Mamici de iulie-august 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 22
Ioana75 spune:
Lavinia, si eu am avut la Miruna lapte in exces (dar fara medicamente); era frustrant, mamicile din salon se chinuiau sa obtina 10 ml de lapte muls, iar eu aruncam cite 100 ml odata. Febra laptelui a trecut?
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
nikole spune:
Ashera pe mine dupa sapt 28 m-a chemat la doua sapt, si dupa sapt 36 m-a chemat saptamanal,mi se pare mult o luna la varsta asta a sarcinii, tocmai ca de acum e cazul sa te consulte si la parter sa vada cum arata colul daca e scurtat, muiat, daca ai dilatatie cat de cat...
Roxana multumesc pentru pumnuletzii stransi, o sa vedem pana la urma , poate va cobora in urmatoarele doua saptamani.Pe mine nu ma ingrozeste decat ideea unei mari taieturi pe verticala, ca daca era sa-mi faca cezariana pe orizontala , sincer nu ma panicam.
Acum in cazul tau, mi se pare cea mai intelepta decizie sa programezi cezariana...asa un medic ca al tau mi-as fi dorit si eu, din cat am dedus,e un medic de incredere si asta face cel mai mult...
Irinusha f intersante discutiile de la linkuul ce mi l-ai trimis, cat am bantuit eu arhiva DC, nu am dat de pagina cu pricina pana acum, multumesc mult
Alina.a cu drag!
Lavinia, tocmai m-am uitat la una dintre pozele cu fetitza ta, si mi-am amintit de-o poza cu tine mai la inceputul sarcinii, cred ca erai in Mall in Iasi la bowling...ideea e ca intr-adevar iti seamana leit micutza!!!
37+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise
lorinaoo1 spune:
Ioana ufff, inca nu a trecut si ma dispera, ca mi se fac sanii piatra in trei ore cat doarme fetita si m-am saturat de "colectat"
Lavinia-nasica de moflea si mami fericita de Lorina Maria
i_ulia spune:
ashera, eu merg o data la 2 saptamani si din sapt 30 la fiecare vizita verifica manual si colul, sa se asigure ca e totul in regula. probabil ca din sapt 36, cel tarziu 37, voi merge saptamanal. si eu zic ca e cam mult o luna fara control la varsta asta a sarcinii.
Iulia 34+ Iris Maria /Paul David
jeni71 spune:
Anya 20 bine ai venit acasa si lasa in urma ce a fost. Ce conteaza acum e ca puiuta e sanatoasa si cu voi. Sa va ajute Dumnezeu sa fiti bine si la anul cand faceti 1 an sa ne chemati la tort.
Jeni35+
jeni71 spune:
Karligutza capul sus, si hai razi, zambeste. Starea ta de spirit se transmite si la bebe. Lasa fata in pace sa stea cat vrea la mami in burtica ca e la allinclusive acolo. Creierii varza ti-i fac medicii, care poate au gresit DPN-ul (au mai fost cazuri) si e normal sa fii asa dupa 2 drumuri la spital. Chiar o prietena de-a mea a patit asa din 15 iulie pana in 8 august o chemau saptamanal la spital cu bagaj cu tot. Si ea era cu nervii la pamant din cauza turelor de spital. Nu vreau sa te sperii, insa se mai intampla sa greseasca data nasterii. Lasa natura sa actionezre, e cel mai bine. Ia-o ca pe niste plimbari, desi te cred ca drumurile spital-casa de fiecare data cu emotii te termina.
Sper ca nu te-am suparat mai tare cu mesajul meu. Multi pupici si capul sus, doar te stiam o luptatoare zana frumoasa ce esti !
Jeni35+
X-ray spune:
uite aici am mai pus poze noi.
cu secretia lactata,daca tine de cat de mult si des papa bb voi avea pana cand face 3 ani,daca e dupa ea cred ca ar manca non-stop.cu odihna stau prost,chiar daca am timp liber nu reusesc sa adorm cum pun capul jos,asa ca pana adorm eu ea deja da semne de foame...plus ca eu din cand in cand mai treebuie sa-mi golesc bine sanii,care dureaza,asa ca somn...hmmmm...cand apuc
alina si bb elisa (20 iunie 2007)
jeni71 spune:
Irinusha, da ai perfecta dreptate, bine ca sunt sanatoasa, si nu am boli cronice, insa tot am un of pe guvernantii care traiesc din banii nostri, si pe toate taxele si impozitele catre stat. Asta mai ales ca dupa ce nasc nu voi beneficia de cele 6 milioane pt bebe pt ca am o intrerupere de 3 luni inainte de a ramane gravida. Iar inainte de intrerupere am lucrat 3-4 ani in 2 locuri pe salarii bune, deci am cotizat la greu la sanatate+CAS. In fine, asta e, m-am obisnuit cu ideea, dar tot ma seaca uneori. Eu si bebe sa fim bine, asta conteaza acum !
Mamii de ce nu a mers inducerea? Nu ti-a pus oxitocina? Doar manual a incercat sa-ti induca? Si eu tot cu inducere voi naste daca totul ramane la stadiul in care sunt acum (cu bebe intors) si mi-ai cam bagat un spin in inima. Eu, ma gandeam ca ma duc si cu oxitocina in cateva ore scap, avand in vedere ca e a doua nastere si a mers destul de usor travaliul si la prima. Pupici !
Jeni35+
fianna spune:
ashera ca sa te simti linistita e mai bine sa mergi si la doctorul 2 in consult. eu asa as fi facut daca aveam optiuea. pe mine m-a vazut doctorul la 24, apoi la 38 si daca nu iese bebele la termen a zis sa-l sun. Intre sapt 34 si 38 mi-ar mai fi convenit insa un consult, ca am avut ceva emotii, dar totul a fost alarma falsa. Acum, sincer sper sa nac pana saptamana viitoare cand e DPN-ul.
jeni nici eu nu beneficiez de acele 6 milioane, cu toate ca am 5 ani de munca. doar ce imi dadusem demisia de la fostul job, vara trecuta mi-am renovat casa si nu m-am zbatut sa-mi caut ceva si in toamna, cand am reanceput sa ma interesez de munci am ramas gravida asa ca am lasat-o balta. nu ma plang ca am scapat de un stres in sarcina, desi uneori ma cam saturasem de statul acasa. Problema mea acum e ca doctorul a zis ca pt spital imi trebuie dovada platii asigurarii la stat! Eu le-am platit insa tb sa le recuperez pt ca cei de la casa de asig au zis ca in romania, nasterea si lauzia sunt gratis, pt persoanele fara venit. Mie mi-a fost jena sa-l corectez pe doctor si sa-i atrag atentia asupra acestui fapt.
fianna Matthew Peter
39
STARTING THE COUNTDOWN
oaana spune:
NIKOLE SI LA MINE S-A INTORS BEBE TARIU,CRED CA IN SAPT.37,ASA CA NU-TI PIERDE SPERANTA,POATE TOTUSI SE INTOARCE...
DAR DACA NU SE INTOARCE,SI NU VREI CEZARIANA,AI CURAJUL SA NASTI PELVIN?
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) +bb AARON
poze Iosua
MAI SUNT 12 ZILE(TEORETIC)
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"