Mamici de iulie-august 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 21
lorinaoo1 spune:
Anya bine ai revenit acasa si sa te bucuri de minunea ta cat mai mult. Relele au trecut, gata, le lasam in urma. Pupici pt luptatoarea Arina si pt mami de A-uri multe
Deni primim cu toata inima urarea pt parinti relaxati
Multumesc tuturor pt aprecieri. Toata lumea zice ca seamana cu mine, hihi si ce modesta sunt , dar eu stiu ca in primul an de viata copilul seamana cu mama mai mult pt ca este o legatura mai stransa cu aceasta decat cu tatal. Si apropo de asta, chiar am remarcat ca ea are reactii in functie de trairile mele La asta nu ma asteptam...
Lia imi poti adresa o mie de intrebari, voi incerca sa raspund la toate, desi nu prea ma pricep inca la muuulte. Dar la al doilea voi sti
Irinusha mersic pt sfaturi. Noi speram ca am scapat de colici sau macar le-am gasit ac de cojoc. Asta-noapte nu a mai avut program de plans si scandal pt vecini si tati era fff multumit
Jeni adevar graiesti. Imi place la nebunie sa vad ce fatuca mai face prin somn... asa ca ma intelegeti de ce intru cam greu pe net Preferata mea e cand se intinde cand ii face mami masaj la spatuc sa scoata aerul... ridica srancenele si intinde gatutul. Sau mai e una cand zambeste frumos prin somn . Azi a zambit si a scos si un sunet asemanator rasului in acelasi timp
Am mai pus niste pozici. Asta e si asta ma topeste Speram sa scapam repede de icter. Astazi implinim o saptamana de viata
Lavinia-nasica de moflea si mami fericita de Lorina Maria 5 zile
jadi spune:
La mine nu e suficienta odihna si mancarea, asta mic cere din ce in ce mai mult si nu se satura si am aplicat toate cele stiute, inclusiv lichide, ceaiuri si galactogil. Si nici in greutate preconizez ca nu va lua foarte mult saptamana asta, ieri abia avea 80 de grame luate si stau si ma gandesc ca nu stiu ce sa ii mai fac! Nu as vrea nici sa ma chinui cu el sa imi ia 100 de grame de saptamana si apoi sa regret sa nu i-am dat supliment de dragul alaptarii. Nu cedez dar nici mult nu mai am! Vineri voi hotara ce voi face pe mai departe ca e zi de cantar saptamanal. Cred ca sunt si eu cu un picior in depresia postnatala dar cand vezi ca ai toate ipotezele corecte si nu reusesti sa faci demonstratia, parca te apuca nabadaiile!
Deni & Vlad & Tudor
madabout2003 spune:
Neata si de la mine!
Nu prea am mai avut chef de scris ca am fost cam stresata in ultimul timp,culmea nu din cauza sarcini, dar am citit tot! Am vazut toate pozele cu bebelusi sunt unii mai frumosi ca altii! Bun venit mamicilor acasa; chiar daca e obositor cred ca toate care mai suntem gravide va invidiem si abia asteptam sa ne plangem si noi de oboseala, nopti nedormite, alaptat !
In rest am intrat si eu in concediu prenatal de ieri, ma simt bine, nu prea dorm noapte si am arsuri ce nu cedeaza cu mai nimic din siropurile ce le aveam acum si vreau sa multumesc cui a spus ca trec cu lapte rece ca e singura solutie pentru moment!
MADA 32+, cu Emily
Noi doi+1
Ashera spune:
Buna dimineatza fetele . Alina, felicitari ptr bebelina papacioasa. Recupereaza foarte bine . Anya, bine ati venit acasa ! Sa dea DD sa fie totul bine in continuare. . Lavi, multi pupici ptr printesa ta. E o frumoasa. . Tinem pumnii si ptr fetele care urmeaza sa nasca azi.
35+
Christian
nikole spune:
Irinusha multam fain, imediat ma apuc de studiat.
ABia am ajuns si noi de la medic, bebe e cam tot la fel, putin putin s-a mai intors,colul e inchis,contractii nu mai am, toate bune si frumoase, asa ca...asteptam ca n-avem incotro!
Bebe a luat doar 100 gr in greutate in ultimaa saptamana, dr. preconizand ca se va naste cam cu 3300-3400, insa e doar o presupunere!
Asa as vrea sa se nasca la 38 de sapt, sa nu mai stau pana pe la 40-41...oricum dr a zis ca daca nu vine bebe de la sine putere pana in sapt 39, imi provoaca nasterea...
va pup cu drag, merg sa studiez pozitiile....
37+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise
Agri spune:
Buna fetele nu am mai reusit sa intru sper sa mai citesc azi ceva din urma.
Am intrat doar sa va spun ca am trimis poze pe mailul comun sunt de la Mihai Popa, deci nu stergeti mailul.
Va pup cu drag si va multumesc ca existati.
Felicitari celor care au nascut si bafta celor care inca nu.
Vio si Eva (27.09.05)
ilenutza spune:
Meyyy, eu ma uit la Plaja lui Marutza si mi se face un dor de mare, e prima vara in care nu am vazut inca mareaaaaaa!
Si cand vad ce e pe plaja vreau sa plec , sa stau si eu pe malul marii, sa ma distrez pe litoral!
Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 9 ZILE
lorinaoo1 spune:
Deni daca vrei iti trimit eu un "supliment" de laptic, ca eu trebuie sa ma "mulg" ca am prea mult. Niste tanti tonto ne-au facut "din oficiu" oxitocina in spital desi am spus ca nu vreau . Si acum am niste tzatze cat Patagonia
Alina.a pai vrem si noi poze cu Elisa, sa facem comparatia, nu?
Ioana, Simo
Lavinia-nasica de moflea si mami fericita de Lorina Maria 5 zile
Ashera spune:
Ptr gravidutze : cat de des mergeti acuma la control? Ca eu am fost pe 4 si pana in 30 dr e in concediu. Si mi se pare cam mult o luna fara control. Mi-a lasat nr de tel de la alt medic, si ma bate gandul sa mai fac un control si la noul dr, sa ma asigur ca totul e ok.
35+
Christian
Ioana75 spune:
Lavinia, ce frumusete cu manusi ai.
Ashera, eu am fost la 34s, mai merg la 37s, apoi nu stiu, dar eu o sa insist pe saptaminal, pentru ca nu vreau sa ma dilat si sa umblu asa.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)