catalog Yves Rocher (2)
Raspunsuri - Pagina 6
micaalsa spune:
Catalogul l-am primit dupa o saptamana de la comanda online. Acum sunt curioasa in cat timp imi vine comanda de cosmetice.
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica
Bubulina mishelina
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)
zeririlouiza spune:
Fetelor aveti dreptate chiar de-s bune produsele lor, vin cam tarziu, si atepti de uiti de ele la un moment dat, eu ultima data am comandat pentru ziua surorii mele si din pacte i-am dat cadoulla doua saptamani dupa, dar ii spusesem ce i-am luat. Si acum am soua saptamani de cand astept
Louiza 15s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png
http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/
floricescu spune:
Buna fetelor! Ma numesc Florina.Am primit si eu de doua ori produsele Yves Rocher:asteptarea e cam lunga, dar se merita.Sunt produse SUPER.Ati folosit vreun rimel de la ei?Care sunt bune?As vrea, nu pentru volum, ci pentru alungire.Va pup si astept raspunsul vostru !!!!!
nadina spune:
Io am dat comanda on-line acu vreo trei saptamani si nik. Asta dupa ce am sunat si o "competenta" de acolo mi-a dat gresit site-ul, dupa ce am intrabat-o daca e cratima intre yves si rocher. Noroc cu google.Sper sa fie mai profesionisti in rest, ca e pacat de produse. Uite asa reusesc romanii sa distruga cate un brand.
Nadina
karina2oo4 spune:
eu am facut comanda in 22 iunie si inca nu a ajuns
am dat tel la ei si mi-au spus ca a venit un produs deteriorat din franta si ca mai trebuie sa astept....
sper sa merite
se pare ca sapt viitoare ar trebui sa imi sosesca produsele
vom vedea....
Candy spune:
Si eu am facut comanda de mai bine de o luna si inca nu mi-a ajuns. Am sunat sa vad ce se intampla si mi-au spus ca mai dureaza inca 2 saptamani. Am incercat sa renunt la unul din produse (pentru ca intre timp mi-am cumparat unul similar, ca daca stateam in nadejdea lor...) si mi-au spus ca nu se poate, daca vreau pot sa nu ridic comanda de la posta! Merci, asta stiam si eu... Bila neagra din nou pentru ei! Din moment ce produsele nu au fost livrate inca, nu vad de ce n-as putea renunta.
Mi mi se pare inacceptabil sa astepti aproape 2 luni pentru niste cosmetice, indiferent cat de bune ar fi. E prima si cu siguranta ultima data cand comand de la ei! (cel putin din Romania). De la Quelle idem.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
karina2oo4 spune:
au sosit intr-un final produsele de la YR, dupa 1 luna si trei saptamani
sper ca urmatoarea comanda sa fie trimisa la timp
impreuna cu comanda am primit un chestionar in care sunt intrebata daca sunt multumita de produse si sa dau o nota de la 1 la 10 pentru promtitudinea cu care au raspuns la comanda mea
bineinteles ca voi da nota cea mai mica