catalog Yves Rocher (2)
Raspunsuri - Pagina 7
nicole2005 spune:
Buna!
A facut cineva direct pe site-ul Yves rocher.fr? Am vazut ca preturile de acolo sunt mult mai mici fata de catalogul pe care l-am primit. cum putem face comanad pe net la ei?
nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site
piscotel
andanii spune:
am comandat si eu acuma pentru a doua oara de la YR , sper sa nu vina in 2 luni, la telefon mi-au spus ca dureaza 3 saptamani si jumatate , sunt curioasa , m-am speriat ce am citit aici .... prima comanda mi-a venit in aprox 2 saptamani.... sa vedem ce se-ntampla
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
amoodia spune:
mai fetelor am fost in germania si am dat de un magazin de-a lor. au reduceri mari tare. mi-am luat creioane de ochi de la luminelle cu 1.50 euro fiecare. imi pare rau ca nu mi-am luat si loose powder ca era 4 euro. mi-am luat si parfumurile Pur Desir si ala de la liliac miroase super, super. erau cu 8 euro fiecare. mi l-am luat si pe cel Gardenia dar nu l-am desfacut inca.
dar creioanele de ochi de la Luminelle sunt foarteeeeeeeeee bune.pana acum nu m-am dat cu vreun creion fara sa nu mi se intinda pe toata pleoapa dupa vreo 2 ore, in schimb asta de dimineata pana seara machiajul meu arata la fel.regret ca nu am luat mai multe creioane.
aaaa sa va mai zic ca de aici din Norvegia am comandat setul ala de minirujuri, si chiar daca eu pana acum nu foloseam rujuri deloc, sunt atat de incantata de astea.rezista pe buze si culorile sunt exact ca in catalog.
folosesc si eu de ceva timp delul ala de la Calmile de curatat si e o adevarata minune. curata tot, tot, plus ca pun doar o picatura. pana acum daca ar fi fost sa ma demachiez ca inainte, ar fi trebuit sa cumpar inca un demachiant de ochi, vreo 2 pachete de servetele. asa gelul asta il folosesc de ceva vreme, si am ajuns la jumatate, si nici nu mai raman neagra la ochi dupa demachiere.
andanii spune:
am facut comanda de 3 saptamani si jumatate , atata cat au mentionat ei , si nici un semn de vreun pachet ......... oare cat mai trebuie sa astept pana vin, voua in cat timp v-au venit produsele , nu mai am rabdareee
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
Dory232002 spune:
Stiti cumva cum sunt rujurile de la ei?, dar crema pt. picioare si cea de maini??Luni vreau sa dau si eu o comanda la ei la aceste produse...dar cam lunga e asteptarea pana vin produsele
amoodia spune:
Dory crema de picioare nu am incercat-o dar crema de maini cea cu portocaliu sau cu galben, le folosesc zilnic si sunt foarte bune.
rujurile iar sunt bune. eu am comandat o cutiuta cu mostre de la colour nature si mi-au trimis vreo 8 rujuri si sunt foarte bune cu toate ca inainte eu nu foloseam ruj, cu astea imi place sa ma dau.acum mi-am luat si unul de la Luminele dar nu l-am incercat inca.
smiley_micky spune:
dory..am incercat crema de picioare de la ei si e foarte buna, la fel si cremele de maini, in special cea cu arnica...
eu am fost recomandata de o prietena si comanda a venit in 3 saptamani...cei de la yves rocher mi-au trimis mesaj pe mobil, in care ma anuntau ca urmeaza sa primesc un aviz in urmatoarele zile...si in 3 zile am primit avizul..nici nu mi-a venit sa cred...cred ca depinde de norocul fiecaruia, daca produsele sunt sau nu in stoc
andanii spune:
Dupa o asteptare de 5 saptamani si jumatate am primit mesaj pe mobil cu anuntul ca voi primi aviz, apoi dupa o zi avizul de la posta ... am ridicat coletul , cu cadou o crema roz cu sclipici Ode a l'amour si exact produsele comandate, catalog si mostre , toate in stare buna.
Am mai facut o comanda in aceeasi zi cu asta dar nu a plecat nici macar din franta pachetul ... probabil ca nu au produsele pe stoc.
Cine a comandat din catalogul cu cadou sigur "crema de zi"( e una verde scumpa tare ) ce a primit cadou in valoare de 70 lei ???
Dar la comanda cu cadoul "crema de ochi rosie rich creme " ce cadou se primeste ... ma refer la cadourile surpriza
va multumesc pentru raspunsuri
ANDANII
madaluta spune:
a comandat careva din ultimul catalog? cel care pt o comanda de 80 de ron iti da gratuit geanta de voiaj rosie? sunt curioasa dc geanta e de calitate si se merita....
am mai primit cadouri de la ei cu mici borsete si gentute , dar toate au avut fermoarele proaste...sa fie doar o coincidenta?
Madalina 7+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
andanii spune:
am comandat din catalogul cu geanta rosie cadou saptamana trecuta .. mai am de asteptat ceva vrme ... intre 3-7 saptamani va veni
nu am vazut inca
gentutele albastre sunt ok la mine , e bun si fermoarul
ANDANII