Colectia de toamna iarna 2005(143)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Noi cu apa ne-am scos ,avem dozator si facem comanda de bidoane de 19 l (cumpana)la furnizorii de la serv-ul lui tati,chiar azi tre' sa vina bidoanili:)) ca io cufi'miu radem unu in 3-4 zile ,va vine sa credeti?`
Noki ,eu am AC LG ,cel din dormitor de 900 ,cel din sufragerie de 1200 ,sint super multumita de ele ,la noi in casa nu se simte deloc canicula de afara asta de cind am decis sa le las deschise si cu piticu' de fata si vaz ca n-a patit nimic .'
Mada ,ce naspa tre' sa fie fara curent ,am tot auzit la tv de mai multe cartiere si mi-e teama sa n-o patim si noi.

Fetele ,ce au mincati copii vostri azi si cat?Va rog sa-mi ziceti si mie ca al meu a ciugulit foarte putin ,imi vine sa-mi iau campii ,mai ales ca am lesinat de cald in bucatarie sa gatesc :(((

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, nu am dormit. Am plecat d edim si am revenit seara. Solutia ideala pentru oameni full de treaba ca Adila.
Am vazut insa H. Roua si mi-a placut, iar Sarah a amortizat putintel locul de joaca!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

quote:
Originally posted by lavi02
Asaaaam. Sa va povestesc una buna cu Silviuta pe la munte.
Stateam de vorba cu tata si cu soacra-mea despre ingrasat. Soacra-mea zicea ca de ce barbatii se ingrasa mai toti la burta? Apoi am comentat ca femeile unele se ingrasa in partea de sus, altele pe fund si picioare, altele per total... si intervine si Silvia:
"La fund se ingrasa si doamna educatoare."
Noi bineinteles radem, iar soacra-mea insista: "si ai vazut tu ca are fund mare? cat de mare?" "Cam ca al tau." raspunde Silvia.

de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Lavi ,tare de tot Silvia :)))

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Madutza, io sper s anu-mi deochi progenitura, dar a mea e iar in etapa fomista.
La pranz a halit un bol de piure de cartofi cu 2 ficatei prajiti si jumatate de rosie, dupa care a papato-baut o portocala. Adica suc plus pulpa.

A...faza tare - SINGURA ocazie cu care Sarah accepta piersica este cand mergem in Kaufland. Acolo musai trebuie sa-i dau si ei...azi a trebuit sa cumpar in mod special servetele umede ca sa sterg una ca urla coilul de pofta...
Morala - la ora de fructe ma mut la Kaufland!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki aoleu, 35 de grade!!! La mine nu bate prea mult timp soarele, probabil de-asta nu e asa cald.

Noah, h Roua e un loc OK de stat, doar ca nu prea are priveliste; asta nu mi-a placut mie.

Madutza Nati a mancat asa: la 8 laptele, la 10 2/3 dintr-o cutie de Fagaras si un pic de paine, pe la 12.30 a adormit, s-a trezit pe la 14.30 cand a mancat 2 felii de pepene pt ca mancarea nu era gata. Cand am pus=o la masa n-a vrut salata orientala. Mai facusem si cateva macaroane cu branmza - a fojgait putin prin ele. Mai incerc mai tarziu.

Silvia: laptele de dimineata, niste cioco si 1 felie de pepene pe la 13 si la masa de pranz nik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Madutza, steff a halit supa pe la 12 + lapte ca era rupt de somn, cu un pic de paine. Acuma s-a treit a halit o banana si sosul de dovlecel care trebuia papat la amiaza.
Seara nu stiu ce i-oi da de papa, asta pe la 20.

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Buna ziua si de la mine
fi-miu inca doarme.chiar voiam sa va intreb. dc mananca doar jumatate de masa sa ii dau mai multe mese? el are 4 mese + una de lapte la 6 dim. seara nu vrea decat ceai, refuza laptele formula si pe ala de vaca, si pe cel cu cereale. orice combinatie.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Miri, pe vremea asta e si normal sa nu aiba pofta de mancare. Eu nu-s de parere ca daca mananca putin trebuie dat mai des. Eu zic ca trebuie lasat sa-si faca foame pana la masa urmatoare.

Joy eu l-as mai lasa o tura pe la tara! E alt aer, are curte si libertate de explorare....

Mergi la inceput

Al meu a mincat asa azi:8:30 lapte ,11:00 un pic de mamaliga cu brinza si iaurt ,2 felii de mozarella ,o felie de sunca de pui ,15:00 jumatate de pulpa de pui ,doua muscaturi de cartof ,2 de morcov si din nou 2 felii mozarella ...e putin in comparatie cu cat maninca el de obicei si mai nou nu prea mai vrea nici putinele feluri de mincare pe care le accepta pina acum .:(((

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

Mergi la inceput