Miresele anului 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Nici noi n-o sa calcam prea curand pe la ei, asta e sigur.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

noi cred ca o sa mergem numai daca prindem o superrrr oferta...stiti cum e sa nu zici niciodata, niciodata!

Aly, n-ai mila de sufletul meu soro, bucataresti de zor!!!

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ooana

de bucatarit, bucataresc eu de multicel, dar numai recent mi-am descoperit si pasiunea de a face poze.
Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

quote:
Originally posted by ooana

de bucatarit, bucataresc eu de multicel, dar numai recent mi-am descoperit si pasiunea de a face poze.

deci pot sa imi aleg???
cheese cake cremos(vreau reteta neaparat...e cu branza de vaci nu?!) si fructele se pot pune in functie de sezon!?

Gio...am vazut pozele, diseara acasa ma uit si la filmulet...oricum balaceala a fost super faina!
Noi avem un parc foarte fain, refacut acum cativa ani complect...dar inainte era dezastru si jeg de nu stiai cum sa ocolesti mai bine zona!
Te-ai lamurit cu Flickr, ca nu se plateste din toamna, decat daca vrei sa ai o capacitate mai mare de upload...cam asta am inteles eu!

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...

Mergi la inceput

Reteta de cheese cake. Eu am folosit blatul de biscuiti, mi s-a parut ca 'da de minune' cu crema, nu mai spun de usor de facut. Crema nu are branza de vaci, e facuta cu crema de branza, de aia e 'cremos' . Fructe poti folosi de sezon, evident, eu m-am incapatanat sa ornez cu capsuni, dupa original. Smantana n-am pus deasupra, doar fructe si gelatina.
Comentariile mele sunt aici si la pagina 1. Laptele condensat l-am facut dupa reteta asta:
Lapte condensat indulcit
2.5 pahare apa (240 ml un pahar)
400 g lapte praf
1 kg zahar

Intr-un blender se omogenizeaza apa calda cu laptele praf, se toarna in oala, se incalzeste putin, apoi se adauga zaharul si se amesteca incontinuu, pina se ingroasa. Nu se aduce la fierbere! Imediat ce la suprafata apar bule mari, se ia de pe foc, se amesteca bine timp de 1-2 minute, apoi se lasa la racit.
Eu am folosit o pungutza din aia mica de lapte praf, de 125 de grame, dar daca faci din 100 de gr. de lapte praf iti iese exact cantitatea de care ai nevoie pentru prajitura. Mie mi-a ramas si a sfarsit la gunoi pana la urma. Daca mai ai si alte nelamuriri, intreaba linistita. (a, sper ca ai vas din ala cu fund detasabil, ca eu n-am - am avut unul si nu mi-a placut, am scapat de el - si m-am chinuit o groaza sa scot praji din forma fara sa se rupa si pe urma sa improvizez din folie de aluminiu o forma sa pot turna gelatina )

Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

nici eu nu am vas din ala la care se detaseaza "fundul"
dar are mama si il imprumut!
daca merge totul bine ne mutam in cateva saptamani si trebuie sa inaugurez cuptorul, pe care inca nu il am :))...

auzi da Pui-ul ala Kiev din poze l-ai prins cu scobitori sa nu se desfaca?

Noi 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Oana nu stiam la ce papica te referi si am citit din urma, dar nu era nimic. acum am vazut pozele lui Aly. sunt la prajituri, mama ce pofta imi faci!!! ce bine arata totul.
Oana despre flickr nu mai stiu nimic. asta mi-a zis cineva, eu nu am pus poze pe el, acum imi pare rau. asta e, bune si webshotul. toate celelalte le-am transferat in buckets.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova

Oana nu stiam la ce papica te referi si am citit din urma, dar nu era nimic. acum am vazut pozele lui Aly. sunt la prajituri, mama ce pofta imi faci!!! ce bine arata totul.

...si eu sufar Gio...da Aly e vinovata, nu vezi ce face...le pozeaza sa le vedem si sa

Noi 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Aly mi-a ramas gandul la niste praji. e musai sa-mi dai retetele, sau mai bine trimite la fata niste cutii cu ele. Platesc tot:ingrediente, manopera, trimis.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Neatza!
Va poftesc la o cafelutza fierbinte! E un frigau la Cluj si urat si innorat, yacsi. Si cica e august. Iar ca sa fie treaba oabla, desi ieri se anunta ca de maine se incalzeste vremea si se face iar fain, nici vorba, vineri 22 de grade, sambata 19 si ploaie....

Oana puiul a la Kiev nu l-am prins cu scobitori. Ideea e ca se da o data prin faina-ou-pesmet, se tine 30 de minute la frigider, dupa care se da din nou prin ou si pesmet. Prima data e mai dificila operatiunea, dar pe urma nu se mai desface si e ok.
Gio sa stii ca flickr este gratuit, la fel ca yahoo photos, trebuie sa platesti doar daca vrei un cont pro sau ceva de genul, cu mai multe optiuni si mai stiu eu ce dracii. Cat despre praji, mai pui ceva pentru cofetareasa si facem deal-ul .
Kitzy e in vacanta, ce-i pasa...
O zi buna va doresc!

Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput