Colectia de toamna iarna 2005(143)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Da, copii pe caldura asta n-au pofta de mancare. E normal! Cat mananca atata mananca. Asta e. Trebuie sa beie suficiente lichide.

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

aceasta problema o am si eu ....Sorana nu mananca mai nimik toata ziua.
azi a mancat asa: dim 200 ml lapte,la h:11 a mancat afara cativa pufuleti ,la h:13 a baut un Actimel , iam mai dat suc de portocale si alceva nu a vrut.am facut ciorbita de cartofi sa vad daca o vrea.

si inca ceva, are bubite de la caldura pe fata si pe gat,am luat de la farmacie mixtura mentolata ,am dat-o de cateva ori da parca nu are nici un efect.cu ce sa o mai dau sa-i treaca?

Camelia,sanatate multa fetitei tale dragi.

SOSO

Mergi la inceput

Soso, cu mixtura trebuia dat de 2-3 ori/zidupa dus, deci sa nu fie copilu transpirat. Ele nu trec imediat. Trec in timp...

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Soanso eu i-am dat cu baneocin pudra.la mine a functionat.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Madutza la ora 15:00 jumatate de ce anume de pui?

Mergi la inceput

Baneocin pudra, este antibiotic si mie dr. mi-a zis tot asa la inceput sa dau cu ea cand steff avea spatele pli de tot cu bubite si unele erau rosii de tot. Mi-a zis sa dau alternatin 2 banoecin pudra, si 2 mixtura. La inceput nu s-a vazut nici un efect doar ca nus e mai inmulteau. Ei acum dupa 1 luna de dat numai cu mixtura c-am renuntat la baneoci e ok, spatele lui e curat.
Mixtura mentolata usuca bubitele si racoreste.

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Lavi ,vai de mine ,bine c-ai observat tu ,scuze ,am mincat ,,p-ul'',am murit de ras p'aici cind am vazut ,nu stiam la ce te referi cind ai intrebat ,,jumatate de ce anume'':))))))))))

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Madutza am ras de-am murit, dar n-am mai apucat sa scriu ca iar a cazut curentul. Au facut vecinii scandal mare pe la TV, au fost astia sa filmeze..o nebunie ce sa mai. Cica se ard transformatoarele...

Lavi io le-as lasa pe ele (pe atacurile de panica), dar nu ma lasa ele pe mine. Am mai avut probleme acum vreo 2 ani, m-am pus pe picioare destul de greut, apoi am ramas gravi cu Miru si mi-am revenit complet...de unde trag concluzia logica...tre sa raman ca altfel nu merge. Dar tare nasol e, mi0e si teama sa mai ies din casa...azi iar mi-a fost rau pe drum, l-am chemat pe tati sa ne pescuiasca. Clar nu mai ies in parc fara masina.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Ati vazut la stiri cazul tinerei ucise de prietenul ei,in apartamentul mamei ei??Criminalul a fost cu mine in liceu si l-am vazut acum 2 luni prin cartier ,am inteles ca p'aici sta ,m-am ingrozit ....

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Camy , multa sanatate Dariei, sper sa scapati cat mai repede din spital ca e groaznic, te duci cu una pleci cu alta.

Madu , pai ce mai astepti, pune mana si mai fa un bebe daca stii ca-ti trece atacul de panica Am vazut la tv ca la voi in zona e pana de curent, sper sa se rezolve cat mai repede ca e groaznic fara lumina

Si noi suportam greu caldurile astea, sunt peste 30 grade in casa, nu avem aer...offf, abia astept sa ploua putin sa ne racorim

Nici Bia nu a mancat azi, doar asa cateva lingurite de ciorba si cateva de pui cu sos, o piersica si...muuuulta apa.

Iesim afara, sper sa fie mai racoare ca in casa,

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput