Colectia de toamna iarna 2005(143)
Raspunsuri - Pagina 22
soanso spune:
quote:
Originally posted by Hildegard
Baneocin pudra, este antibiotic si mie dr. mi-a zis tot asa la inceput sa dau cu ea cand steff avea spatele pli de tot cu bubite si unele erau rosii de tot. Mi-a zis sa dau alternatin 2 banoecin pudra, si 2 mixtura. La inceput nu s-a vazut nici un efect doar ca nus e mai inmulteau. Ei acum dupa 1 luna de dat numai cu mixtura c-am renuntat la baneoci e ok, spatele lui e curat.
Mixtura mentolata usuca bubitele si racoreste.
de-ale guriiVeronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)
hilde,sa inteleg ca au sa-i treaca bubitele astea intr-o
luna???
asta inseamna ca voi merge la mare cu mixtura mentolata dupa mine ,
joio4,mersi de urare

si la Cluj se pregateste de ploaie,s-a innorat,sufla vantul si s-a racorit ,in sfarsit!
miri_b ,si pe sotul meu tot Sorin il cheama,sa va bucurati de concediu ,si al meu are din 20.08 si mergem la mare,abia astept.
va doresc o seara racoroasa si o noapte linistita!
SOSO
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Buna ziua tuturor!
Daca a fost o convulsie febrila este posibil sa nu apara nimic pe EEG. Sa dea Domnul!
Mai dragelor, a plouat aici, la noi, alaltaieri noapte!!! A doua oara pe anul asta! Parca....
Si am luat carnetul de conducere vineri! Din prima!
Pupici tuturor si aveti grija de piticei scumpicei!
Hellooooo, bine ai revenit

Felicitari ptr carnet!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
dordia2000 spune:
Buna fetelor!!!
Caldura mere...
Madau ai mare grija de tine...si ...pune mana sau altceva si fa repede un bb2 daca asta e remediul.
Lavi supertare faza cu Silviuka!!!
Cuscra oare nup poate fi de la canicula febra Ilincai??? Sper sa fie trecatoare si sa nu aiba de fapt nmicutza.
tunsulica mica si dulce!
Noki la mine e apa in magazine dar...tot mi-am luat 2 bidoane de cate 5 l...just in case! Si ...distractie placuta la mare!!! la cat mai multi ani fericiti si sanatosi!
CAmi suntem alaturi de voi...si sper ca in curand sa mergeti acasa!!!
Simina felicitari pt carnet!!!
Bic mai spune-ne cum se simte mama ta? Sper din tot sufletul ca e ok si ca nu mai are dureri!
Sanatate muuulta tuturor!!!
Al meu baiat e superok, a inceput sa vb din ce in ce mai mult, am vb la tel si mi-a zis:"mami,mami...atosh,atosh" catelul lui sormea...si apoi a pupat receptorul cand eu l-am pupat. Offf...imi e asa dor de el...dar sambata il strang in brate si abia astept.
De mancat...mananca f.bine dar la Bv e de trait nnu ca aici. Sper ca aici sa se racoreasca pana vine el.
GAta ca ambagat niste pulpe la cuptor si....ma duc sa le sting ca mi-am luat portia de sauna pe seara asta.!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Hildegard spune:
Soso, da, o duceti cu voi la mare. Si eu duc cu noi la mare mixtura
..ce sa fac! asta e...daca e bine cu ea.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
Noki_Lara spune:
Credeatzi ca scapatzi de mine si ca fac bagaje??? Ei bine, inca nu! Pentru ca abia acuma mi-a confirmat Adila minunea cea mare - ca chiar putem pleca maine 2 zile!!!!

Feli, oare nu a facut vreo insolatie, ceva? Io asta seara cand am spalat-o pe Sarah pe cap m-am ingrozit -avea pielea capului rosie-rosie, si nici macar nu am fost in parc. Dar e drept ca pe la 12 eram prin kaufland, afara, la banca, pe strada. dar cu palariutza si cu coviltirul de la carucior....
Joy - saru mana de lamuriri! Asa este, Daikin sunt printre cm scumpe, dar de 18000 nu se gasesc. de fapt, nu gasesti de 18ooo BTU nicio firma k lumea, numai no name-uri.
Io m-am decis pentru un Samsung de 12000 in sufragerie si inca ocilez daca in dormitor - care e mare, ca e de fapt fosta sufragerie modificata - sa pun de 9 sau de 12.000 BTU. Grea decizie!
Siminaf- bafta mare de tot la condus si Doamne ajuta sa fie numai fara evenimente!
Dordia- multumesc pentru urari!

Madaule- sa stii ca si mie mi s efacea mai demult rau de la caldura...vedeam brusc negru in fatza ochilor si daca nu eram pe faza, picam....Daca insa tu ai remediu la problema..baga un bb2!!!!

Furtuna- io nu vreau plooooaie. Doar ceva mai racoare. Dar NU ploaie! Asa ca Hilde si Leea, tineti-va furtuna!![]()
Noah amu chiar ca fug la impachetat...pup colectia draga!

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Siminaf spune:
Multumesc, multumesc! 
M-am dus cam nesigura, ca eu cind am examen de orice fel sint extrem de emotionata si ma cam pierd. Am avut si ceva greseli, dar nu destule ca sa ma pice.
De mers, deocamdata o sa pot sa ma misc cu copiii - cu cel mare la scoala si alte activitati extrascolare ce-o mai avea el pe acolo, iar cu cea mica dupa mine, ca doar nu o voi lasa singurica acasa, nu? Oricum pe freeway nu ma sui deocamdata! Iar in rest sint sosele bune si in general lumea conduce foarte ok, te lasa, nu te claxoneaza, etc. Fara sa vreau am ajuns de citeva ori la 50-55 mile/ora, asa de line sint soselele ca nici nu simti. Deci asta ar fi cam.... 
De fapt intrasem s-o linistesc pe Cami, ca nu e neaparat sa fie ceva pe EEG, daca a fost doar o convulsie febrila rebela. Eu le tin pumnii strinsi!
catutza spune:
Siminaf , felicitari pentru carnet!!! Sa-l folosesti sanatoasa, si sa te plimbi cat mai mult si ...poate intrii si tu mai des pe la noi si ne spui ce-i fac "pisoii" ca am vazut ca pe forum scrii mereu dar la noi pauza![]()
Noki , mini-vacanta placuta, relaxare maxima si vreme buna. Te asteptam cu multe poze inapoi,
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Siminaf spune:
Scuze, nu ca nu am vrut sa scriu, dar daca am pierdut un scutec sau doua, am ramas rau de tot in urma si nu mai stiu cine si ce a facut si dupa aia mi-e jena sa scriu asa, aiurea. 
Pisoii mei sint bine. Acum Deiu e in vacanta si toata ziua se alearga sau se chitaie
(adica el o chinuie pe ea si sa vezi urlete, tataie!). Eu mai am un pic si o iau pe cimpii, ca nu mai rezist.
Deci, ce sa povestesc, ca de astea stiti si voi, nu?
Raluca spune citeva cuvinte romanesti, citeva englezesti, le mai si amesteca. Noroc cu mami ei, care (ca si la Deiu) ii anticipeaza dorintele, miscarile, etc si o ajuta inca inainte ca fata sa se crizeze ca nu e inteleasa.
Deh, asa-s eu, mai "mamoasa".
In rest e cald aici de mori, dar am auzit ca si pe acolo e cam cald, deci nici asta nu e ceva deosebit. Acum ma bate sotul la cap sa iesim cu masina mare (SUV-ul), ca sa invat s-o manevrez si pe aia, in caz de am nevoie sa merg pe undeva, mai ales cu copiii, ca aia mare e mai safe. Eh, om trai si om vedea. Si mie-mi place Sequoia mult de tot, dar parca acum m-am obisnuit cu Matrix-ul
si parca mi-e cam frica de aia mare. Dar si daca ma obisnuiesc, nici ca ma mai da jos din ea! ![]()
madau spune:
Neata pe caldura ![]()
Io-s tot lesinata rau...deja incepe sa ma enreveze chestia asta, ma trezesc mai rau decat ma culc, am asa o stare de lesin si de greata intr-una, nu mai inteleg de ce. Mi-am facut analizele acum 2 sapt si in afara de niste limfocite un pic mai mici (dar eram racita cobza cand le-em facut) restul au iesit ok...e posibil sa se deprecieze asa rapid, adica sa le mai fac odata? As pune starea asta pe seama caldurii..n-am nici pofta de mancare..sunt terminata
. In fine....nu ma mai plang
Simina felicitari ptr carnet!!! Las ca te obisnuiesti tu si cu masinuta aia mare si sa vezi ce bine o sa fie ca poti pleca cand vrei, unde vrei![]()
Ma duc sa imbrac fata si s-o trimit afara cu mama...apoi sa fac si eu ceva pe papa...of, n-am nici un chef
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Hildegard spune:
Buna,
Madau, da-mi mie lipsa ta de pofta de mancare! Ma abtin s anu pap...azi la amiaza mi-am propus 2 banane si gata...dimineata ma papat un pic de ou cu smantana ce a ramas de la steff.
siminaf, condu draga, sa te obisnuiesti si cu SUV-ul![]()

imediat fac chiftele cu sos de rosii si cartofi + supa
de-ale gurii