Colectia de toamna iarna 2005(143)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Mie Sibilelul mi-a ramas in suflet.am sta in cea mai cea vila de acolo. vreo 2 revelioane. pe patron stiu ca-l cheama Orlando si nu te primeste decat cu recomandari.miancarea era super, traditionala, dinstrachina... in rest comfort , teren de tenis cu nocturna cred ca are acu, o curte imensa...multa verdeata, balansoar, loc de joaca ptr copii. dc nu vi se pare prea departe de bucuresti o sa caut pliantul sa va zic nru de tel sau mail ceva.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buna!
Acum am venit de la dr, ce sa va zic, toti dr de la policlinica noastra de familie sunt in concediu Dar tot raul spre bine, ca am ajuns la Palicari, mama, ce doamna deosebita, ce dr minunat, a fost o placere consultatia!
Mi-a dat o multime de sfaturi, nu neaparat legat de boala. Mi-a crescut inima cand a zis ca am crescut-o bine pe Ili, dar nu a fost multumita ca nu-i dam fructe si peste decat foarte rar. Asa ca vom lua masuri. Bine ca a fost si Doru cu mine, ca el retine mai multe.
Sunt atat de multumita ca mi-a mai deschis ochii la unele lucruri

cat despre febra - da, e rosu in gat(cum dealtfel observasem si noi azi dimineata). O tinem pe antitermice pana vineri, daca nu trece, ii dam ospen. Dar sunt sigura ca va trece

Hai ca ma duc si eu sa mananc ceva ca sunt lihnita, nu am mancat mai nimic zilele astea. REvin.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Madau si eu vreau tare mult sa ajungem la munte ,ma tenteaza Bran-Moeciu,iete aci ce-am gasit pe net ,urmeaza sa sun cind ne hotaram ,avem de unde alege ,imi plac toate pensiunile ca's la polele muntilor,mai retrase din cate se poate vedea
http://www.ebran.ro/ebran.ro/

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Feli pei trebuia sa bagi reportofonul in functiune!
Ne dai si noua amanunte? sau mai bine zi dc ajunge oricine la dra asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ms ptr linkuri..acum ma uit peste cele de la Moeciu..m-am cam plictisit ce-i drept de zona..as merge la Breaza la pensiunea de care zicea Roxi, insa prietenii nostri cu care mergem au casa la Telega,asa ca ptr zona aia, ar fi un nonsens sa platim ca sa stam tot pe acolo

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Roxi, imi pare rau de "minunea" din gura. Si steff a avut asa ceva...si acum 2 sapt iara avea pe limba 2 chestii de alea.....si bineinteles limba incarcata. Acum ii dau Stamicin oral 1/zi si 1/zi il sterg in gura cu nistatin+glicerina+anestezina sau bicarbonat dizolvat in apa.

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Feli, sa treaca rosu-n gat

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli ai vazuuut?
Ma bucur mult ca v-a placut de si sper sa-i treaca Ilincutei febra pana vineri, sa nu ajungeti la antibiotic.

miri da, normal ca oricine poate ajunge la ea.

roxi nu am ce sfat sa-ti dau, ca nu am avut problema asta, dar va doresc multa sanatate, sa scapati cat mai repejor de afte!

Oare ce-o face Ilenuta???

Ale mele gagici se joaca in cada la momentul de fata.
Azi am facut pastrav la grill si impreuna au mancat un pastrav intreg.

Mergi la inceput

Am vb cu Cornel ca Andreea nu cred ca era pe langa telefon. sunt in asteptare .
La ce clinica e Gina Palicari? Parca asa o cheama nu?Stiu ca e fff cunoscuta, toate vedetele isi duc copii la ea. De aia intrebam dc ajunge oricine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

toate vedetele?!?!
La policlinica cu plata de pe Batistei. Noi mergem la ea din martie anul trecut.

Ii tinem pumnii Ilenutei! daca mai vb cu ea transmite-i toate gandurile noastre bune!

Mergi la inceput