Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (206)
Raspunsuri - Pagina 20
monica70 spune:
Mai,unde sunteti, v-a lesinat caldura? ![]()
Eu nu demult am ajuns acasa ,cred ca, cu suplimentarele din luna asta mi-am rezolvat juma' din pretul cazarii la munte 
Diana a papat cu mine o farfurioara de mancare de dovlecel cu bucati de paine graham in ea,tot singura.
Dupa aia i l-am pus pe Popey si acum ,daca o intreb ce are Popey in gura zice PIPA. Zice si un fel de POPE si OLI ,dar cel mai mult imi place cum o imita pe OLIVE cum vorbeste asa pitzigaiat 
In schimb nu vrea deloc sa numere dupa mine,ea care mai acum doua luni repeta dupa mine pana la cinci
Acum cum zic UNU ,ea zice repede PATU
,ca asa s-a prostit Ghitza cu ea tot unu-patu si acum uite ce face
Daca-i zic "zi DOI" zice NU!
Cu alfabetul inca n-am incercat ![]()
Acum am evacuat-o iar cu taica-su la balcon in piscinutza si io merg iute in pat sa-mi intind oasele
Revin mai pe seara sa mai vad ce si cum si sa vizionez poze si filme evident ![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE
Giova spune:
de la dr.
Am stat 2 ore in cabinet, marco a inspectat tot, a daramat tot. atatea intrebari mi-a pus de m-a
.
Cica e timid, in rest e ok, chiar si cu putzica. nu mai trebuie o a 2-a decalotare, se va desprinde daca exersam in fiecare zi.
A zis ca sta bine, daca nu am avut probleme cu el cu gradi, adica din martie doar o conjuctivita, amigdaliuta si bronsita din concediu.
remediul lui, ar fi, pulsatila. asta l-ar ajuta la toate:dinti, imunizare. acum sa vedem, peste o luna la control.
Marco acum e in piscinutza pe balcon, cred ca acolo il las pana cand doarme, la cat e de cald.
denisa imi pare rau de Emma. sper sa-i treaca febra si sa-si revina.
Moni ai dat drumul la AC?
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
monica70 spune:
GIO la homeopat ati fost? Exista special si pentru copii? Mie chiar nu mi se pare timid Marco ![]()
Si da ,am dat drumul la AC,dar numai cand nu-i Diana prin zona,de exemplu cand doarme,i-am zis lui Ghitza sa ii mai dea drumul,Si cam inainte sau in timp ce lucrez eu,sa nu crap de cald la PC. Dar nu e exagerat de cald in casa si fara el,cam 28-29 grade,numa' bine de lasat strumfa mai dezechipata ... Am zis ca paote ii dau drumul noaptea ,dar n-am facut-o: las usa de la balcon deschisa sa vine un pic de aer in dormitor si gata .Si Diana doarme intr-un body fara maneci si mai mult descoperita,are o paturica subtire asa mai de decor ...
De vreo juma' de ora a plecat afara.Azi Diana a inceput sa imi zica din proprie initiativa MONI,asa cam bagat iar iute aparatul in functiune
si asa aveam si filmuletzele cu vizionatul lui POPEY.Am pus 3 filmuletze la nr.2 - am sters o gramada vechi sa am loc 
ACINA apropo de AC ,eu care la birou tot pe 24 grade puneam si imediat schimbam cand dadeau baietii pe 18 grade ca inghetzam,azi nu mai primeam aer parca ... si era pus pe 18 grade
dar in momentul cand intram in baie,vedeam diferenta! Nu mai zic in hala
.Sau afaraaaa 
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 2
monica70 spune:
OACHI am vazut in sfarsit pozele de la mare! Razvan in groapa in nisip ce vesel era 
PAULA si pe Paul l-am vazut,a crescut si ce ochi faini are
si Alexa ce zambet dragutz!
Giova spune:
Moni la homeopat am fost.
Pai e timid sa sti, mai ales la inceput, pana nu cunoaste persoana. daca ii vorbeste cineva pe strada sau in lift, hop dupa piciorul/fusta mea
.
Marco s-a balacit mult, l-am scos stafidit la ora 20.30. mi-a mancat 2 cremvusti si o crostata cu dulceata de caise
.
Si noi am dat drumul la Ac, cat am mancat, pe 26 grade si doamne ce bine e. este foarte cald si acum, la ora asta.
ma pun sa descarc pozele de la Alba de pe tel. lui Clau si pe urma sa-l culc pe piciulica, ca e cam KO.
mai vb. maine.
o noapte racoroasa.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
paula2003 spune:
Paul a cam fost racit in ultima vreme. De cand am venit de la mare nu mai are mucisori, nu mai scapm de ei. Acum este bine, papa mult mai bine si ca un adevarat barbat. Nu va spun cat ca va speriati!!!! cat papa la o masa. Nu mai vrea sa -i dau eu sa pape!!! Papa singur dar am de facut curat in urma lui.
A invatat sa inoate, a fost super pe unde am fost.
Vreau sa-l dau la gradi din toaman. Nu stiu o data fiza sau o luna dar va anunt.
Vorbeste toate cuvintele, cateva si in engleza, spune ce vrea, cum il cheama, cati ani are......si nu sta singur. O striga pe Alexa, Ana.....
Se iubesc foarte mult si cred ca vede ca este altfel cu surioara lui. O ajuta sa mearga, sa se ridice si se bat pe jucarii.
A MEA, a mea............e jale mare. Imparte cu ea dar daca este satul sau nu mai vrea, sau nu-i place......este un alintat, rasfatat. si face cam ce vrea din noi. Nu stie decat de frica mea, in rest.....se urca in capul tuturor. Numai sa ridic tonul putin sau sa-i arat palma ca si executa ce am cerut.
Nu sta un minut intr-un loc, e super activ, istet, si foarte destept.
Mai vorbim ca vor sa le pun desene.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
monica70 spune:
PAULA ma bucur ca ne mai scri despre Paul; se vede pe privirea lui ce istetz e 
GIO parca-l si vad pe Marco dupa fustele tale ![]()
Eu am pus pe 20 grade dar am lasat deschis si spre dormitor si spre bucatarie ,deci nici vorba sa ajunga la temperatura asta la 2-3 ore pe zi maxim,mai ales ca e mai slab! Daca inchid usile, se face cam prea frig aci ![]()
Si in plus e pus sa bata deasupra dulapului,sa nu bata spre mine la PC si cand am scos un plic din dulap ieri am avut impresia ca e ud asa de rece era,nu stiam ce-i baiul,pana am pus mana pe placajul dulapului : era receeeeee
Sper ca nu se distruge mobila ca bate aer rece pe ea.Dar macar ea nu face reumatism,tot e mai bine decat sa bata pe mine,nu?
Hopa ca se intoarce gagica,de-acu la nani cu ea!
monica70 spune:
Deja sunt
M-a pus naiba sa ii zic Dianei ca "hai ca mergem sa iti spun o poveste",ca a fugit la raft si a adus toate cartzile - nu s-a lasat pana nu a adus absolut toate carticelele cu animale,pasari,pesti,fructe si legume si a trebuit sa i le arat la ora asta pe toate cu explicatiile de rigoare ... Ca norocul ca celelalte cu povesti le-am dosit intr-un sertar, ca mi le aducea si pe alea si pana dimineatza nu terminam si sa abia am scapat
,asa face tot timpul! Numai aia cu numere era si am insistat cu un bursuc,doi carabusi,3 broaste etc
Numai ca nu vrea sa repete ce ii zic,numai si numai ce vrea ea si cnad vrea ea,chiar daca le stie.In schimb ce nu trebuieeee,vai de mine !
Acum seara m-am scapat cu un "pe dracu" si a inceput sa strige "dacu dacu dacu" si sa rada in hohote
la astea nu tre sa o invit eu sa zica 
Zice Ghitza ca si afara,daca i-a aratat intr-o zi un nuc,a doua zi i-l arata ea lui si zice "nucu" .La fel i-a aratat o fantana in cimitir si cand a fost peste cateva zile cu ai mei le-a aratat-o si le tot zicea APA de se minunau ca oare de unde stie fata ce-i acolo. Si mai zice ca ii arata "GOANGA" si "MUCA" si cine mai stie ce,ca scot cam cu clestile informatiile de la el 
Acum am pus-o sa vedem,adoarme singura?
In schimb,ca sa trecem si la negative
,iar mi-a tras pishu pe parchet si dupa aia m-a anuntzat tacticoasa "PISU"
Drept urmare, am trimis-o in baie sa aduca o carpa sa spele pe jos si s-a dus rapid - cand ma uit,luase buretele nostru de baie si stergea tacticoasa cu el pe jos
De caca nu mai zic,traiasca pampersii
Zice dupa ce i-a dat drumul ![]()
monica70 spune:
Ca tot aberez singurica p-aci
,am vazut ca pasionatii de carti gen Tibi, stau si rasfoiesc frumos singuri pe ele,dar Diana nu sta asa numai daca sunt eu prezenta si ii citesc sau explic ce si cum.Tot e bine ca mai sta si asa ,asta mai nou, ca pana acum n-avea rabdare mai deloc sa ne uitam pe carti.
paula2003 spune:
Ma scoate Paul la plimbare pe la 11 noaptea..... Acum am venit din turul cartierului. Noi, fufele si babele ne plimbam noaptea pe strazi , ne dam prin leagane.
Sper sa reusesc sa-l si culc.
Noapte buna.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)