Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (206)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Salutare, mamici si spiridusi minunati. Noi, desi nu prea avem timp sa scriem, va citim si ne minunam de pozele voastre frumoase si haioase. Noi crestem, vorbim mult, suntem veseli si...ne pregatim de concediu. Mergem la mare. Abia astept sa ma bucur de bucuria spiridusului meu fermecat, cind o sa faca baie in apa albastra-albastra si o sa se joace in nisip (ne place taaaare mult apa).

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINEL unde si cand mergeti la mare? In RO? Cand ne mai pui poze noi cu frumoasa?

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Hello

M-am dat la fund o vreme. Ma calareste copilul asta de ma termina. Ca sa nu mai vorbesc de caldurile astea. Eu nu-s chiar rea de caldura si tot simt ca nu mai pot. Azi au fost si la Cta 40 de grade. Am fost dupa-amiaza in oras si am zis ca mor. Si n-am mers decat din bloc pana la masina si din masina in Carrefour. Cand am iesit din magazin, pe la 17:30, am simtit ca nu am aer. Am ajuns sa scot copilul din casa in jur de 20. Bine macar ca pe faleza mai e rost de ceva briza.

Ultimele faze cu Vladimirescu. L-am gasit catarat pe televizor. Statea pe vine si il scotea si-l baga din/in priza. TV-ul nostru e pus direct pe dusumea, ca n-am mobila in sufragerie. E un televizor din acela vechi, cu tub, partea cu ecranul e mult mai grea, nu stiu cum de nu s-a dus de-a berbeleacul cu el. Si ce i-o fi venit sa se cocoate, ca putea sa-l mestereasca si stand langa el.

Se mai cocoatza, mai nou, si pe scaunul de la computer, o subrezenie de taburet pe care eu ma asez cu mare grija. L-am gasit instalat in fata computerului butonand la greu. Va dati seama ca el solicita ceva scaunul, ca se catara mai intai in picioare pe el, pe urma se lasa pe vine si in final in fund (ca l-am pus sa repete actiunea).

Cam astea-s ultimele "realizari".

Vad ca ati vazut pozele si filmele cu Vladimir. Multumim pentru comentarii. Eu sunt restanta rau la capitolul asta. Imi cer scuze, trebuie sa imi fac timp sa le vad si eu pe indelete pe ale spiridusilor vostri. Ziua nu-i chip, ca Vladimir se urca pe mine, butoneaza tastatura, trage de mouse, pune palmele pe monitor, dezastru. Poate reusesc intr-o noapte sa ma uit la ele linistita.

Ma duc sa ma bag in pat, ca pic.

Noapte buna.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Monica, mergem saptamana viitoare in Corfu. Am gasit o oferta superOK. Visam de multa vreme sa facem baie intr-o mare albastra turcoaz, cu apa limpede. Abia astept sa vad cum o sa reactioneze Ilinca. Anul trecut am fost la Marea Neagra, pe litoralul nostru, insa Ilinca era mititica, avea doar 7 luni si nu prea pricepea ea mare lucru.
Poze noi am pus citeva la semnatura.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza!
IRINEL ti-am vazut papusa ,vai ce dulce e! Si eu am vazut o oferta super in Corfu ,dar pana la urma am ales ca de aceeasi suma sa stau nu 7 ci 14 nopti ,in tzara si la mare si la munte ... Contabila din mine Poate la anul mergem si noi,ca arata tare bine oferta aia la 4 stele all inclusive Sa ne pui poze cand te intorci!
PAULA las ca si Diana are ora de plimbare tarzie,de multe ori pe la 22 vine sus,acum cu atat mai mult,cu caldurile astea,cand inainte de 20 nu prea e de iesit afara ...
PUFU mortal Valdimir catzarila,pe Diana am surprins-o cu bagat/scos din priza cu casetofonul,ca era pus pe podea cat n-am avut mobila in dormitor ... Mi-a picat fatza si dupa aia il mutam cat era treaza,pe undeva "la etaj".Cand doarme eu ii pun de obicei muzica ,sa acopere zgomotele bruste ,de aia era in permanenta acolo.
Ca norocul e ca e blindat cu mobila in casa acum si sunt acoperite astfel toate prizele,mai putin cele de sub birou

In rest, am dormit binisor,adica nu m-a trezit deloc Diana,cred ca noaptea trecuta a fost un accident de s-a tot fatzait atat.
Ma apuc iar de munca intensa Tot asa oi tine-o pana plec in vacantza
A...uitam, aseara a adormit Diana singura in camera ,nu stiu cat de repede ca n-am mai vizitat-o,dar nici ea pe noi
Gata trec la trebi si dau cate o cafea ,hai trezirea!

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata si eu vreau o cafea,,,mersi MONI
PAULA pupicei la copilasi, am avut placerea sa i cunosc copii si pe PAULA , sunt 2 copii superbi iar ALEXA e o dulceata ,PAUL un smecher iar PAULA o frumoasa

copii mei inca dorm , o sa murim de cald valeuuuuuuuu

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ai mei nu au dormit deloc. Eu sunt chiauna....dar nu mai pot sa ma culc. Alexa e la gradi si Paul in parc. De data asta a vrut in carut, semn ca este obosit.
Cosmina, si tu esti o draguta, o frumoasa, eleganta.......
Ce-ti mai fac pitici?
Noi suntem bine. Alexa face febra de la temperaturile astea mari dar o tin mai toata ziua in cada sa se joace. Ea nu prea merge afara decat la gradi si ce o mai scot ei. Seara numai Paul este cucuvea de noapte si ma duce in parc, titi.....si striga dupa oameni pe strada, NENEA..., TANTI....nu stiu cine l-a invatat ca eu nu.
Ii striga pana il baga in seama.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
am bantuit putin prin magazine si acum acasa. vreau sa calc,pana nu se face mai cald, ca am o tona de haine, mai ales ale piticului.
Paula ce mortal e Paul!!! si istet foc, auzi cate vorbeste!!!
Nu a dormit toata noaptea?
Irinel ma bucur ca sunteti ok si ca mergeti la greci. se va bucura Ilinca, apa e superba in grecia si limpedeeee....
Cosmi . ce mai faceti? tot cu copiii?
Moni si Marco i-a cartile, dar lui ii place sa se uite el prin ele, le rasfoieste si-mi arata diferite animale/chestii. care le cunoaste le zice cum face sau pe nume.
Pufu e total Vladimir micul catzarator. Marco nu mai are treaba cu mobila, dar pe canapea tot se catzara pana sus . de daniela nu mai sti nimic?

Marco mi-a dormit pe la 11.30 aseara. a baut si o sticla de lapte+cereale. Dim. in schimb, nu a vrut lapticul, de abia a baut 50 ml. sper sa manance mai mult la gradi.
stranuta putin, sper sa fie de la AC. aseara stateam in living la tv si am dat drumul la cel din hol, ca sa se mai racoreasca in camere sa putem dormi bine.
si azi va fi foarte cald, cica cu 4 grade mai mult ca ieri.

acum vreau sa pun niste poze.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

nu pot pune poze, caci pe site-ul photobucket se lucreaza.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna dimineata!
Mie Razvan imi face febra. Aseara a facut 39.1 in fundulet. La 6 dimineata s-a trezit si a adormit apoi de la 8 la 10.30 si eu pe linga el ca toata noaptea m-a trezit. Plus ca ieri mi-a facut si caca mai moale. In rest nu are nimic. Acum ma gindesc daca nu a stat in curent, plus ca au iesit caninii sus si se vede doar virfuletul in fiecare parte. Sper sa-i treaca cit mai repede.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput