Colectia de toamna iarna 2005(143)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli cum mai e Ilincuta?

stefanalex cu vorbitul eu am ajuns la concluzia ca e bine sa le vorbim cat mai mult, sa le cerem sa spuna cate ceva din cand in cand si sa-i incurajam sa vorbesca (dar nu non-stop, sa nu simta o presiune din partea noastra si sa se inhibe). Mai mult.... e in legatura cu abilitatea copilului de a pronunta. Natalia mea de exemplu cunoste foarte multe notiuni (cuvinte, intelege ce-i spunem, face ce-i cerem, etc) dar de pronuntat... cateva, cele mai simple. Ei se dezvolta pe foarte multe directii in perioada asta asa ca e normal ca pe unele sa fie mai avansati, pe altele mai putin. Eu una-s calma.

Joy ba da!
Dar ce sa-i fac?!

Azi a mancat lapte cu cereale de dimineata (dar nu tot bolul, of corz) si o inghetata din Danonino mai tarzior.

Edit:
madau m-am mai gandit la tine: are dreptate Maria-Alexia, poate fi si de la tiroida.
Pe de alta parte, se poate si sa fie de la Mirena, din cauza progesteronului pe care ti-l baga, sunt influentati si ceilalti hormoni: FSH-u' LH-u'si estrogenii. Progesteronul poate da: greata, oboseala, stari depresive, dureri de cap, ameteli. Ai mai avut toate astea si cand nu luai contraceptive hormonale de niciun fel? Pilule combinate ai incercat la viata ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lavi hai ca ma bagasi la banuieli ...eu am avut mari probleme cu pilulele ptr ca imi era foarte rau de la ele...greata, depresii, in fine...asa ca am luat ceva timp, le-am incercat pe toate apoi am renuntat la ele. Dar culmea e ca nu am avut nimic pana acum, e posibil asa dintr-o data sa-mi apara efectele astea? Oricum sapt viitoare cand vine Tutunaru din contzed ma duc sa-l scot..doar oare asta sa fie? . Pe de alta parte, s-ar putea sa ai dreptate si cu aia cu arderile...ca de cand ma stiu am bagat in mine ca un si nu m-am ingrasat...o fi de la nemancat

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mai da careva la copil peste pane ??Noi azi avem in meniu salau pane cu cartofi nature ,ii place rau ,cam naspa ca-i prajeala ...

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

am intrat sa vadce face Ilenuta, vad ca asteapta contractiile, tinem pumnii sa vina si sa treaca repede cu bebe iesit la datorie.

De can am reinceput sa iesim afara, Maria si-a stricat rau somnul din timpul zilei, azi a dormit o juma; de ora afara si una bucata ora la praz in care s-a foit si clar nu s-a odihnit, ca eram langa ea.

Io am dormit 2 ore asta noape, intre 4 si 6, restul m-am chinuit in timp ce curgeau apele de pe mine(cu AC dat pe 19 grade). azi vad ca s-a mai racoritafara(nu si in casa)

Madau, pai ma mut la tine ca e racoare rau, io daca reusesc sa aduc la 29 de grade temperatura din casa. azi merg sa iau pachetul de la posta, ca ieri am fost si era ditamai coada. azi chiar trebuie sa stau, sa-l ridic. Ai grija de tine!

Revin mai pe seara, ca domnisoara are nevoie de companie.

Maria(29.11.2005) si Ioana 24+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07

Munte07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cu arderile si nemancatul se explica starile de lesin si de sfarseala.
Dar panica si greata stiu si eu...

In concluzie cel mai sanatos ar fi sa scoti Mirena, faci un si-apoi mai vezi tu....

Si cumnata-mea a avut stari depresive naspa de la unele pilule combinate. In schimb altele le-a suportat f bine.

Madutza eu nu i-as da peste pane. In cel mai rau caz, da "pane-ul" la o parte si sa-i doar carnita din interior.

Mergi la inceput

Lavi

Madutza nu ti-am zis ce meniu "sanatos" a avut Miruna ieri? Cartofi prajiti cu cod pane...ca altceva n-am avut. Dar eu ii dau peste pane, altfel nu-l mananca, snitel la fel...il prajesc in ulei proaspat, il scurg bine pe servetel si asta e..nu mananca in fiecare zi asa...eu n-am procese de constiinta din cauza asta.

www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Deci nu's singura cu pestele pane ,m-am mai linistit
Lavi ,asa si fac incerc cat pot sa dau la o parte pane-ul ,oricum ii place si cu si fara ...

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Nu mai mergem la mare we asta ca nu am gasit cazare...vreau sa mergem la munte...dar nu stiu unde , ma mai ajutati si pe mine cu niste linkuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Madau uite ce am gasit eu pe alte topicuri tot pe DC
http://www.hotelfortuna.ro/index2.php?lang=ro
http://www.pensiunea-ayana.ro/
http://www.inmoeciu.ro/
Au facut astia cu aeru o mizerie in toata casa. si s-a urcat incaltat in pat. s-a certat maica-mea cu ei la cutite.Pana la urma le-a dat spaga ca sa nu il faca de ras pe Sorin ca mai avea putin si ii batea.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Madau neaparat sa ne spui unde te duci. ca de luni-marti vreau sa plecam si noi la munte. undeva unde sa ne dea de mancare ca eu nu mai gatesc.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput