Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 16
desiree spune:
bree ce cautati pe forum? haideti in parc....
Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;
dianocica spune:
quote:aaaaa, de asta era liniste? pai spuneti i si lui d, ca doarme de rupe...
Originally posted by desiree
bree ce cautati pe forum? haideti in parc....

diana si david 03.12.06
www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
dianocica spune:
inteleg ca TOATA lumea vine in herastrau?
si provincia?
diana si david 03.12.06
www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
Dia1609 spune:
m-am harnicit si eu si am uploadat niste poze daca aveti chef sa vedeti
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
Mirona spune:
astept cu nerabdare pozele din Herastrau.![]()
Dia vazut pozele. normal ca iar mi-a placut una enorm - aia in care dorm ei doi in patul din dormitor. 
Vezi ca mi-ai promis o poza cu comanda ta - asta asa ... sa-mi vina mie inima la loc - daca ajungeti voi sa papati alea toate intr-un an ... poate treminam si noi borcanele noastre in 2-3 luni. Si nu de alta - dar am mai pus o comanda. 

FETELE - O INTREBARE!!!
Am comandat si Gute-Nacht-Brei (fructe). Nu am nevoie de traducere - ca ma descurc cat de cat. Intrebarea este: cand sa le dau? seara? inainte de laptele de seara cu o ora doua? in loc de laptele de seara? sau efectiv ca restul borcanelor in loc de masa de fructe?
multumiri anticipat.
P.S. strig si eu cateva fete: LORYYYYYYYMMMMMM!!!! Laura cuscra pe unde-mi umblii?, Roxana_c, DOLOREEEESSSSS, Ramsan, Fatima, Somleac, MIOOOOO, Marcelaaaa, Liaaaaa (dorsilia) - haideti fetelor - mai scrieti cate ceva. 
Miro
a_deju spune:
dia, vazut poze.. super super super... iar oana... pe langa ca-i frumoasa de pici...zici ca e trecuta bine de un an...:) pupam de la mare :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
adinazot spune:
Fetelor ce ne facem cu caldurile???eu una ma topesc pana deseara,cata treaba am...offfff...
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
madaluta spune:
salut! am scris un ditamai mesajul si mi-a cazut netul...
nu stiu dc mai am rabdare sa-l scriu din nou in intregime, asa k voi face un rezumat:
- darius e racit, tuseste,curg mucii,ia antibiotic, ne iese primul dinte, vrea numai in picioare, se taraste....toate astea, deodata incepand de vineri...va dati seama cam ce este pe capul meu.
Noroc k a fost mama in w-end si m-a ajutat enorm. pt prima data in 7 luni am stat si eu 7-8 ore fara darius, caci duminica am iesit cu prietenii la gratar sa serbam ziua lui tati. Chair dc eram ingrijorata de sanatatea lui si am sunat de 3-4 ori acasa, tot am reusit sa-mi incarc bateriile din nou. Nici nu mi-am dat seama pana acum ce mult conteza k din cand in cand sa mai iei cate o pauza.
mirona: pas de defilare si tinut de ureche la culcare practicam si noi, dar am zik k la in primul caz il mosteneste pe tati k e militar , iar la faza cu urechea pe mine , k eu inca am ticul asta cand adorm( si imi sug si limba k mami a mea nu mi-a dat suzeta si nici cu mainile in gura nu m-a lasat cand eram mica)
dandusasper k sange i-a luat crinutei din degetel...uite
sa treaca durerea intepaturii
kokorina: si tie 
k te-ai descurcat cu brio in situatii dificile, cum de altfel o faci de fiecare data cand esti puasa la incercari...

pt toate fetele si bebicii lor ( desi dupa ce am vazut pozele din ultimul timp si realizarile lor,mi-e cam greu sa le mai spun bebeici)
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,