Mamici de septembrie-octombrie 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 17
sim_stoian spune:
sa va spun ce am facut. Am vrut sa ii scriu Ceciliei sa stabilesc la ce ora si unde ma intalnesc cu ea maine si mi-am trimis singura PM. Clar a luat-o razna neuronul meu...
Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
piccaflor spune:
Mie linea nigra mi-a aparut de mult...de fapt e maronie si f subtire,sper sa ramina asa ca nu prea se observa,eu avind pielea maslinie...
Sim bravos pt scutece!...am si eu niste finet,asa ca m-am gindit sa-i dau de lucru soacra-mii,ca eu n-am masina de cusut..
myral sa stii ca si eu am pielea super uscata:(...dar nu pe burta...in rest peste tot,mai ales pe solduri....si asa ma apuca niste usturimi uneori....
Eu folosesc ulei de la Chicco si ulei de migadale dulci...dar nu prea ma mai satisfac in ultima vreme....
Dani din pacate poti sa te ungi cu tot felul de minunatii,daca n-ai pielea elastica tot iti ies vergeturi:(...dar' asta e,bebici sanatosi sa avem ca-n rest numai conteaza...
Luy pofta buna!
Cecilia uite ca la masa de bucatarie nu ma gindisem....e o idee!...
V-am pupat ca ma duc sa-i pregatesc cina sotului si dupa aia poate dam o fuga pe la mare sa vedem sculpturile in nisip....anul trecut erau super!
Picca 30+ cu Matteo
myral spune:
Fetelor, gata am gasit pe bebelusul tau, suport universal pt. cadita la 800 000, sau suport care se fixeaza pe cada adultilor la 1 500 000, ce spuneti pe mine m-ar interesa, or fi bune? Cele care au copilasi ati folosit asa ceva care e mai bun? Pe mine nu ma atrage nici spalatul in dormitor, nici pe o masuta.Myral31+
piccaflor spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
sa va spun ce am facut. Am vrut sa ii scriu Ceciliei sa stabilesc la ce ora si unde ma intalnesc cu ea maine si mi-am trimis singura PM. Clar a luat-o razna neuronul meu...
Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
piccaflor spune:
quote:
Originally posted by myral
Fetelor, gata am gasit pe bebelusul tau, suport universal pt. cadita la 800 000, sau suport care se fixeaza pe cada adultilor la 1 500 000, ce spuneti pe mine m-ar interesa, or fi bune? Cele care au copilasi ati folosit asa ceva care e mai bun? Pe mine nu ma atrage nici spalatul in dormitor, nici pe o masuta.
Myral31+
Cred ca cea care se fixeaza pe cada ar fi super....offff,de ce n-am si eu cada ?
Picca 30+ cu Matteo
sim_stoian spune:
Myral, eu vazusem suporturile alea, dar nu ma incanta deocamdata. Nu stiu ce sa iti spun.
Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
myral spune:
Picca si la mine e peste tot uscata inclusiv pe burta (pe mine ma mananca dar daca ma scarpin mai mult ma si ustura binenteles), iar de la uleiuri m-am iritat(facusem niste bubite mici si rosii) deci sigur nu o sa folosesc la bebe dalin, jonhson.Myral31+
myral spune:
Sim de ce ? Nu or fi prea stabile? Apropo cadita ta are si orificiu de scurgere a apei?Myral31+
luy spune:
Esti o figura, Sim !!!
Picca, multumesc ! Ce spuneai tu de varza afumata ? Na, ca eu am stat aici pana au ramas cartofii de piure fara apa si s-au lipit de cratita, asa ca sotul papa in seara asta Piure afumat a la DC !
Luy 32+ cu
danielle02 spune:
da tu piccaflor sunt oribile vergeturile astea si pielea mie uscata mereu,nu stiu ce sa mai fac...
nana nu te doare cumva in capul pieptului din cauza ca mananci prea mult?pe mine una de asta ma doare si am incetat sa mananc mult,acu incerc cate putin si des si vad ca ma simt mai bine.
sim
danielle 29+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici