Colectia de toamna iarna 2005(143)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Bb a venit pe lume la ora 22.02. 52 cm, 3700 g.m este mancacios si simpatic.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

la ora 1 el deja sugea. am inteles ca i s-a rupt colul Andreei,sorry ca nu am fost un bun mediator , am dormit ca bolovanu si n-am auzit telefonul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Ilenutza, dubla putere sa ai de-acum! Sa-ti umple ficiorii viata de bucurii cat poti sa duci!

Oaaa! Ile chiar a nascut. Unde-a incaput in sac asa repede timpul?

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Feli merci ptr nr. de tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

wow...Ile sa-ti traisca baietii si sa-ti aduca numai bucurii!!!!! Iar bb mic sa fie mancacios, sanatos si sa creasca intr-un an cat altii in 10

Io-s mai bine azi, dar nu zic hop pana n-am sarit pragul..

Patricia ne bucuram ca ati mai intrat cu vesti, sper sa va "citim" mai des

Fee stiu ca ne citesti si tu, ceva poze cu Daniel nu ne arati?

Ripley, Taniuk, Miha n-am mai auzit nimic de voi..sper ca sunteti bine

Roxi tare ciudata treaba cu sterilizatul suzetelor, pai ce sa faci, sa-i sterilizezi totul pana cand s-o marita? La cate prostii baga ei in gura..

Azi o sa fie mai racoare cica...ma duc sa ma apuc de mancarica si sa putem iesi afara.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ilenutza, sa-ti traiasca feciorul, sa fie sanatos si mancacios! Iar tie-refacere rapida!

Madau cred ca si eu si tu, si lavi suferim de hiper-tiroidie (stiti voi, pe pielea rea ce sa se puna?). Eu sigur. Asa ca trebuie sa mancam mai des si sa bem lichide dulci (preferabil nu Cola). Tin pumnii sa nu mai ai crize de lesin!

Roxi vai, vai, vai, ce rau imi pare de Alexia! Nasoala rau stomatita asta! sa va faceti bine, repede!
Ilinca nu cred ca a mai luat din parc virusul, ci din carrefour miitari, unde am dus-o duminica. Stii tu, unii ii duc de cand se nasc si nu au nimic, noi mergem o data si ne captusim.

dordia iti trimit un pm, dar mai incolo.

Azi noapte nu a mai facut febra, dar a durut-o gatul. S-a foit la greu, saraca. E obosita moarta ca nu a putut sa se odihneasca. Deci azi va fi maraita

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Colectie noua!

Mergi la inceput