m-am intors

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by karol

Stii care e problema noastra a femeilor?Avem impresia ca si ei barbatii sunt plamaditi din acelasi aluat ca si noi.Total gresit.Si pe mine m-a inselat sotul meu, chiar am postat un subiect nou cu cazul meu, la vremea aceea.Eu sunt cu sotul meu de 7 ani.Desi am 26 de ani pot sa-ti spun ceva din experienta.Sa nu ai impresia, cat de mult te-ar iubi, un barbat ,ti-ar suporta prea mult depresiile si toanele.Intotdeauna se va gasi o pipita curatica si parfumata care sa-l asculte cand povesteste el cum te-ai schimbat si ai devenit din zana cea buna in baba-cloanta.Incearca sa fii altfel, sa fii buna si intelegatoare chiar daca dupa ce dai coltul il scoti si-l bagi pe unde n-a fost el niciodata. Toti sunt la fel si sigur se va gasi vreo fata de pe forum care sa ma contrazica si sa-mi zica ca al ei sot e miere.daca l-ati vedea pe sotul meu cat e de tandru, nu vine si nu pleaca pana nu ma pupa, ma tine in brate, ma mangaie, dar asta nu inseamna ca daca i-ar cade vreo fufa in mana ar refuza-o:Nu, eu nu-mi insel nevasta.
Asa ca iubito iesi din depresie si constientizeaza ca pe lumea asta venim si plecam singuri, unul cate unul.Fa-ti TU viata frumoasa si nu-i lasa pe cei din jur sa decida fericirea ta.Lasa depresiile si tristetea pt ca daca cazi, greu te mai ridici.
Cu drag si sper ca n-am fost prea dura.

Foarte bine scris! Total de acord!

Numai bine!

Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Dragä Semi,

acum un an am trecut si eu prin ce treci tu acum....durerea pe care am simtit-o nu i-am dorit-o nimänui, in afarä de el!!!
Noi sintem impreunä din 1984, iar in 1988 ne-am cäsätorit. Dupä atitia ani, s-a intimplat, si singurul meu gind era sä-l termin!!!
Eu sint dintr-o bucatä si am mers la gindul: eu ti-am oferit totul, färä exceptii, dar asta astept si eu de la tine!!!
Si cel mai mult uräsc, cind sint luatä de fraierä, sau mintitä!!!
La noi a fost asa...cind ne-am hotärit sä facem pasul, eu, cu initiativa, i-am spus tot ce astept eu de la viata noasträ comunä si am cäzut amindoi de acord. Chiar i-am spus, cä stiu cum sint bärbatii, cä de multe ori gindesc cu penisul, dar cind o face, il rog s-o facä in asa fel incit sä nu simt eu nimic, cä altfel m-ar distruge!!!
Ei bine, nu a fost asa de vigilent si am aflat! In scurt timp, am adunat toate dovezile pe care as putea sä le folosesc la divort...cä de copii mei nu se atinge!!! I-am luat de la compania de telefoane, unde avea mobilul, toate listele, cu toate convorbirile telefonice pe care le-a avut. Si acum mai are de plätit, cä facturile se ridicau la ca. 10.000 €!!! Oricum, eu i-am spus cä din casä nu dispare nici un ban pt asta, si sä pläteascä cu bani din altä parte, nu mä intereseazä!!!
Sä nu o lungesc...intr-o zi, i-am dat ultimatumul si i-am spus cä eu nu mai am nici un chef sä träiesc aläturi de un mincinos in care am avut incredere (aveam toate oalele in car), dupä care a urmat tot adevärul ( cä mie imi nega mereu pinä atunci, sau chiar mi-a spus cä s-a terminat, ceea ce nu era adevärat!!) si mi-a fäcut cu lacrimi in ochi, cea mai frumoasä declaratie de dragoste din viata mea!!!
Fiindcä sint o fatä asa de bunä si fiindcä il iubeam, in ciuda faptelor, am fäcut un pact in ziua aceea...eu nu-i mai aduc aminte de asta, cä si el vroia sä uite si el terminä cu adevärat povestea si pentru totdeauna...i-am spus deja, cä a 2-a oarä nu mai existä si chiar asa este!!! De atunci ( februarie, anul ästa ), träiesc in fiecare clipä posibilä, a 2-a dragoste!!!
Cu increderea, cam scirtiie acum din partea mea, dar am tras concluzia sä devin mai nesimtitä si mai egoistä si sä profit din plin de "avantajul" pe care il am!
A 2-a oarä, nu vreau sä mai trec prin aceleasi suferinte cumplite!!!
Nu mai puteam sä dorm, incepusem sä iau somnifere, plingeam ca proasta din orice, nu mai puteam sä mä gindesc la altceva, mi-am riscat si situatia financiarä si släbisem in numai 10 zile, 7 Kg...si pentru ce in fond?...pentru cineva, care nu stie sä mä pretuiascä??? Niciodatä nu am sä mai accept sä fiu "cälcatä" in picioare...
Ce vroiam sä-ti spun, de fapt...dacä clarifici acum totul, in ce priveste viitorul vostru...dacä mai aveti unul...mai dä-i o sansä!!!
Dar numai una, cä altfel iti petreci viata lingä cineva care nu te meritä si care se foloseste de tine!
Dacä lucrezi si-ti cistigi banii täi, fii mai independentä si mai curajoasä!!
Nici nu credeam, acum un an cä o sä ajung sä scriu asa ceva, cä eram prea luatä de apä!!!...dar acum, ai exemplul viu, cä se poate si asa.
Asta se intimpla atunci, din cauza incertitudinii, a neclaritätii situatiei si pt cä il iubeam atit de tare, dar la mine nu se punea problema cä nu as sti unde sä mä duc...l-as fi dat imediat afarä din casä...sä se ducä cu fufa lui de 25 de ani si sä fie fericit!!
Mä ofticam pe el, cä e asa de las si nu-mi poate spune o datä pt. intotdeauna adevärul...eu il tachinam mereu cu chestia asta, dar nu primeam nici un räspuns clar din partea lui.
Fata mea, o sä te imbolnävesti dacä mai continui asa!!! Ia-ti inima in dinti si clarificä odatä totul, ori, ori, si nu-ti fie fricä de viitor!!!
Stiu f. bine cä nici o vorbä, cit ar fi ea de bunä, nu poate sä te aline in situatia asta, dar sper sä te fi intärit un pic, sä ai putere de luptä...de fapt, lupti pt. tine, sau chiar pt. voi doi!
Te pup si fii tare!!!
Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Nu pot sa iti dau un sfat dar iti spun ce s-a intimplat in familia noastra.
La 5 de casnicie socrul meu a calcat prim aoara strimb, pentru ca li se nascuse primul copil si pentru ca a venit cu flori la sotia lui si a fost un atent i-au fost iertate greselile. Dupa 3 ani a fost prins, intre timp mai aveau inca un copil. dupa inca 5 ani s-a mai nascut al IV-lea copil si dupa ce mama si baietelul au fost adusi de la spital, si-a luat bagajelul si a mai plecat inca 6 luni ce mai si-a luat vacanta... De fiecare data in micile vacante nu a fost singur ci cu o duduita disponibila...
De atunci o tot tin in impacari, relatii si momente de te doare sufletul.
E bine sa dai o sansa dar macar sa stii cui o dai.
Soacra mea i-a dat nenumarate sanse, in locul ei cedam de mult si il lasam sa faca ce vrea fara sa ma mai intereseze... lumea asat e plin ade barbati si femei, e imposibil sa nu gasesti ce cauti. Ce pot spune e ca la aproape 38 de ani de casnicie numai suisuri si coborisuri casa e plina de reprosuri si o atmosfera tensionata iar viata tuturor e imposibila.
Nu-mi iubesc soacra, poate dupa o viata asa amarita nici nu mai vrea sau poate nu mai are lumina si un pic de afectiune pentru nimeni, dar viata ei pentru mine e o lectie.

There is a difference between knowing the path and walking on it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Ai spus bine Coral!!!...
Exact din acest motiv, am zis si eu cä o a 2-a sansä nu mai existä!!!
Nu am nici un chef, chiar si dupä atitia ani de stat impreunä, cu bun si räu, sä-mi "pierd" viata, cä numai una am, lingä cineva care nu mä meritä si nu stie sä mä pretuiascä!!!

Cami.

In viatä, nu trebuie sä uiti niciodatä morala....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eapopescu spune:

quote:
Originally posted by coral
... lumea asta e plina de barbati ...

Asa e, problema e ca sunt toti o apa s-un pamant ... si nu-ti garanteaza nimeni ca nu dai peste unul la fel .

Mergi la inceput