Colectia de toamna iarna 2005(143)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Madau, dar o "barza" ai facut ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hilde ti-o dau cu draga inima

Maria_alexia pe cuvant ca mi-a trecut si asta prin cap la un moment dat...dar am sterilet Mirena...nu cred ca e vreo posibilitate sa raman gravida cu el. Mi-as face test, dar la cati hormoni am in mine de la el...nu cred ca are vreo relevanta

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buna!
Noi suntem cam la fel, adica aseara pe la 10 i-am mai dat Nevralgin ca-i crescuse iar febra si pana la 6 dimineata nu a mai facut decat maxim 37,4.
Insa la 9 avea iar 39,2. Acum i-am dat Nevralgin si e iar vesela. O mai tin pana maine asa daca nu, mergem la dr. Alte simptome nu are, nimic-nimic.

Madau eu o tin pe a mea: iti scade glicemia, mai ales ca ai zis ca nu prea mananci. Incearca macar sa bei lichide dulci.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buna!
Noi suntem cam la fel, adica aseara pe la 10 i-am mai dat Nevralgin ca-i crescuse iar febra si pana la 6 dimineata nu a mai facut decat maxim 37,4.
Insa la 9 avea iar 39,2. Acum i-am dat Nevralgin si e iar vesela. O mai tin pana maine asa daca nu, mergem la dr. Alte simptome nu are, nimic-nimic.

Madau eu o tin pe a mea: iti scade glicemia, mai ales ca ai zis ca nu prea mananci. Incearca macar sa bei lichide dulci.

Noki casa de piatra! Si mini-vacanta placuta!

Maria cum mai e Cristi?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Madu, cand ai scris de greturi tot la berza m-am gandit si eu. Multa sanatate

Feli , sanatate Ilincai! Cred ca sunteti cu nervii la pamant cu starile ei febrile asa din senin.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Madau, ok, ziceam si eu
Mi-am mai amintit o chestie: starile astea de intoleranta la caldura se pot datora si tiroidei (nu mai stiu daca hiper- sau hipo-). Asta n-ar reiesi din niste analize de rutina...
Doar asa, de chestie: hormonii contraceptivi din mirena sunt diferiti de cei de sarcina, testele ies concludente.

Oricum, la ce calduri indurati voi prin Buc, sunteti niste eroi! Eu mor de cald deja la tot ce trece de 25 de grade, cand am ajuns la 28-29 in dormitor am dat fuga la magazin dupa AC. Numai ca s-a imbolnavit puiul intre timp si am lasat-o balta...

Azi pare mai bine, azi noapte n-a mai facut febra majora, de dimineata avea ceva, probabil sub 38 (evident ca nu sta la masurat, eu ma tot minunez cum de stiti voi temperaturi asa exacte. Eu pot masura doar in viteza o valoare aproximativa, de genul 38, peste 38.5, peste 39... Cam asa...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Maria_alexia , chiar ma gandeam la voi, am vazut aseara la stiri ca aveti temperaturi mult mai mici ca la noi dar mult mai ridicate decat deobicei la voi in zona. Si ma gandeam ca ar fi bine sa fie si la noi asa cald ca la voi

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Ile,tinem pumnii sa nasti azi ,sa fie totul bine si bb sanatos!!!

Avem acvariu ,avem acvariu ,e super frumos si super dotat :)) ,maine luam si pestii ca tre sa stea apa 24 de ore in el ,puiutu abia asteapta ,e innebunit ,nu mai putea de fericire cind a vazut atitea pestisori azi la magazin

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Madutza zi-mi si mie un pret la acvariu super dotat fara pesti. si pe mine ma batea gandul David a vazut la un magazin si era tare incantat.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Am primit mesaj de la Ilenutza :,,Sint internata pt declansare,mi-au facut calciu si urmeaza la 12 oxitocina ,pe urma asteptam ,va pup''

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput