Stelute de ianuarie - februarie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cana spune:

Buna fetelor

nu am mai intrat demult pe forum am fost si ocupata cu 2 copii dar vam mai urmarit cateodata Ma-m bucurat ca sa facut prezenta si am aparut si eu acoloNoi am fost la vaccin azi avem 8kg si 70 cm si am plans putin doar la a adoua intepatura da bagam supo
si sper sa trecem cu bine de vaccin

la multi ani sarbatoritilor zilei

AncaDelia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cana spune:

Bine ai venit Anka

AncaDeliaIoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

quote:
Originally posted by cristiana70

Imi pare rau, acum am vazut ca AELITA s-a sters de pe lista. Putea toata discutia aia sa se termine si fara jigniri de genul "snoaba cu fite de strainatate", in lipsa de alte argumente. Forumul mi se va parea mai sarac acum. Cat despre conferinta de pe mess, imi pare rau sa va spun, dar chiar ati creat o bisericuta acolo, daca aveati ceva de spus trebuia s-o spuneti pe forum, sa vada si prostul din provincie, si ala din strainatate, da' si ala din Bucuresti care n-are nervi de mess. In fond si la urma urmei ADINUSH ne-a dat la toate cu tifla "acum am doua stelute, v-am enervat suficient si ma retrag in umbra". Daca toata povestea asta s-a lungit pentru cele doua stelute, puteam vorbi si despre cearsafuri, de exemplu.

Ei bine, mie nu imi pare rau pentru nimeni, iar in ceea ce priveste "a da cu tifla" cea care a dat cu tifla este chiar AELITA, care tot migra de la "stelute" la "fulguleti", si asta in functie de cum era bagata mai mult sau nu in seama. Oricum ea figura inregistrata la ambele, concluziile le trageti voi, ca eu "am tras-o".

Eu personalsimt lipsa Adrianei de aici, pentru ca a reusit sa ma cucereasca cu maturitatea de care da dovada, si pentru ca este o LUPTATOARE. Eu o admir si declar aici in fata voastra ca am toata stima pentru ea.
Io zic asa, ca sa fie corect, cititi mesajele Adinush-ei, si cele ale ale Aelitei, si poate le veti cunoaste mai bine, si sa vedeti care a fost cea "soft" si nu a intentionat sa jigneasca pe nimeni.
Si mai ganditi-va ca, indiferent ce se intampla acum, Adinush este intr-un fel "mama" odiseei de care ne-am bucurat cu toatele.......
Si pentru ca o cunosc personal, imi permit sa scriu aici ca este o adevarata mama.

FELICITARI ADRIANA PENTRU CEEA CE ESTI SI PENTRU EXEMPLUL PE CARE NI-L DAI NOUA, FARA A AVEA INTENTIA DE A FI UN EXEMPLU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Messa sa stii fata ca la capitolu' ala cu branza de muma.... fiasco!! am esuat lamentabil!!

nu a iesit nici cat o mingiuca de piper...

nu'sh de ce!!

Si am facut dupa reteta dupa care se face branza din lapte normal cu lamaie...

daca lapte de muma ezista, creca branza de mama ioc... eventual brnaza de pupaza..

Asadar, fete azi am decongelat 7 recipiente Via Avent, ca am nevoie de ele pt legumele lui Teo - si de aici mi-a rezultat un litru de lapte cu care nu stiam ce sa fac. Si incercam sa pun si io umaru' la tratatu Messei si sa incropesc un capitol despre laptele si branza de muma...dar dupa cum v-ati dat seama deja... n-a prea tzinut figura!!

mai incercam si cu claciu lactic, caci congelatorul e doldora ...

poop fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

neata

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

alinuk, branza de pupaza nu se obtzine cu lamaie

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

neatza!

--------------------

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

neata si de la mine. Alinuk mama io parca stiam ca laptele de mama nu se fierbe ca sa nu isi piarda chestiile alea nutriente din el. Ca parca asa se zicea la inceput...ca cika daca-l fierbi ar fi cam apa goala. Nu? Ca parca se zicea ca atunci cand il incalzesti sa nu-l fierbi. Nu mai stiu parca asa tin eu minte. Sper sa nu ma insel. Parerea mea.

SI de acum imi bag un motto... Eu asa fac, voi nu trebuie sa faceti mine

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

bey, cat tin primii rusi?

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Da' de ce naiba nu s-a facut, totusi, macar umpic? Nu-i tot lapte?

--------------------

Mergi la inceput