mobila,firme de masini,orice am gasit pe google...,mai am o groaza de trimis...,dar ma gindesc ca ,daca ne-am mobiliza mult mai multe ar fi mult mai usor...Mii de multumiri,pentru orice

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

mamici si bb-ii

De dimineata am plecat cu treburi si la cumparaturi,sunt asa obosita noroc ca nu mai este asa cald au fost si vreo cativa stropi de azi noapte
i-am cumparat antoniei de la Hipp orez cu legume si carne de vitel,nu a vrut sa-l pape

Mirona-si Antonia la fel merge identic cu Karina

Dianocica-sa fie intr-un ceas bun crestinarea lui Dmic
(acum Dmare)

Alexandra25-iti doresc multa sanatate

Dia-bravo voua ca plecati la munte (omultet care moare de invidie)

Danutz-imi pare tare rau pt problemele care le aveti cred ca e ingorzitor sa stai cu socrosenia,iti doresc multa putere si rabdare vezi cum il convingi pe sot si trimite-o la ea acasa

Dandusa-

fug sa ma intind in pat pana nu se trezeste antonia

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

unde ati toate?
am ajuns pe pagina 2

luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

Mergi la inceput

Lavinia iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita, iubita, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer LA MULTI ANI!

luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

noroc cu bambo, care mai citeste si pe prima pagina........
lavinia LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa, sa iti vezi baietelul barbat, sa fie sanatos, sa ti se rezolve toate problemele si sa iti dea DD numai bucurie si fericire!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine...parca m-ati mai adus pe linia de plutire... pentru toate!
De 2 zile ma simt tare rau...dureri de spate si mi s-a pus un junghi in picior...ieri nu am putut nici sa umblu...nici sa ma intorc in pat...mi se facuse rau de durere....am fost la neurologie si se pare ca e cam complicat!
Totul a inceput pe la sfarsitul sarcinii cand incep sa se desfaca oasele bazinului,atunci credeam ca e normal sa doara asa....si m-a tot mai apucat durerea pana acum cand a devenit insuportabila....!
Inca nu stiu sigur diagnosticul...doar presupuneri..."sciatica"..astept sa fac filmul si urmeaza luni de fizioterapie...injectii....!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

lavinia sa te faci mare ! sa treci peste toate problemele. si sa nu uiti ca mihaita e cel mai important in viata ta. de la el vei primi cele mai frumoase cadouri

d e super giugiulibil

poze avem dar nu este pt ca nu ma descurc cu usb urile astuia. da l razbesc eu...chiar asa, sa vin de la soacra mare sa va ridic moralul? ntz ntz ntz

diana si david 03.12.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

alexandra multa sanatate . iti tinem pumnii

diana si david 03.12.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

CAPITOL INCHIS, VA ASTEPTAM CU DRAG AICI

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput