Mamici de septembrie-octombrie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Nana la cat mananci mai ai si arsuri...poate te calmezi totusi stand relaxata...si daca continua baga rapid un control.
Picca mai lasa varza si mai mananca si ceva carnita ...ptr Fe nu de alta anemicuto.

Fetelor nu cunoasteti vreo firma prin Bucuresti de inchiriat masini...adik ceva serios.Vine in august o prietena impreuna cu fetitele si ptr 10 zile cat va sta s-ar simti mai in siguranta cu o masina la scara.

Ali25si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Maine ma duc sa-mi fac analizele de sange si urina,plus culturile de col si secretia vaginala!Very niiiiicceeeee!

Teodora 26 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

o seara buna si de la mine, bine ca s-a terminat cu caldura!!

Tomasa sper/trebuie sa ma simt mai bine ca am multa treaba maine si pe seara vreau sa ajung si la Tratoria. Deja in seara asta nu ma mai doare nimic, sper sa nu reapara diareea.

Tomitza cu Galactogilul sau cum se numeste el, nu eram eu, ci Sabina (mama Sofiei).

Cu piciorul drept umflat cred ca v-am mai povestit eu ca la Victor, prin luna a opta, se asezase bb nu stiu cum ca imi presa un nerv si nu mai puteam misca piciorul drept. Nu era umflat, doar ca nu aveam control prea bun pe el si ma durea groaznic. O fi aceeasi chestie, poate preseaza bb pe niste vase si nu mai circula corect sangele prin el (???). Mie mi-a trecut in vreo 3 saptamani cand a catadicsit mister sa se miste de acolo.

Teodora si eu tot pompa din aia am folosit la bb1, Avent manuala. E f buna.

Eu nu am voie sa fac cumparaturi. Ma cearta al meu, care-i extrem de superstitios. Cred ca daca m-ar vedea cosind scutece i-ar crapa o vana-n cap. Si la Victor la fel am fost. Interdictie la cumparaturi. Asa ca ma bucur de cele cateva hainute pe care le am de la V, de scutecele ramase, de pat si lenjeriile ramase, de sterilizator, pompa si carucior. Am si cadita. Mai am si biberoane foarte bune, trebuie doar tetine sa iau si o perie. Mai am si pompa de muci. Deci nu-mi ramane decat sa fac o lista pentru Carefour si probabil din maternitate ii voi da indicatii la telefon ce sa cumpere si cat. Sau la Sensi Blu.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Teodora, felicitari pt. bebe Mihnea grasunel! Baieteii nu se dezmint raman cei mai grasuni. Trebuie sa-i ajunga si fetitele.Lavinia am admirat lucrusoarele, gata acum si tu esti pregatita.Gabriela, Lavinia de care suport pt. cadita, pt. atasat pe cada sau intreg, separat? Si oare se pot plia, strange?Iuli eu astept cu pompa, dar din discutiile care au fost depinde de fiecare ce i se potriveste mai bine.Myral31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Myral suportul este luat separat care se pliaza nu pt cada ,a costat in jur de 55 ron .
Myral chiar vroiam sa te intreb durerile pe sub burta ca la ciclu sunt considerate tot contractii?.

LAVINIA32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Va multumesc fetelor pentru sfaturi in legatura cu pompa de san. Teodora, si eu tot pompa de la Avent manuala o am in vizor dar ma gandesc ca electrica ar fi mai buna...si cum cea de la Nuk e mai ieftina decat cea electrica de la Avent... Dar stau si ma gandesc...de ce e mai ieftina? e la fel de buna? Si uite-asa ma bag iar in ceata. N-as vrea sa mai astept sa o cumpar pentru ca s-a oferit socrela sa mi-o cumpere ... si oricum daca cumva se intampla sa nu pot sa alaptez sau sa o folosesc o voi face cadou sau o voi folosi la al doilea bebe.
Aaaa...am uitat sa va spun ca am fost si la doctor azi. Bebelul meu are deja 1800g...e un grasunel si inalt ca tati. Doctorul mi-a recomandat sa beau Frisomum si chiar mi-a dat o cutie ca sa-l incerc. Este un fel de lapte praf cu gust de portocale = supliment pentru sarcina si alaptare. Am baut deja un pahar si mi s-a parut bunut. M-a pus sa-mi fac din nou sangele si urina...asa ca in una din zilele astea trebuie sa-l pun pe doctorasul meu sa-mi ia sange si impreuna cu urina sa le duca la el la clinica la laborator.

Iuli31+

Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra

Mergi la inceput

Lavinia, da asa am inteles ca sunt considerate tot contractii, ca de ele ma intreaba dr. la fiecare control dar la varsta asta a sarcinii unele sunt considerate normale. Eu sub burta nu simt decat niste intepaturi dar si din cauza ca sarcina e jos, in schimb ma doare spatele cam ca la ciclu din cand in cand, insa contractiile mele obisnuite sunt cele in care se strange uterul efectiv se intareste se face ca un ghem tare si ma apasa jos(si asta de multe ori pe zi)si toate astea desi iau tratament aproape continuu.Hai ca iar m-am intins despre mineIuli, bravo si tu pt. bebelul tau grasunel!Myral31+

Mergi la inceput

Noapte buna fetelor si somnic usor mai ales pt. cele care au insomnii si fara contractii si alte dureri!Myral31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna si de la noi. Iacata sunt acasa, insa culmea ghinionului, netul a functionat fix juma de ora si a picat. Asa ca tot pe zapp sunt si ma chinui din greu sa postez si eu un mesaj. Brrr, ce furtuna am gasit pe aici, ne-a apucat exact la intrarea in Bucuresti, m-am cam speriat. Vreau la mareeeeee....Desi sincer imi era dor de casa, si asa frumos mi se pare acum. In fine, incerc sa mai citesc si sa postez ce voiam mai devreme, maine zi aglomerata rau, nu ma dati la disparuti.

Rox 32+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andruzza, inca o saptamana si gata marea. De fapt cred ca pana joia viitoare mai stau.

Nana, multam de sfatul legat de crema. Se gaseste la noi Lanozinc asta? Imi pare rau ca te-ai simtit au noaptea trecuta, ai descris exact o noapte obisnuita de a mea. Acum imi e groaza sa ma duc la nani.

Cecilia, eu am folosit produsele de bebelus inca din spital.

Chestiuni generale:
- eu am avut pompa de muci mecanica la Alex, nu am folosit ca nu era nevoie si nici nu ma descurcam. Pe la un an jumate a aparut batista bebelusului si o folosim si acum. Insa la BB nu as folosi-o, pentru ca forteaza putin vasele de sange si Alex uneori mai sangereaza din nas de la aspirat.
- nu am infasat-o pe Alex si nici pe Andrei nu am de gand. Eu folosesc scutecele in alte scopuri. Alex are picioare super, daca nu pica netul asta postam pozele de la mare sa va convingeti. In maternitate m-au obligat sa folosesc scutece, acum le voi da cu ele in cap. Era biata ca un pui de lele, ca eu nu stiam cum sa o infas.

Trimit mesaj sa nu pierd iar totul.

Rox 32+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput