Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 30
lizzy spune:
de acord cu ktrinel. as vrea sa se comenteze. as vrea sa pun intrebari, indiferent daca e vorba sau nu de meniul zilei. cred ca sunt marisori deja si treptat se va renunta la "tragerile la raspundere".
s-a discutat de atatea ori ce sa da si ce nu se da pana la 1 an, incat e de prisos sa reluam. si apropo, i-am pus sare in macare acum 2 zile in speranta ca poate papa. dar tot nu... desi stiu ca nu se da pana la 1 an, credeti-ma ca am facut-o in cunostinta de cauza si pe riscul meu. si degeaba ma mai mustra cineva.
quote:
Originally posted by Ktrinel
dandusa, eu as avea cateodata intrebari (si nu trageri la raspundere) referitoare la meniuri..dar daca s-a decis no comment...eu zic ca e constructiv sa discutam ...cam stim acum (ehehe...profesioniste in ale diversificarii ce suntem,...) cam ce s-ar da la varsta fulguletilor.
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis 
Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by dianocica
si acum intrebarea de 100 de puncte: ce se intampla daca oxideaza? stiu, nu e bine..dar de ce? chiar sunt curioasa daca stie cineva....eu nu...
d vrea doar in brate la mine, eu stand jos, ca sa se poata trage de hainele mele si sa se ridice in picioare ca sa poata scuipa in liniste peste umarul meu...
diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
IDEM LA AMBELE PUNCTE
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
lizzy spune:
da! da! da! total de acord. cine e patit stie cum e...
si nu e vorba doar de "azi refuza fructele"...
e vorba de zile si saptamani in care copilul nu se hraneste normal, nu se hidrateaza normal, etc. acolo e semn de investigat plus hranit pe orice cale, inainte de a da in anemie, rahitism sau alte cele cu bataie lunga.
quote:
Originally posted by a_deju
asaaa... stiam io ca mai e ceva :) in saptamanile de greva laptelui (mai stiti?? doamne, ce departe par acu'.....) am incercat copilu' cu tot ce se putea. implicit 20 ml lapte de vaca... si jur ca daca il vroia, de-ala i-as fi dat.... ce vreau sa zic prin asta?? sunt momente de plina disperare, in care ai face si i-ai da orice, numai sa vezi ca mananca/bea/inghite.... cele care au trecut sau trec prin astfel de crize stiu exact ce vreau sa zic, si cine n-a ajuns inca, sa speram ca nici nu va fi cazul vreodata........ deci se poate intampla ca intr-o buna zi cineva chiar sa zica: dom'le, io-i dau lapte de vaca, ca altceva nu vrea (asta e cu titlu exemplificativ, poate fi vb de orice aici...). si pe cuvant daca m-as baga. si cu atat mai mult, in astfel de momente, sa ti se dea in cap, ca valeu..... nu-i da.... esti nebunaaaaa..... (acu' am exagerat io, da' pricepeti voi ideea) este fix ce n-ai nevoie, sau ce ti-ar pune capac ............
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis 
Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianocica
si acum intrebarea de 100 de puncte: ce se intampla daca oxideaza? stiu, nu e bine..dar de ce? chiar sunt curioasa daca stie cineva....eu nu...
d vrea doar in brate la mine, eu stand jos, ca sa se poata trage de hainele mele si sa se ridice in picioare ca sa poata scuipa in liniste peste umarul meu...
diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
oxidat = fermentat si poate sa-l doara burtica
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna a-7-a
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by a_deju
asaaa... stiam io ca mai e ceva :) in saptamanile de greva laptelui (mai stiti?? doamne, ce departe par acu'.....) am incercat copilu' cu tot ce se putea. implicit 20 ml lapte de vaca... si jur ca daca il vroia, de-ala i-as fi dat.... ce vreau sa zic prin asta?? sunt momente de plina disperare, in care ai face si i-ai da orice, numai sa vezi ca mananca/bea/inghite.... cele care au trecut sau trec prin astfel de crize stiu exact ce vreau sa zic, si cine n-a ajuns inca, sa speram ca nici nu va fi cazul vreodata........ deci se poate intampla ca intr-o buna zi cineva chiar sa zica: dom'le, io-i dau lapte de vaca, ca altceva nu vrea (asta e cu titlu exemplificativ, poate fi vb de orice aici...). si pe cuvant daca m-as baga. si cu atat mai mult, in astfel de momente, sa ti se dea in cap, ca valeu..... nu-i da.... esti nebunaaaaa..... (acu' am exagerat io, da' pricepeti voi ideea) este fix ce n-ai nevoie, sau ce ti-ar pune capac ............
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
nu-s de acord.. sa stii ca si noi am trecut prin greva laptelui de 2 ori si chiar f nasol, mai ales ca oricum stateam f rau cu kg.... si nu mi-a trecut nici o clipa prin cap sa-i dau lapte de vaca ... as fi pus in balanta: o greva temporara sau sa-i suprasolicit copilului rinichii imaturi( care se stie ca inca nu pot procesa sarurile din laptele de vaca) si ficatul
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna a-7-a