Miresele anului 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 14
krelia spune:
neatza....va dau si eu un cofi de la Buc....ca si eu am beut una..si dijaba ...tot kiauna sunt...duiminica fusai la o nunta...haolio..mamicule..ce nunta.........noroc ca am stat la masa cu cunoscuti ca altfel, nu ma prindea nici aperitivul ...
in rest...treaba ca dupa concediu, bineinteles...asa, ca sa ne mearga ...
iar cat ii priveste pe bulgari...nu am avut nici un fel de experiente....eu nu-i suport de nici o culoare..si imi e de ajuns povestile celor care au avut experiente neplacute..cunosc si povesti cu masini furate si sunat apoi dupa recompensa...sperieturi pe sosele, de genul...civili imbracati in politai .....la intimidare....sau masini oprite pe autostrada..cum mai vezi prin filmele cu mafioti...asa ca...mi se r***e de tot turismul lor de acolo...care oricum e tot mana rusilor...prefer sa merg in grecia, tot cu masina..sa am ce vedea....dar la bulgari, nu prea ma trage atza deloc...
acu'...voi sa nu ma certati ..asta e parerea mea si sper ca nu am suparat si ca nu voi supara pe nimeni cu treaba asta....(ca doar s-au mai creat precedente ..dar, sincer, nu as vrea sa se repete )
la voi!
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
kitzy spune:
Gata, la Cluj o sa vina ploaia pentru ca tocmai am splat geamurile
Azi e ultima zi de lucru abia astept sa treaca ziua! Azi ma gandeam ca daca plecam saptamana viitoare la munte, cine stie ce vreme o sa prindem ca atunci cand au fost caldurile alea sufocante era numai bine la munte, dar acuma ca se tot innoreaza si s-a racit vremea, e un pic mai nasol acolo, dar sa speram ca o sa prindem vreme buna, poate pe cand plecam se face timp frumos.
Giova spune:
Neatza!!!
poze sunt la semnatura.
si la noi e frig rau, 20 grade, e innorat si a plouat.
Krelia lasa ca noi nu avem masini nemtesti care sa le fure, asa ca putem merge si la bulgari.
Kitzy si in Budapesta ai ce vedea, nu atat cat in Viena, dar tot e ceva. si noi vrem in toamna sa mai facem un weekend prelungit acolo.
am facut piatza, merg sa-mi pun porumbul si ciorbitza la foc. si sa-mi termin vinetele. aseara le-am copt azi le prepar.
mai trebuie si sa calc si sa mai bag o masina de haine la spalat.
va si va doresc o zi buina, caci racoroasa este.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Alynutza spune:
Kitzy pai asa au zis astia ca se indreapta vremea. Lasa sa nu ploua ca eu am venit in papuci si cu pantaloni deschisi la culoare.
Gio eu eram aia cu Budapesta . Ma inscriu si eu la porumb, joia trecuta cand am facut piata am fost tare dezamagita, pe langa ca erau destul de scumpicei (bine, inteleg, de la seceta), erau cam 'ofiliti', ori intotdeauna cand am luat erau proaspeti. Asa ca am luat doar 3 bucati de super extra pofta. Sper sa gasesc mai acatari maine.
Kreliutz eu n-am de ce ma supara pe tine, la bulgari am fost demult de tot, prin '91, in drum spre Grecia am stat o noapte, nu mi-a lasat o impresie grozava, pe vremea aia era mai rau la ei ca la noi. Si cat tot am auzit si eu de furturi de masini si din masini... mai bine lipsa. La noi chiar m-am simtit in siguranta din punctul asta de vedere, patrula politia la greu si pe plaja si pe drum.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
kitzy spune:
Plec si eu catre servici, cred ca o sa treaca tare greu ziua de azi, cu putin noroc o sa fie lume multa si n-o sa am timp sa ma uit la ceas
Ne mai auzim pe maine dupa-masa sau poimaine, sa vad ca maine am o zi super plina. Va pup!
ooana spune:
Hop si eu...cam tarziu, dar am fost ocupata...si ma pregatesc sa merg la masa!
Kreliutz...frumoase pozici...am vazut multe sampoane, creme, bere
ma bucur ca a fost frumos si v-ati simtit...pana la urma asta conteaza
ref la bulgari, n-am fost decat in trecere spre Turcia, pe vremea cand la noi era lux in comparatie cu ei...nasii nostrii au fost anul trecut la 5* cu all...si au venit super multumiti inapoi...asa ca mai multe nu stiu.
Aly...ieri a fost un soc pentru mine am plecat de la 25-30 grade si dupa 2 ore am aterizat la 15...sper sa se mai incalzeasca ca vremea asta nu o mai intelege nimeni.
piata am vazut si eu ca e scumpa rau, mai ales acu cand toata lumea incepe sa puna pe iarna
in Ungaria si Austria, atunci cand am fost eu, am stat tot asa la pensiuni...si a fost curat, bine si pretul rezonabil
Kitzy spor la munca, ca azi e ultima zi, care tare greu mai trece!
Gio fug sa ma uit la poze!
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
krelia spune:
Gio...bulgarii fura si dacia logan..pt ei e o masina buna....in rest nu stramba din nas la nimic....poate doar la dacii 1300 ..sau la cielo-uri obosite...iar singura care le intarzie operatiunile cu cca 1.30' este skoda octavia....dar..tot ti-o fura si p'aia ...daca intarzii tu prea mult ...
quote:
Originally posted by Giova
Krelia lasa ca noi nu avem masini nemtesti care sa le fure, asa ca putem merge si la bulgari.
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
ooana spune:
Eu am auzit ca in statiunile din Bugaria au investit nemtii...si de aia merg ei in numar asa de mare in concediu acolo...
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
krelia spune:
ah, da...scuze..ii uitasem si pe nemti...
acu..care din ei o fi investit mai mult, nu stiu....eu oricum nu voi "investi" prea curand in buzunarul lor ..ete asha!
quote:
Originally posted by ooana
Eu am auzit ca in statiunile din Bugaria au investit nemtii...si de aia merg ei in numar asa de mare in concediu acolo...
Noi 2...
Giova spune:
asa o fi cum ziceti voi. si noi am vrut sa mergem, dar, sincer ne-am inspaimantat putin.
in webshots, in albumul din iulie, pe pag. 5 am pus si un filmuletz cu balaceala piticului.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">