Mamici de septembrie-octombrie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

De acord cu Andruzza apropo de infasatul copiilor. N-as face asa ceva pt. nimic in lume. Pe mine nici mama pe vremea cand nu existau pampersi nu m-a infasat si n-am picioare strambe.
Amar, mai ales daca e fetita nu te gandi la infasat. De cand s-a renuntat la metoda asta a scazut cu mult incidenta displaziilor de sold la fetite.
Andries, poate iti trece pana maine durerea ca tare as vrea sa ne revedem.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
27+Maria

Mergi la inceput

Fetelor, dar ce ati mai scris cat am lipsit eu...s-au facut deja numai azi 12 pagini, se simte ca ne apropiem de marea intalnire. Nici n-am apucat sa citesc tot din spate ca aveam o promisiune mai veche de onorat fata de Gema si Tomitza. N-am uitat de ea dar de-abia am apucat sa fac albumul respectiv.
In cazul in care pozele nu se vad bine, cercelusii sunt destul de simpli, tortite, fara pietre, singurul artificiu este ca au doua fete, ii poate purta si ca cercei din aur alb si ca cercei din aur galben, in functie de cum ii vor placea si ii vor sta bine . Mie mi-au placut fiindca sunt lucrati frumos si sunt foarte stralucitori, desi nu au pietre, ii face asa modelul lucraturii. Sper sa va placa si voua, atat cat puteti vedea din ei, macar sa nu ma fi laudat degeaba:

cercelusii Mariei mele

Recunosc ca nu m-am priceput sa fac pozele si m-am chinuit cu ele.

27+Maria

Mergi la inceput

Revin dupa ce citesc din urma. Scuze ca scriu in reprize, dar azi mi-a cazut de cateva ori conexiunea si ma tem sa nu o patesc iar.

27+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Bee,ar fi super daca ne-am intalni la titan in fata magazinului,asa ne va fi mai usor sa mergem amandoua.Iti trimit PM cu nr meu de tel,asa putem sa tinem legatura,cred ca tre' sa plecam cu o ora inainte,ce zici?
amalia 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

quote:
Originally posted by luy

Esti o figura, Sim !!!
Picca, multumesc ! Ce spuneai tu de varza afumata ? Na, ca eu am stat aici pana au ramas cartofii de piure fara apa si s-au lipit de cratita, asa ca sotul papa in seara asta Piure afumat a la DC !

Luy 32+ cu

vaz deci ca nu doar "arta mea culinara" are de suferit din cauza DC-ului...ar trebui sa cerem despagubiri

Picca 30 + cu Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Tomasa vazut cercelusii Mariei tale ...tare frumosi sint!...sa-i poarte sanatoasa!

Picca 30+ cu Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Dani, nu stiu, astazi chiar nu am mancat mult deloc.
Adica am mancat un castronel de lapte cu cereale dimineata, pe la 7, pe urma la 10 2 feliute de paine cu cascaval si o para, iar l a13 o felie de paine cu branza topita si cateva rosioare din alea cherry. Atat. Acum deja este 16 si nu am mai mancat nimic dar nici foame nu imi este! Nu stiu ce sa mai zic, in continuare ma simt rau, ama juns acasa deja.
Gabriela, Piccaflor

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Myral, eu nu prea le vad utilitatea, sincer. Din punctul meu de vedere imi ocupa loc degeaba in casa. Cadita are si orificiu de scurgere.
Tomasa, imi plac cerceii

Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Tomasa, foarte draguti cerceii! sa-i poarte sanatoasa.

Mandarinutza 31+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Tomasa, sunt foarte frumosi cerceii
Sa-i poarte sanatoasa Maria si sa-i aduca noroc !
Sim, esti culmea cu PM-ul
Nana, imi pare rau ca te simti asa si nici nu stiu ce sfaturi sa-ti dau
Picca, pana la urma a fost buna varza ?
Andriesule, cum ziceai ca se numeste medicamentul ala pt lactatie ? Galactogyn ??

Tomitza 31+ Natalia Ioana

Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput