Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 28
chinico spune:
quote:
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by chinico
..mi-a picat si mie fisa...
un milion juma e harry la romanica????????
adica 50 €???????
aha.
aici e 19.www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
aham... este varianta in engleza, originala care va sa zica.. si cica mai e si pret promo, ca vb aia, e targ de carte, si se fac reduceri... haaaaa :)
cand o sa apara varianta tradusa in romana, o estimez undeva pe la 70 ron (asta pt ca ultimul volum a fost 59 ron, daca ma mai tine bine neuronu'... si atsa fiind ultimul, probabil are mai multe pagini, si cu coperta cartonata, plus culorile, plus funda rosie la pachet...=70 ron :))) )
Deea, mami de Eric (15.12.2006)www.sonia.as.ro/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
de originala zic si io.
de ultima.
19.
mint. 18..si vreo cativa centi, nu mai stiu exact, cam 80..sau 15.. nu mai stiu.
rotund: 19.
ca sa nu mai scriu inca unul..
danut nu fi suparata.
trimite soacra acasa sub pretextul ca ai un copil extraordinar de activ si ca doresti sa nu o epuizezi pentru ca este foarte important pentru copil sa aiba in continuare o bunica sanatoasa, plus ca la braila nu e asa de cald...
alexandra sanatate!
dia manerele de la avent de care pomenea chris se potrivesc numai pe sticlele mari si alea sunt prea grele si prea groase ca se le tina bebeii in mana.
dianocica daca te-a mancat stii tu unde...
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
crykett spune:
buna ziua.
Dianarus,Dolores-sanatate multa la bebeii si
pentru voi.Si ANTONIO e racit(rosu in git
)nu face febra,muci la greu(batistuta sa traiasca), tuseste.si noua ne-a dat augumentin dar nu am de gind sa il dau,aseara sa odihnit mai bine ,a inceput sa pape si el mincare solida
.Despre DINDUSA am citit ca se duce sa o viziteze pe Sosonica la spital.Alexandra -sanatate
Vazut bebici frumosi ,sa va traiasca si sa va bucurati de ei.Dianocica -felicitari pentru crestinarea lui Dmic
sarbatoritilor de azicristina
de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 pozici
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianocica
danutz nu, nu e mai rau cu bona. pt ca aia stie ca pt banii aia tre sa faca ce zici tu. si daca nu face nu i mai vede. cu soacra e alta poveste. mereu o sa aiba impresia ca iti face un favor. si nu poti sa i zici nimic ca de...e ruda..te ajuta... eu aleg sa nu am asa un ajutor
laura neaparat editeaza mesajul ala sau sterge l de tot pt ca iti garantez ca sta cineva in umbra si de abia asteapta sa gaseasca 'incalcari ale regulamentului' ca sa poate sa raporteze si ea la moderator.
cum dai din lac in put: ca sa nu ma mai tzacane iubitul ca stau pe forum am inceput sa l 'tentez'. am ajuns la faza la care a zis ca si face si el cont. si acum vine intrebarea de 1000 de puncte: eu cum mai zic ceva de soacra? nu mai bine il lasam eu sa bodogane de forum da' ramaneam cu fericirea unei barfe? nop. na sa mi fie invatare de minte. in caz ca nu am fost destul de clara acum sunt in vizita la soacra, da?
diana si david 03.12.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
asa e cum zice diana... bona stie ca o platesti sa faca cum vrei tu , soacra noap, are pareri personale despre ingrijirea copilului, stie tot, si mai bine te lipsesti... eu una m-am lipsit si de ea si de ajutorul mamei (al mamei il accept scurt si la obiect, si numai sub supraveghere) si ma spetesc singurica... da' tot mai bine... si nici macar nu-mi aud dupa ca io ti-am crescut copilul, etc... nuuu copilul mi-l cresc singura cum pot, si dc nu pot imi angajez ajutor, ca-i mai sanatos
asa de rau e in buc, ca ai fugit la soacra?
, soacre, tampoane, biberoane, kk de diferite culori la copii, pampersi si hainutze... si ca sa stie, sa se documenteze din timp... roxanica sigur il asteapta ... si eu mai povesteste-ne de d ... oana il

Dia
de
Oana (29.11.2006)www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
Laura13 spune:
danutz azi a fost prima zi cu bona. am iesit toti trei la plimabare, dani s-a jucat cu ea, chiar i-a si ras de vreo 2 ori (el, care e f egoist cu rasetele), m-a studiat, m-a tot intrebat....aia cum, aia de ce, aia cand..... mie mi-a placut, vine cate 4h pe zi pana la 1 sept (cu o pauza de 2 sapt la mijlocul lui august, pt ca plecam noi), iar de la 1 sept singura cate 4h pe zi cu dani. cu soacra......orice zic eu nu e bine, stie ea mai bine, ma intrerupe la 1/2 oricarei propozitii vizavi de dani, ca oricum ea stie ce si cum sa faca. asa ca din punctul asta de vdere prefer bona. singura chestie e ca soacra il iubeste, fiind nepotul ei. sper ca si bona sa se ataseze in timp de el si dani de ea. vom vedea. asa ca sunt si bune si rele in orice ai alege. dar te mai asteptam sa te racoresti
dianocica distractie placuta la soacra
. ne "amenintai" cu poze...........
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
marani spune:
quote:
Originally posted by alexandra_25
Va citesc din umbra.....sunt super suparata...am niste probleme de sanatate...nu grave dar nu se mai vindeca....sunt tristuta...nu am dispozitia necesara sa va scriu.....va pup pe toate dulce!
alexandrade
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark![]()
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
Multa, multa sanatate! Sa te faci bine!!!!!!!!!!!!!!

Dia1609 spune:
chinico, manerele de la avent se potrivesc si pe bibele de avent mici ... da' nu le putem folosi ca le roade Oana... uita de apa/ceai si roade pe manere ... de aia vreau din ala, sa-l tina usor in mana si sa bea fara alte distrageri... si imi tb pt apa/ceai, ca acolo ii tb sa-si tina numai singura biberonul... si il tine, nu asta-i problema, dar ii mai aluneca din mana, ca-s groase si nu le apuca ca lumea
Dia
de
Oana (29.11.2006)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
acs spune:
Multumesc ruxandra! :)
Am vazut la Kaufland ultimul volum Potter (in engleza), la 89,9 RON parca.
Laura, lui Victor inca nu i-am dat ficat, dar la momentul oportun (cred ca peste o luna - doua) il voi fierbe in apa. Unt ii dam de obicei Milli sau LaDorna sau Covalact, foarte putin (aprox. un sfert de lingurita la o masa), in piureul de legume.
Dia, biberon din asta cu gaura la mijloc eu am luat de la Carrefour (nu e de firma). Dar nu are tetina lata. Nu poti cumpara tetina separat?
Apropo de cresterea imunitatii: mie nu mi-a dat nimic doctorita pana nu au crescut fetele (3 ani). Din pacate nu-mi mai aduc aminte de ce mi-a spus ca nu se recomanda :(.
Numai bine,
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by acs
Multumesc ruxandra! :)
Dia, biberon din asta cu gaura la mijloc eu am luat de la Carrefour (nu e de firma). Dar nu are tetina lata. Nu poti cumpara tetina separat?
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
chestia e ca tetinele alea mari si late (cum sunt alea de la avent sau bfree) nu se potrivesc pe biberoanele astea, care-s prea mici .... si tetinele astea mici nu le accepta Oana .... asta e problema mea ... si v-am inebunit si pe voi cu ea
Dia
de
Oana (29.11.2006)www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
marani spune:
DIA, ce fain ca mergeti la munte! sa aveti vreme buna si Oana sa se simta extraordinar de bine! distractie placuta! astept poze, multe multe!!!!!!!!!!!
DANUTZ, tare rau imi pare, sanatate multa iti doresc, cat despre probleme familiale - tre sa-l convingi pe sotul tau. Parca cumnatul tau fu la un interviu la Vodafone. Sau nu? chiar nu gaseste nik sau nu vrea?
si
sa treaca!
Dia1609 spune:
dandusa, primit PM, multumesc
... cand pleci la iubita ta?
Dia
de
Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!