Colectia de toamna iarna 2005(143)
Raspunsuri - Pagina 29
Hildegard spune:
Deci, Eu, Leea, si Stefanalexsuntem puturosi la vorbit
...mai sunt si alti copii puturosi la vorbit?![]()
Ile, ce faci?...speram ca esti ok?

De abia astept sa povesteti.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
madau spune:
Ile facem galerie puternica...

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
dordia2000 spune:
Catutza...ca si anul trecut...vom merge la 2 Mai la vilutza noastra rezervata...unde ne simtim bine in gasca mare cu copii. O sa fie suuuper. Abia astept!
Hai tu Ile...hai tu Ile.... 

Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
roxisialexia spune:
VA MULTUMESC DIN SUFLET FETELOR ! O pajiste de
pentru toate mamicile sufetiste imi sunteti de mare ajutor.
In afara de ce v-am spus mai devreme alexia are si pe corp si intre barbie si gurita o iritatie foarte urata, asta in afara de zecile de bube de la caldura.dimineata ii curgea si sange din gura
deci este un fel de herpes extins..nu stiu cum sa ma exprim mai bine, azi am reusit sa ii dau f putin in gurita cu ceai de musetel cu bicarbonat, tantum de 2 ori/zi, si am sters gurita cu solutia pe baza de stamicin/glicerina/anestezina.....dar nicicum nu ajung in gatul ei 
Doctorita m0a certat ca nu am mai serilizat suzetele ...si ca de aceea am ajuns aici..
+ iaurt de la frigider ..e jale in gatul ei cica este rana.
ile..ma gandesc la tine, sper ca la ora asta deja sa iti fi tinut in brate puiul..... au trecut ceva ore de la 19.
mada asa e, in stomatite nu e voie lapte insa branzica de vaci si iaurt merge, am citit eu azi...si herpangina a avut si alexia mea pe la inceputul anului insa aia mi s-a parut floare la ureche..pe langa stomatita asta.... acum urla de durere si arata groaznic.
hilde multumesc, la noi tratamentul trebuie dat mai intensiv alternam la 3 ore - bicarbonat, glicerina, tantum.....
feli, sanatate multa micutei ilincuta...off tare rau este cu febra asta mare, si este de natura virala rosul asta.Sa le dai una peste nas mamicilor care isi scot in colectivitate copii cu boli virale-contagioase![]()
simina felicitari, sa il stapanesti sanatoasa si fara evenimente!
orice inceput este greu, cat de curand o sa sofezi fara probleme.
gandaceii...ce faceti? 
anda acu ceva vreme promiteai niscavai poze cu nic la bran....
cum merge treaba cu renovatul?
Daca eu scriu la aceasta ora este pentru faptul ca azi nu au mai oprit curentul....sper sa nu pice decat dupa ce dau send la placinta.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
lavi02 spune:
Ilenutoooo 

Dordia fain ca te simti bine la noul servici.
Eu tot staaau si ma framant - sa plec, sa nu plec din Poli, majoritatea argumentelor ar fi pentru plecat, cu exceptia vacantei de vara
.
Ma framant de cateva luni, doar ca nu v-am prea batut la cap cu asta.
Feli
sa scape Ilinca de febra!
catutza spune:
Roxana , mii de
pentru tine ca mai ai putere sa scrii, multa sanatate Alexiei si un
pe obrajor ca sa se faca bine.
Si Bia e iritata rau pe gat si la sub brat de la caldura ii dau cu desitin mai nou si vad ca a inceput sa-i mai treaca din buburuze ca era rau.
Lavi , ai dreptate cu vacanta ta de vara ca poti pleca unde vrei si cand vrei, mai poti sta si cu fetele acasa pe timpul vacantei, dar tu stii mai bine ce e bine pentru tine
Ioana , am reusit si eu sa va vad pozele de la munte, sunt superbe iar voi sunteti o familie frumoasa si implinita, 
De Ile mai stie cineva ceva?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
dordia2000 spune:
Roxi ...off...mititica...doamne prin ce o trece ea!! Si tu...ce sa zic...mai gasesti putere sa mai si raspunzi...si sa te interesezi de noi. Esti o dulce si meriti ce e mai bun asa ca...DoamneDoamne...va fi cu voi si va alina aceasta urata stomatita.
Va poop si va doresc toata sanatatea din lume!
Lavi
asa e...incep sa ma simt bine, Am idei care vad ca surad patronatului deci...ma simt utila. sa vedem pt cat timp. MAine am o sedintza cu directoratul in care tb sa propun ceva solutii la niste probleme. Sper sa aprecieze si sa se faca ceea ce propun. Oricum...eu o vad ca o experientza in plus...si deocamdata sunt multumita. Exista si dezavantaje...dar...nu poate fi totul perfect, nu?
VA poop si noapte buna!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
lavi02 spune:
Aoleu Roxi ce s-a mai "captusit" Alexia! Multa sanatate si multa putere va doresc!
Dap catutza cam asta e singurul lucru care ma face sa oscilez - ca de-acum voi depinde de altii (de ex soacra-mea) sa ma acopere pt vara. Ca bona nu am de gand sa am pana la adanci batraneti, adica dupa ce incepe Nati gradinita.
Altfel, nu plec decat pt norma partiala; nu vreau sa ajung acasa seara tarziu. Sper sa gasesc.
Dar nici in facultate nu mai vreau. 1 - salariul; 2 - atmosfera batranicioasa si prafuita; nu ma vad incepand si terminand viata profesionala in acelasi loc, simt nevoia de miscare; 3 - sa tin seminarii si laboratoare ma distreaza intr-un fel (desi ce-i prea mult strica), pt ca e o chestie interactiva cu studentii si e relativ vesel, dar curs nu ma vad tinand ani si ani, zeci de an... grr!; 4 - durerea cea mare = cercetarea pe care ar trebui sa o fac. Sa o fac pe bune: nu sunt conditii, sa ma prefac... nu ma simt eu bine.
Noah, ca v-am descris situatia desi nu voiam sa va incarc cu problema mea. In studentie am lucrat cateva luni bune in industrie: faptul ca aduceam si eu bani semnificativi in casa ma facea sa ma simt foarte bine. Acum, daca scad din salariul meu plata bonei si a gradinitei ... imi mai ramane de 1 apa plata pe zi, cam asa... Daca mai pun si abonamentul la metrou... deja nu se mai merita, mai bine stau acasa. ![]()
Nu-i vorba, ne descurcam din ce castiga Virgil, dar e o presiune cam mare pentru amandoi sa stim ca doar de el depinde
familiei.
Dordia trebuie ca per ansamblu sa-ti convina. Perfect n-are cum sa fie.
catutza spune:
Lavi , ce as face eu in locul tau...as sta macar pana incepe Silvia clasa I, ca deja se maresc amandoua ai alta incredere in ele. Cred ca e stresant ca Virgil aduce bani mai multi in casa, dar e mai bine pentru voi toti ca tu ai mai mult timp sa te ocupi de fete si de casa in general.
Nu-ti gasesti ceva de munca acasa? S-au macar cateva ore pe zi pana mai trec cativa ani
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
patriciaR spune:
Salut mamici si puiuti,
Citit si noi printre rinduri, vazut poze cu copii, frumosi toti si mari..., nu-mi vine sa cred ca trece timpul.
Bravoo mamicilor care ii cresc.
Sper sa reusesc sa intru sa va zic mai multe de noi.
Dar asa pe scurt, suntem bine, puiuta creste, se face din ce in ce mai nazbitiiioasa..., ii incearca limitele mamei
.
In rest nimic special..vara cald, picnicuri, lincezeala...si din cand in cand mai bag un ochi pe aici.
Va pupam si va trasmitem numai bine!
Cateva poze: http://s192.photobucket.com/albums/z283/anastasia05_album/?action=view¤t=P1110118.jpg