Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 15
adinazot spune:
Si asa am adormit!!!
Asiza,mie nu mi-a dat explicatii prea multe,doar ca Milumil 2 e lapte pur,iar Milumil 3 are cereale si fructe,iar ei au nevoie sa bea lapte lapte..
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
kokorina spune:
seara buna gagici si bebici!
azi am fost la gradina,am mancat gratar si cand tocmai imi odihneam burta,ce se gandeste soacra-mea(care a fost bine intentionata de altfel)....sa o ia pe sophia din sport pt ca se cam maraia.odata o vad cazuta jos cu copchila mea in brate.am zis ca fac stop cardiac,asa am simtit,ca-mi sta inima.al meu statea la cioace cu tacsu si un prieten de familie in piscina.am strigat la el...el nu vazuse ca macsa o are pe sophia in brate,a crezut ca i s-a facut rau macsii.bine macar ca a fost si macsa pe faza de mi-a tinut copchila in aer iar ea a cazut pe spate.zice ca nu s-a lovit,dar....bine ca nu s-a lovit sophiuta mea.cred ca-mi pierdeam mintile daca i se inampla ceva.bai,dar nici nu se uita pe unde calca,nici macsa nici tacsu.cel putin cu tacsu eu am o mare frica.au niste trepte de la casa pana in gradina propriu-zisa si cand le coboara SINGUR se impiedica mereu...iar cand e cu pascal sau sophia in brate,mereu sant prin preajma.i-am zis sa fie atent,dar n-am incredere,el zice"da,da,sigur ca sant atent..."
pascal are deja al 5-lea dintisor

si al 6-lea da sa iasa
...are 4 dinti romanesti si restul vor fi austrieci..hi,hi,hi...
sa va povestesc cum mi-a cazut fluierul in cap azi noapte,de-am zis ca fac focul in mijlocul casei si primul lemn care il dau pe foc e fluierul.vi s-a intamplat vreodata sa aveti un obiect in mana si sa vreti sa-l puneti undeva prin casa si sa nu-i gasiti locul?asa ma invarteam eu cu fluierul dupa ce l-am despachetat dintr-o hartie,impachetat in prealabil cu grija de sotul meu....si nu stiam unde sa-l pun,mai ales sa-l dau din calea copchiilor.nu am gasit alt loc decat pe un corp de biblioteca care troneaza langa usa camerei a sandokanilor.ma trezesc buimaca de plansul lui pascal,alerg ca nebuna din dormitor si in loc sa fac virajul corect,m-am lovit cu umarul de cantul bibliotecii si fluierul POC! direct in capul meu.imi venea sa-l iau la bataie pe al meu.s-au mai daramat tot felul de chestii marunte de pe rafturi,am zic ca se sperie si el si se trezeste.n-ai sa vezi.i-am povestit a doua zi si.....si....nici macar nu a reactionat.a zis sa-i schim locul.si cred ca stiu unde-i locul lui ;)
maine mergem iar la vaccin.sper sa le placa cum le-a placut de fiecare data,chiar nu au plans niciodata....pe maine!
noapte buna!
Mirona spune:
Kokorina esti de belea maica cu fluieru lu al tau. Dar soacra-ta le intrece pe toate. 
adinazot e super tare Alessia cum escaldeaza ea vanita - se baga si sub apa? Mai - dar ce ma fascineaza pe mine micutii astia cand adorm ei asa - "pe ei" - beton.
desiree si-mi sta bine? si-mi sta bine? 

saryta multumim frumos. 
din categoria MAMA EXAGERATA - va prezint www.flickr.com/photos/8904209@N07/821718430/" target="_blank">o poza. Oare cand le-om termina? 

Nu-s ce=o fost in capu meu cand am comandat atatea.
fug la culcare. pe maine!!! 
Miro
saryta spune:
kokorino - m-ai terminat cu fluierul lui barbatatu ... am ras de-am pocnit ... voi sunteti buni de facut un film ... Aventurile familiei ....
Felicitari pt. cei doi dinti austrieci si pt. cei 4 romani 

sandokanilor.
Am mai pus si eu vreo doua poze aici.
Noapte buna!
Mariana - mamicuta de 3
-ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ANTONIA gazuta cea mica
dianocica spune:
azi d se uita la o prietena care statea langa el si care a aplaudat. si a inceput sa faca si el. si a tinut o asa toata ziua. sta si se uita la tine si asteapta sa te joci cu el. s a dezvoltat intr un ritm nebun in ultima spatamana, nu imi vine sa cred.
apropo de fier si de cateva temeri de ale mele, poate va ajuta si pe voi: ntr-un studiu (Pisacane, 1995), cercetatorii au ajuns la concluzia ca bebelusii hraniti exclusiv la san pentru 7 luni (si care nu au primit suplimente de fe sau cereale cu suplimente de fe) au un nivel semnificativ mai inalt de hemoglobina la un an decat copiii care au introdus alimentele solide mai devreme de 7 luni. Cercetatorii nu au depistat nici un caz de anemie in cazul copiilor alaptati exclusiv a san si au ajuns la concluzia ca alaptatul exclusiv la san pentru 7 luni reduce riscul de anemie. Perioada ideala deci pentru a introduce alimentele solide este intre 4 si 9 luni si unicul a decide este copilul.
diana si david 03.12.06
www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
dianocica spune:
fetelor, nu ma pot opri din citit. cele mai 'mamoase', aruncati un ochi la attachement parenting. sunt niste lucruri extraordinare acolo. nu pot sa cred ce citesc. nu pot sa cred ca mai exista oameni care isi sustin si argumenteaza afirmatiile asa bine si frumos. si cald. daca aveti timp uitati va. s ar putea sa ramaneti uimite.
diana si david 03.12.06
Teutz spune:
Am vizionat pozici si filmulet si tare mult mi-au placut: Denis e ditamai voinicul si are niste ochi de ma omoara; am ras impreuna cu d mic, manca-i-as falcutele lui, Alessia e o dulce, dulce, Antonia si Sara – doua printese frumoase. Doamne, ce au mai crescut fulguletii nostrii si cum se fac ei mai frumosi pe zi ce trece!
toti copilasii si pe mamicile lor!
Kokorina, am ras cu lacrimi!
Sunteti de belea, frate! De soacra ta ce sa mai zic… mai bine ma abtin!
Bafta maine la vaccin!
Mirona, dar ti-ai facut provizii, nene, nu gluma!![]()
La multe lunisoare sarbatoritilor zilei de 16!
Sa fie sanatosi, norocosi si papaciosi!
Matei de Biabaus
Alexandra de Carla
Sara Maria de Kikineata
Zara de Sbogdana
Maya Maria de Ingeras
Andrei de M_monique
Alessia de Flore
Fug la culcare, ca maine trebuie sa fiu odihnita pentru petrecerea din Herastrau!![]()
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
adinazot spune:
Neata fetele!!!
HAideti la cafea!Alessia si-a baut cei 210 ml lapte,dar in ultimul timp nu mai adoarme la loc dimineata dupa lapte ci are energie....se joaca chiuie,zice nonstop ta-ta--ta,nici vorba de ma-ma-ma...dar bine ca zice
Eu astept soacra sa ma inlocuiasca ,o sa merg la dr sa.mi spuna ce analize sa fac,ca nu ma simt prea grozav in ultima vreme,probabil am o anemie sau ceva,ca resimt oboseala dublu ca de obicei si sunt nervozata mai tot timpul,oricum e bine sa-ti mai faci analize din cand in cand.
KOKORINOESTI MORTALA CU FLUIERUL ALA

MIROintra singura in apa,, ia ea cate o gura,dar nu pateste nimic,e ok.Dar draga mea,estide-a dreptul furnicuta,ce provizii v-ati tras,va doresc apetit sporit ,ca aveti nevoie
SARITA f frumoase printesele
TEUTZ
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
Teutz spune:
Adina, bafta multa la doctor! Intr-adevar, e bine sa-ti faci din cand in cand niste analize. Mai bine sa previi decat sa tratezi. ![]()
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
dianocica spune:
neata! liniste mare pt luni dimineata. de la caldura? sau..is it me? 
am auzit una tare de dimineata la stiri. ca sri(parca) ar fi interzis anm sa dea publicitatii prognozele pe iulie si august. nu sunt eu adepta teoriilor conspiratiei da' asta a fost tare si chiar m a pus pe ganduri...cat de si mai cald o sa fie? 
diana si david 03.12.06