Stelute de ianuarie - februarie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

hai ca azi las familia fara mancare ca tot ma asez la calculator
pai sa o iau pe rand]
multumesc pentru primire, simt ca nu m-ati uitat nici voi pe mine
laptele il schimb pentru ca se face pete-pete pe la gura numai cand ating cu laptele de gura ei, daca mai si apuca sa inghita ii ies bubite, dar nu vrea nici un fel de lapte, tipa ca la taiere cand simte laptele pe limba. acum i-am luat novalac HA si vestea buna e ca nu a mai avut reactie alergica, dar nu vrea tipa si urla de ti se face parul maciuca. cand am reusit sa-i bag pe gat Topher de la lactana l-a vomat pana la ultima picatura. am mai inecrcat cu nan, milupa si lactovit. le-am cumparat ca sa le desfac si sa le arunc.
operatie ... pai la ureche ca nu mai aud deloc cu dreapta, otoscleroza declansata hormonal in timpul sarcinii
fug ca arde, nu mai tine
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

liuda pai nu aveam de ce sa duc poza fata, mai dadeam si banii pe ea. asa am fost direct la pasapoarte, nu a fost coada, nu am asteptat deloc, a pus-o tati pe emmi pe genunchiul lui, a ras pa tanti pozara si gata treaba. mai mult de 5 minute nu a durat.

alinuk in cat timp s-au facut legumele tocmai bune pt teo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by marinar

alinuk in cat te topeau in gura timp s-au facut legumele tocmai bune pt teo?

Marina mami de www.dropshots.com/marinar" target="_blank">Emma Ioana(16.01.2007)

daca pui doar legume, in 15-20 minute...

eu am pus si orez+peste si am lasat 45min!!!

se topeau in gura toateeee

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Oau Maria, ma ingrozeste ce zici si de lapte si de ureche. Multa sanatate cum ziceam si sa fie usoara si cu succes operatia si ia zi, deci buburuza ta nu bea nici un lapte???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

salutare de la mare!

si ca sa vedeti de ce absentez eu... Am constatat ca sunt obosita si incerc sa nu mai stau pana la 12-1 noaptea pe forum, chiar si cu riscul sa nu citesc tot. Imi pare rau, dar decat sa pierd bunatate de lapte mai bine mai sar cate ceva, oricum in ultimul timp am citit si lucruri care nu ma priveau.

In alta ordine de idei, unde ieri am avut un pranz de cosmar cu Matei (de la caldura, de la alint, de la cine stie ce). Nu mai mananca nici cat manca, in ultima sapt a fost tati acasa si l-a fraierit cum a vrut, iar de kk nu mai vorbesc: nu iese daca sta pe wc/olita. Asa ca ma lasa nervii si imi fac sperante ca nu va intra in clasa intai cu scutec la cur si coastele pe afara

Si pentru ca sa aveti intreg tabloul de azi noapte face febra 38,5/6, nu scade cu antitermice desi alternez Panadol/Nurofen la 3 ore. Acusica merg la med de fam sa il caute, ca io l-am catat si-n cur (pardon de expresie) si altceva nu are. Ma gandesc la vreun pojarel...

Si ca sa vedeti ca de atat nemancat m-a mancat undeva si aseara i-am dat 1 lingurita de Peritol...restul il stiti si voi, namancat in continuare, febra, nu i l-am mai dat, ca poate nu-i bine; si cand vad ce scrie si liuda clar nu mai dau la copil.

cred ca mai era ceva de zis, dar acum nu sunt in apele mele...intelegi-ma si voi!

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete cu noi / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

anka - bine ai venit! sa dai datele ca "cine nu-i pe lista, nu exista" era o lozinca mai demult...

maria - eu te-am strigat si alta data ca am facut episodul 2 cu stelutele noastre si pe tine nu te-am gasit sa imi dai poza.

alinuk - ai lipsit, ai lipsit, dar si cand ai reveniiiiit! are omul ce sa citeasca. Vazut poze de Teo, pupa Lili baiat mare in scaunel nou si sa aveti pofta la papat din steamer.

marina -acum inteleg gogosile alea pe manutele Emmei Adam are 7,500 kg dar 70 cm si poate de aia nu se cunosc...ma cu apa rece, nu-i asa?

shine - chiar imi e gandul la balconul tau...sper sa nu-i treaca vreunui amorez prin cap sa faca show sub balconul vostru "sub balcon eu ti-am cantat o serenada"

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete cu noi / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Si pentru ca am niste timp si duamna Lilisor e ocupata cu Mateiu mic si bolnavior (pupam! sanatate Mateiu!), hai sa fac io prezenta.

Deci undeeeee sunteeeeeeti si ceee mai faceeeeti duamnele:

Flavia, Dianarus78, Romaria,Yagmur, Mirela73,Haricleea , ruxi,Marybell, Crisotexa, Cleopiciu, Alydumy, Happy girl, mady32,jp-dolphin9913, babirusa, puiut85j,maria_irina, cryss,anne_ispas, mamescu, biadamin, ramonaa, danymamic,Ralu74, bits,
kachi, CoraHope,Natydea, Cana, Tonnia, Livia 72, Roandre, RB, Gio, Mog, nituca, Conchita, trebitza, ari-ela, Cristinna,
brig-adria, Ioana N, Criss 68, Eli 1977, Pako, Cristia, Sim, Oana_Bucur, Cosmogirl,Oti-s, Ana_Alx, Aiska, Rali, jordash, Albinutzza (ti-am votat comoara!),
Levi, Monicutz,Aventura, Monik 41, Pitilache, Biribu,Iuliana 80, Wannajo, McBeal, Amaya, Tonylexa, Simkat,Diana 74, Dinzo, iza29, tzuchi,r_marce, belle_vue, Hermanadela, furnicusa, mariana_1976 (cu 4 tu mama ai o scuza :) ), dadap, laurahadade

Unele sunteti mai active ca altele, pe cele care ne urmariti din umbra si nu numai, va pupam si va invitam sa ne povestiti ce mai faceti, si cu ce va mai laudati.

Multi pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Pupaciuni fetele.
N-am recuperat tot si nici nu cred ca mai apuc ca am o casa cu in sus, miine imi vin rubedeniile in vizite, Maya se scinceste toata ziulica etc.

Lili, doar pe tine te-am citit adineauri, imi pare tare rau ca aveti pb Iti urez putere si pune mina si hodineste-te.

Imi pare tare rau ca Aelita nu ne mai vrea...

In fine... AM O CUTIE PLINA CU LUCRUSOARE PENTRU PROTEJATII SRALUCAI, cine ma scapa de ele???

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Cata, 200 grame nu sunt totuna cu 200 ml.

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Buna fetelor! Mai puteti de caldura?
Multumesc pentru urari.
Am intrat sa va spun ca ma retrag la tara pana duminica. Nu se poate trai in oras. Cum rezistati mai in Bucuresti?! Noi nu suntem obisnuiti aici in nord cu asa temperaturi.
La multe lunisoare bb-ilor care isi aniverseaza ziua.
Pupici si pentru bb-ii bolnaviori.

poze 1
poze 2

Ramona si Larisa (05 ianuarie 2007) + Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput