Stelute de ianuarie-februarie 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 19
delfinuta spune:
ALINATXA ma bucur enorm ca ne-ai scris, ca esti optimista, ca lupti pt tine si pt Bita..Ne rugam la DD pt voi doua si sunt convinsa ca vei reusi in tot ceea ce-ti vei propune!
Mihaela gasesti poze cu Nike si Fila in album. ![]()
Salina continuam sa incercam diverse combinatii, pana la urma sunt sigura ca reusim..
Azi de exemplu vom "gati" piure de fructe si biscuiti a la Emma...ca arata tare bine...sa vdm poate ne place si noua..
Liuda si eu ma tot gandeam la premergator, insa am zis sa aman pana in august. Pana atunci sa ma exersam statul in fund..desi omu vrea in picioare clar..
Ralu bine ati revenit in Romania. Nu putini sunt aceeia pe care dorul de casa ii aduce inapoi, insa sunt destui si aceeia care considera ca n-ar mai putea trai aici dupa cativa ani petrecuti afara..Depinde de firea fiecaruia si bineinteles de ce anume ii asteapta aici..
Elena daca pun la socoteala si "rasnitatul" lui Erik, atunci cred ca plange adunat 2 ore/zi..
Noi avem oarecum un program de masa si somn, deci nu prea plange din cauza asta...mai ales ca lui nu prea ii este foame in ultima vreme...
Dana spor la treaba!!
Liuda spune:
daconst - da tu ce crezi ca eu nu am alta treaba decat sa stau cu tiganii in spital....![]()
bai pe cuvant atatea tigani pe metru patrat nu am vazut nicaieri in Galati, deci parca ar fi o satra din aia de a lor camplasata in curtea si holurile spitalului... pai daca e gratuit.. stau acolo!!! chiar ma miram cati sant acolo, dar revin la ale mele... nu fetita nu ma mai duc la spital, decat pe 23 iulie la eco (normal la particular) si apoi mai vedem. pana atunci nu afem treaba, apropo de ghips - al meu eri ma certa "de ce nu i-ai pus picioarele in ghips, macar 2 zile sa vedem daca mai poate da cu viteza elicopterului din craci, trebuia, ma ,s-o pui in ghips macar sa vedem reactia"
Nu e sanatos nici asta, dar , na , ma rog, asa ne-am adunat la un loc.
super pozele cu bazinul - VREAU SI EU!!! CE MA INERVEZI, daca mai pui asa poze te inscriu in lista dusmanilor si pe tine alaturi de ELI care vezi doamne ii plesnesc bretelele de la sutiene

Messa - hai ca nu era chiar asa de rau, un picutz asa infundata capota matizului,, iti dai seama ca daca nu au vazut jandarmii - chiar nu era rau de tot!!! Ce sa fac, asta e daca sant cocotata sus, am mai patit eu din astea!!! Si inainte se mai vedea ceva pe geamuri... acum l-ea "infumurit" si nu mai vad nimic prin ele, mai ales daca e si noapte... 
Liuda spune:
delfinuta - totul depinde de tine, cat de rezistenta esti... la mine e mai nasol cu rezistenta, asa ca am luat, dar sa stii ca am citit destule articole ca nu e bun... si in concluzie il foloses doar in cazuri extreme cum ar fi aseara, cand dumna mea zbiera ca fiarta in oala in patut iar eu faceam pe mine !!!Asa ca am bagat-o de urgenta in premergator si eu la
Asta e! incerc cat mai putin s-o las ca auzi cica franeaza la dezvoltare si degeaba se arunca acum la mers ca apoi nu se mai opreste, cica franeaza la reactii, dezvoltarea muschilor, intarirea oaselor!!! Bei dar tu cum minti baiatul sa stea in fund? ca eu nu am nici o sansa, parca are arici la fund, maraie si se ridica singura in picioare... numai sa nu fie in fund! mai mint eu dar... cu mare greu! 
Daconst spune:
Marina,saru mana,ma pun pe studiat.
Delfinutza,mersi,ca deja m-a apucat lenea si mai am sa spal pe jos in casa si scarile de afara.
Ralu,dr spunea sa iei tu chestia aia,nu?pai eu zic ca nu are nimic,ca in cel mai rau caz face si bb mai imprastiat putin.![]()
Stiu ca Liuda lua cind era gravi,deci n-ai de ce sa-ti faci griji.
Liudo,fata nu vreau la dusmani,ca stiu ca esti periculoasa si te urci cu jeep-ul pe mine cind ma prinzi
,dar ieri a fost ultima sedinta de bazin si pina in septembrie e vacanta.De asta am facut si poze noi,special pentru Adela
.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
aelita spune:
Alinatxa ,esti o femeie incredibil de puternica, esti o luptatoare ! Va doresc tot binele din lume,tie si Bitei ,sa vi se deschida cele mai frumoase drumuri in viata de acum incolo ! Sa puteti trece peste durerea asta.
Aveti grija de voi !
Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !
S.
Daconst spune:
Am uitat ce era mai important.Un mesaj si plec,fac si eu ca in reclama"inca una si ma duc".
De ieri i-am bagat cereale,la penultima masa a lui fi-miu ca parca nu mai e asa gras.![]()
Sunt cu fructe si se amesteca cu apa.N-a schitat Lucas nici un gest,de parca asta manca de cind lumea.
Bai cind o sa-i dau si eu ceva sa se strambe va anunt,ca tare mi-e ca n-o sa vad asta la el.
Deci halim fructe,legume,carnita,cereale...sa vedem ce mai urmeaza.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
ralu74 spune:
Dana- pediatrul mi-a zis sa ii dau lui serban de 4ori cate jum de lingurita, puse in suc sau supa
poze
Liuda spune:
ralu nu am fost eu pe faza, ce e ma cu acel zahar de la humana? de ce ti-l recomanda? pentru ce? la copil sau tie?
eu il folosesc la fata, nu are nici o reactie, bun rau dar face kk mai moale adica fara interventia mea de la el!
Daconst - gata cu bazinul? si la voi vacante prelungite?
incearca cu lamaie fata, la Lucas poate il vezi si tu incretzit![]()
adela2006 spune:
hai ca apar si eu ieri am fost plecata ne-am intors tarziu
mi-a iesit azi faza cu mancatul la 7 dar numai pe jumate ca nu a vrut fructele ( para + branzica )
alinatxa iti doresc tot binele din lume cred ca esti o persoana foarte puternica si trebuie sa ramai asa ptr tine si ptr bita 
dana vreau sa merg marti la bazin sper sa se incalzeasca vremea ca e frig ( o fi venit de la voi )astept pozele
cu bubele a fost ieri doctorita pe la noi a zis ca sunt de la transpiratie si de la zabalute sa o dau cu bepanten
au inceput sa se traga de cand o dau asa des cu crema
trebuie sa mergem azi ptr masuratori si consult mai amanuntit
miha
ce pacat dar daca e asa nasol ramai pe pozitie 
marina am vazut pozele de la mare
are emma niste pozitii de pozat de zici ca e fotomodel a totala si vesela mi-au placut foarte mult se pare ca v-ati distrat bine
liuda pai daca zic jandarmii inseamna ca e bine noi avem buburuza ( un spark ) deci sa ma feresc din calea ta daca vi prin timisoara sa ma anunti 
ralu din aceleasi motive nu as putea pleca nici eu din tara aici am casa mea parintii si mai ale prietenii deci te inteleg perfect , nu stiu ce sa-ti zic de chestia aia de la humanna stiu ca lua liuda in sarcina dar nu stiu daca a dat careva la bebelasi
elena_mvl sa sti ca alexia nu plange decat uneori seara la culcare in rest se maraie si tipa ( cred ca-i place sa-si auda vocea dar pe mine si banuiesc ca si pe vecini
ne dispera ca o tine vreo ora tipatul asta simpatic al ei )
azi vreau sa-i dau mai pe seara in loc de masa de fructe pe care o avea cereale am luat orez cu roscove ca scria ca e cel mai putin alergen dar nu stiu logic cu ce se fac ? cu apa ? doar atat ?
am inceput mesajul asta acum 3 ore 
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare