Copiluti de mai-iunie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Intru si eu repede ca stau tare prost cu timpul.

Olga-ma bucur ca rezultatele analizelor lui Tony sunt bune, dar imi pare rau de tine. Parca si anul trecut ai avut migrene si ti-ai facut tomografie, nu? Tin pumnii sa fie totul bine cu voi .

babygirl-vin si eu cu sugestia cam tarziu, ce-i drept. Noi cu Maya ne jucam un joc legat de centura din avion. Ei de fapt ii place foarte mult sa si-a inchida si deschida singura. Si atunci urmarim semnul care arata sa-ti pui centura. Cand se aprinde si-o pune, cand se stinge si-o scoate. Cum noi avem un drum de cateva ore bune pana aici, semnul ala se tot aprinde si stinge, asa ca sta cu ochii pe el si-l urmareste cu sfintenie.

Clara-tare bine imi pare ca ai mai dat un semn. Mi-a placut mult faza cu Teodora si cu dintii bunicii.

Tdi-si eu am observat ca s-au schimbat in bine unele lucruri in Romania. Repet, eu m-am schimbat cred.

mygirl-asa si eu cu Maya legat de olita. Mai mult o intreb eu de o suta de ori daca vrea la WC, pentru ca ea zice, dar mai rar. Insa eu nu am curajul sa o las fara pampers in timpul noptii. Nu de alta dar nu-mi vine sa ma scol noaptea sa o trezesc sa faca pipi pentru ca ii stric somnul si ea greu mai adoarme la loc. Eu zic ca trebuie sa existe si alta metoda decat sa-i sculam noaptea.

Gata, ca am de gatit.

Va pup si o zi cat mai buna!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao! ne-am intors si noi acasa dupa "excursie"...am fost sa-l luam pe tati de la job dupa care am facut controlul la spital apoi ne-am dus la socri ca s-au intors din concediu si nu ne vazuram de o luna si ceva.
sa va povestesc de problema...zilele urmatoare voi fi anuntata cand sunt programata la operatie. m-a vazut direct medicul primar, el e seful departamentului de chirurgie din spital si cica cel mai competent din punct de vedere profesional...ne-a lasat o impresie foarte foarte buna, mi-a explicat rabdator toate cele si mi-a pus o gramada de intrebari...doamne ce diferenta intre unii medici de aici si unii din Romania!!!...e mare lucru sa te duci la doctor fara sa-ti faci probleme ca te taie numai sa-ti ia banii si te expediaza cat pot mai repede. pana la urma n-am incotro si trebuie sa scot fierea pentru ca polipul ala sau ce-o fi poate deveni foarte periculos; chistul din ficat nu este hidatic (parazit) si nu e foarte mare deci nu reprezinta nici un pericol dar daca tot ma taie o sa-l rezolve si pe ala, in plus or sa verifice si splina, pancreasul, colonul si toate alea si eventual endometrioza daca am. s-ar parea ca am facut aderente de la operatia veche de apendicita si de aia tot am dureri. "bonus" poate or sa-mi scoata si nodulul de la san, depinde ce se vede la eco pe care o s-o fac inainte de operatie...deh, daca tot fac anestezie generala poa' sa taie peste tot ca nu simt nimic! toata afacerea o sa dureze cam 3 zile in spital si recuperarea acasa vreo saptamana de stat in pat, deja imi vine rau sa ma gandesc ce-o sa faca pitikutza mea fara mine .

Cuscra, imi pare bine ca Tony e ok, sper sa iasa bine si ecografia, despre enzima aia n-am idee ce poate fi, am citit ca o mare parte din oameni au diverse anomalii ale ficatului fara sa fie ceva grav, pur si simplu unii parametri sunt altfel decat la ceilalti. cu migrenele te inteleg din pacate prea bine, sper sa gasesti o rezolvare cat mai repede, sanatate maxima! mie imi trece cu codamin romanesc, cand ma doare ingrozitor bag 2 pastile dar in rest una rezolva problema...daca vrei da-mi adresa si saptamana viitoare iti trimit prin posta.
Cloreta, ma bucur ca ai mai dat un semn de viata...simpatica rau Teodora cu proteza bunicii!
OlgaM, ce gatesti buuuuun??? eu sunt in pana completa de inspiratie culinara, habar n-am ce sa mai fac de mancare.
Gusta, imi pare rau ca nu esti pe deplin impacata, iti doresc din tot sufletul sa-ti mearga mai bine si sa fii fericita! si eu fac in octombrie 3 ani de cand sunt in Italia, mi-a fost greu sa plec din tara, sa ma acomodez aici si mi-e greu si acum, sincer iti spun ca mi-e foarte greu dar ii multumesc zilnic lui D-zeu ca mi-a dat un copil (atomic) si un sotz extraordinar si n-as mai trai nici o zi fara ei.
Danelutza, unde mergeti in concediu, tot in Calabria? scuze daca ai zis si n-am fost pe faza. apropo de calabria, noi am descoperit recent "spianata calabra"...moama ce buna e, mai ales prajita putin pe pizza...durere!
Babygirl, cum a fost calatoria?...sper ca ati ajuns cu bine!
Ioana, boieriiiiieeee frate! las ca mai creste si atomica mea si numa'-ntr-un chef o s-o tin!
Mygirl, mi-o imaginez pe dolofanica ta dansand...tare draguta trebuie sa fie! felicitari pentru dantura completa!
Mai sunt copilasi la care inca ies dintii[size=5]?[/size=4]
Gabitza, ce program artistic ai facut azi?
Beatrice, arunca mami si aici o savarina ca daca le vede sotzul nu mai doarme 3 zile de pofta si apoi le face si el...pe mine nu ma lasa sa fac nimic doar sa ma odihnesc!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Deci: nu am reusit sa citesc mare lucru. Printre bagaje, cumparaturi si alergatura am mai bagat cate un ochi.
Cum ramane cu intalnirea de la moeciu din 10-12 aug? Noi vrem sa venim dar sa nu ma trezesc singura prin zona Adica vreau sa stiu daca veniti ca sa stiu daca pot face schimbari de plan sau nu. Ca noi mergem unde vedem cu ochii fara rezervari si planificari asa ca putem sa ne sucim. Dar daca stiu ca veniti moeciu ramane batut in cuie. Sper ca intelegeti ce vreau sa zic ca sunt cam turmentata la ora asta Va las numarul meu de mobil pe mailul comun. La ora asta sa ma bati si nu mai stiu cine are rezervare la vila alisa

Multumim pentru complimente si pentru urari!
Bea, asa e, cu nasa ce ma mai mandresc si eu, dar lasa ca o sa vina si vremea sa fiu si eu asa slaba, ca frumoasa stiu ca sunt cata modestie... Si inca ea nu este foarte fotogenica (asa cum sunt eu - dar stiu ca dau pe dinafara de modestie in noaptea asta ) ce vreau sa zic este ca in realitate nasa arata si mai misto!
Tdi, sanatate multa! Sper sa fie totul bine pana la urma. Dar de unde ai cules toate problemele? Of, vorba ta bine macar ca esti pe mana unuo medic bun care iti inspira incredere. Multa bafta, sper sa aud vesti de bine

Ieri a venit medica la noi ca Filipu a avut febra si suntem pe ospamox. Nu cred totusi ca a fost rosu in gat ci mai degraba cred ca i s-a tras de la cat a alergat duminica la botez. In prima faza cand am vazut ca n-a mai facut febra am zis ca poate m-am grabit cu Ab-ul dar apoi am zis ca mai bine ii dau 3 zile decat sa patesc ca anul trecut de a avut diaree si n-a mancat vreo luna jumate. Ca si atunci tot de un oarece rosu in gat a inceput totul...
Sunt reduceri la PICIUL de 40%. Am fost azi si i-am luat Georgiei doua perechi de pantaloni - blugi si inca unii tot sport - ambele cu 50 de ron. Super tare!
Ok deci mai intru maine dimineata inainte sa plecam, sper sa reusiti sa-mi raspundeti pana atunci cu intalneala ca nu cred ca pe unde ne-or purta pasii o sa fie net...

Pupici la toate lumile, si copii si mamici si sper sa va gasesc veseli si sanatosi!

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Buna dimineata!
Incep cu drag o noua zi de munca . Ieri se pare ca a fost ZIUA cu racoare . Azi dimineata deja era soare si cald , dar tot e bine ca a mai udat putin . Ma apuc si eu sa-mi beau cafeluta . Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Androix-sa-ti traiasca bombonica mica
Tdi-multa sanatate, m-a cam luat cu frig cand am citit prin cate locuri trebuie sa te rezolve.Tin pumnii sa treci cu bine peste operatie...Cine sta cu pitik in perioada asta?

Reduceri la piciu-40% la toate articolele de vara-asta include si adidasi, fuste de velur, blugi etc-m-am aprovizionat la greu, ca avem unul chiar langa sediu aici in Ploiesti. Rochitele de vara-super-meseriase sunt pe la 15 lei, de la carter's. Sa va mai zic ca am dat si de un magazin cu hainutze cocodrillo, cu preturi cu 30-50% mai mici decat in Bucuresti...De', avantajele navetisilor

Din toamna apar jucarii fisher-price cu "coloana sonora" in romana, vedeti pe crazy toys (taiati spatiile)...
Revin

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Nasol Tdi eu iti doresc multa sanatate si ai sa vezi ca timpul o sa treaca repede cele 3 zile l-a spital.Iti zic din experienta.

Bravo la fetele care au renuntat la pampers noi inca ii avem si nici nu ma vad in stare sa renunt inca.

Adina sper ca ati ajuns bine.

Monu un semn de viata?

Olga multa sanatate lui Tony.

Clara lasa ca ai sa iti faci timp si atunci ai sa faci multe excursii cu Teodora.

Androix concediu placut.

Simona iti tin companie la cafea.

Despre starea mea nu am sa vorbesc aici dar a aparut dupa operatie si vad ca nu vrea sa treaca si ma afund din ce in ce mai tare si ma retrag intr-un colt al meu si m-am inchis toata intr-o carapace si nmai vreau sa zic nimanui ce am in suflet si cat ma doare.Poate cu timpul am sa ies dar repede nu ma vad .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Gusta-incearca sa spui cuiva-eu daca am ramas intreaga la minte dupa diversele situatii prin care am trecut a fost pentru ca m-am plans cat de mult am putut eu si la cat mai multi , dar acuma e adevarat ca fiecare face cum simte ca e mai bine pentru el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

GUSTAmultumescGABITZAMAndrei seamana tare mult cu tine si imi place tare mult cum ii sta cu parul scurtNu si-a facut inca prietene prin park?De Benica deja intreaba fetitele la gradinita cand lipseste!!
BABYGIRLsper sa fi avut un zbor placut de exemplu lui Benica ii plac tare mult avioanele ,atat de mult astfel incat atunci cand am coborat din avion in Paris sa schimbam avionul nu mai voia sa coboare si mi-a facut ditamai criza de se uita tot aeroportul la mine
Vreau sa vin in septembrie acasa dar nu stiu exact inca pe ce data si stau o luna poate totusi ne vedem tare mult as vrea sa va cunosc si sa ma cunoasteti si pe mine dar si pe ,,pinguinii ,, mei
Ma simt tare bine aici cu voi si chiar daca nu scriu atat de des ma bucur ca existati .....si ma bucur tare mult ca ma sprijiniti chiar si cu cateva randuri.
tin sa-i multumesc mai ales lui GABITZAMcare mai tot timpul m-a sprijinit si chiar si atunci cand ma simteam straina de voi ma incuraja sa scriu ca intrebati de mine ,cred ca am devenit putin nostalgica nu stiu dar asta simt acum.M-a apucat asa un dor de casa de ROmania incat nici mie nu-mi vine sa cred ...desi am fost in aprilie acasa simt nevoia sa vin din nou...sa vb romaneste sa merg la o petrecere cum numai la noi se poate face.....Help!I need somebody!!!Nu stiu ce-i cu dorul asta nebun de casa...cred ca locuind prea mult aici m-a tampit putin si m-am schimbat ...mai bine spus m-am plafonat......Oricum eu va multumesc pentru ori ce vb si ori ce povata....sunteti ca niste ,,mamici,, pentru mine iar unele dintre voi chiar super mamici....inchei aici ca sa nu credeti ca am luat-o razna de totla toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai mai Andra-Pengunica, tu esti o persoana asa tonica si vesela si optimista, treci si de starea asta. Te cred ca iti e dor de casa, si mai treci si prin stari de melancolie. Septembrie nu e departe si daca vii in Bucuresti facem cumva o intalnire si cu tine, poate iar la muzeul satului, sa il aliniem si pe Ben pe bancuta cu fetitele

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele! nu prea am dormit azi-noapte, probabil ma roade frica de operatie...trece ea si asta.
Pengunica, zic si io ca Gabitza, nu mai e mult pana in septembrie...e luna viitoare! imi imaginez ca ti-e greu pe acolo fiind si distanta mai mare si oamenii altfel decat pe la noi, totusi gandeste-te la familia ta ca ai un copil minunat si un sotz bun si nu esti deloc singura! tzara merge inainte si fara noi...eu numai cand aud cate accidente stupide se intampla pe strazile romanesti si stiu cum sunt majoritatea celor de la volan () zic mersi ca aici e altfel! mai adauga spagile de peste tot, in special la doctori care te vad ca pe un sac de bani bun de muls si rar ca pe un om, plus ce se intampla pe la "marile" magazine unde te fura la bon si esti cautat in plase la iesire, plus turma de "macho men" de peste tot de care sa zici mersi daca doar te fluiera si-ti fac comentarii scarboase....uite ca asa imi trece dorul de Romania!
Gusta, sincer cred ca ti-ar face bine sa te exteriorizezi...si eu cand am probleme si nu am cu cine vorbi ma simt de 100 de ori mai rau, acuma cand ma chinuie problema asta de sanatate mi-am descarcat sufletul aici cu voi si sunt fericita sa am asemenea prietene extraordinare, simt ca nu sunt singura si cineva are oricand un gand sau o vorba buna pentru mine! te rog sa nu te lasi coplesita de probleme ca esti tanara si ai o minune de copil care o vrea pe mamica ei!!! daca ai nevoie suntem aici sau pe mess oricand, plange-te cat vrei ca de aia suntem aici si la bine si la greu, te rog sa tii cont de ce ti-am spus ca imi esti draga ca o sora si nu vreau sa te stiu nefericita!
Fran, zau ca mi-ai pus o intrebare incuietoare...nu stiu cum o sa facem cu Alyssa, o sa stea cu sotul iar in ziua operatiei poate vin socrii si cumnata-mea asta daca nu se opereaza socru-miu de varice in aceeasi perioada, nu stiu...ma roade si pe mine problema asta.
revin ca Alyssa s-a plictisit si demoleaza tv-ul.

Album Alyssa

Mergi la inceput