Stelute de ianuarie-februarie 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 18
marinar spune:
neata
la multe lunishoare ella bb de ivona!
alina multumim ca ai avut puterea sa ne scri. sa dea DD sa fie totul bibe pt voi, sa va gasiti linistea si echilibrul de care aveti nevoie! multi pupici tie si bitei!
salina asa e, emmi a luat pigmentul lui tati. am dat-o cu crema de la avene cu protectie 40 si am tinut-o mai tot timpul la umbra.
fete multumim pt aprecieri, sunteti niste dragutze.
mihacarm si mie imi plac mult pozele in care i-am pus voalul ala. si este ff adevarat ca tati este topit dupa emmi, iar la mare a avut fff mare grija de ea. mai ales pe plaja eu nici nu am stiut ca am copil mic. hih ce dragut ca ati mai adaugat ceva in epertoriu. si emmi tot asa face...cum vede aparatul cum se oreste din ce face.
Daconst spune:
Neatza fetili,iar scriu in mare viteza ca pica netul asta de kk.
Alina,multumim ca ne-ai scris.
Esti o luptatoare si vei reusi.Chiar te admir cit esti de tare.Ne gindim la tine si iti suntem alaturi cu gindul,daca altfel nu se poate,din pacate.Sa-ti ajute DD sa ti se indeplineasca toate dorintele si Bita sa fie sanatoasa!
Marina,iti dau pe mess adresa mea de mail ca sa stiu sigur ca am dieta.Multumesc mult.
V-am vazut pozele si sunteti tare frumosi.Nu ma mir ca e Emma asa frumusica,la ce parinti are!
Imi place poza din pat unde sta ea picior peste picior.
Meg,nu stiu dupa cite abdomene se vede,dar eu fac sala din aprilie si acum sunt multumita de cum arat,dar mai am 1-2kg acolo.
Laura,multumim,de vestile cu Emanuel.Ai un suflet mare, fata!
Adela cind mergi tu la bazin?Sper sa apuc azi sa pun poze si un fimulet.
Pako,tu ai dat fier sau calciu la copii?
Ma bucur ca sunteti bine.
Nadiuta,ma bucur pentru vói si va astept cu tanga,vorba Laurei ca tare mi-a placut.
Lili,felicitari la dintos,ieri n-am avut timp de tv ca sunt in stres.
Catalino,fata,vad ca tu te suparasi mai tare decit era cazul.Hai sa-ti spun acum ceva:daca eu am fost a2a roata la caruta,tu ai fost "roata de rezerva".
Sper sa-mi intelegi metafora,dar tu chiar n-ai avut nicio treaba in cearta asta.Te-ai simtit tu asa ca esti mai sensibila,dar chiar n-a avut nimeni nimic cu tine.Eu asa am vazut situatia,sincer.
Hai ca te si
numai scrie un mesaj aci la feti.
Am plecat la treburi ca azi bag curatenie generala(ca am maine musafiri,nu de alta
) si apoi in we plecam la nasii lui Lucas ca au anuntat vreme buna.
Pup fetili si incerc sa mai revin.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
Catalina spune:
Dano mama, nu ma suparai ca daca imi taie cineva nasu'. :) Ma pauzez pt ca imi e tare greu cu toate alea si sa fiu zdravana la cap si diplomata. :) Oricum mai citesc si dau cate un pm cand pot, stiu fetele, si atat. Dar am intrat sa iti spun sa nu crezi ca am ceva. Va pup si numai bine tuturor. Fug la treaba.
elena_mvl spune:
Buna dimineata dragutzelor!
Noi am lipsit motivat de pe forum de vineri pana duminica seara pt. am fost la Caciulata si prin imprejurimi si acum avem mult de recuprat la forum. Sper sa reusesc astazi.
La Caciulata mi-am facut de cap si m-am balacit vreo 2 ore (adunate) la bazinul cu apa termala iar Iulia l-a incercat cu piciorutzele. Cat m-am balacit eu, bb a stat cu bunica care a tinut-o numai in brate cat nu am fost noi prin preajma.
Apropos, de unde saptamana trecuta stabilisem cu taica-su' sa incepem o metoda de dezvatare de a o mai lua in brate cand plange si chiar tipa pt.a fi luata in brate, acum de vineri pana duminica a uitat tot cu bunica-sa care nu o lasa sa planga ca draga "asa sunt copii mici si de aia sunt copii mici ca sa ii tii in brate". Asa ca eu iar am de tras cu plansetele de luat in brate.
Spuneti-mi va rog la voi cat va boceste bebelusul (plans + scancete) pe parcursul unei zile? Sau cat il lasati sa planga, cand stiti ca nu sufera de foame, sete, murdarie in chiloti, frig sau cald?!
Dupa ce recuperez cu cititul, revin.
Va pup si va doresc plimbari placute prin parc si odihna buna ca s-a mai racorit aerul prin bucuresti si cred ca prin toata tara.
ralu74 spune:
Va multumesc Adela si Salina

Salina- ne-am intors acasa dupa 2ani si jumatate petrecuti in state. Ne-a placut oarecum acolo, iar viata e mai usoara si un sistem bine pus la punct, insa puse toate in balanta am considerat ca nu merita sa traim singuri fara familie, parintii mei au incercat de 2ori sa obtina viza si nu le-a dat-o, mai ales cand aveam mai mare nevoie de ei. Spun asta pt ca fara un ajutor cand ai un bebe e cam greu si costisitor si am zis ca nu merita. Pe langa asta cei doi ani si jumatate mi s-au parut secole, tanjeam dupa casa ca si cainele dupa stapanul lui, imi era dor mereu de ai mei, de prieteni, de orasul meu, de Ceahlau, de dealurile si poienile din imprejurimi, de mancare, imi era un dor nespus dupa toate, simteam uneori ca raman fara aer si mi se punea un nod in gat. Ca sa va dau un exemplu, aveam vise noaptea numai de acasa, toate se intamplau in orasul meu, in bucuresti si nimic legat de locul in care traiam.
Cum s-a nascut Serban parca dorul de duca era si mai mare, ma simteam parca in nesiguranta acolo, simteam ca trebuie sa ii ofer copilului meu un loc mai bun, ma refer la poluare (los angeles unul din cele mai poluate orase din lume), as fi putut alege un alt loc din state ca e mareeee dar......gandul tot acasa imi era.
O sa spuneti poate ca am facut o mare greseala, asa gandeam si eu inainte de a pleca si auzeam de unul, de altul ca s-au intros si imi spuneam ca mari fraieri trebuie sa fie..... uite ca am simtit-o pe pielea mea si va spun fetelor cele care intentionati sa plecati afara, ganditi-va fffffffffffffffffffff mult la ce lasati in urma si daca puteti trai fara.
Acasa e tare bine, inca nu ne-am pus noi pe picioare dar incet incet le vom face noi pe toate , sanatosi sa fim si sa ne intelegem bine ca si pana acum, ca sa nu mai vorbesc de serban care a luat f bine in greutate de cand suntem aici si doarme ziua mult mai mult decat dincolo. CRreste atat de frumos si e un copil tare vesel, vad cat de bine ii prieste aerul curat de aici si mancarea pe care o papa mami, adica eu![]()
Asta e poveste pe foarte scurt![]()
Acum am nevoie de un sfat de la voi fetelor, de cand am venit acasa am dat iama in cas si urda fara sa stiu ca asta l-ar fi putut constipa pe SERBAN
, eu alaptand exclusiv. Am ajuns ieri la pediatru si mi-a recomandat Humana milchzucker. Imi puteti spune cat e de bun si daca isi face efectul. Pe cutie scrie ca nu trebuie utilizata in cazul intolerantei fata de laptele de vaca. Pai de unde sa stiu daca are intoleranta la laptele de vaca, Serban nu a mancat formula decat in maternitate in primele 2zile si acela din soia.
Ma puteti ajuta cu niste stafuri???
Va multumesc mult

poze
Liuda spune:
fetele neata!!!
pupaturi la toate si la fiecare.
Alinatxa - bine ai revenit si ma rog pentru ca DD sa-ti dea multa putere si te asteptam aici cu noi!!! Mai apari sa mai vezi cum o mai ducem!!! Si sa ne zici de tine si de FETITA!!!
Messooo - in sfarsit ai aparut! unde umblasi haimana? ca am zis ca ai dezertat! Fata - ce misto sa cauti intransa!!!![]()
![]()
Aoleu ce nebuna esti!!! Bine ca a gasit farmacie pana la urma, daca nu - asta e "mai face mama una" !!! ca oricum vad ca carti ai citit, stii ce zice Capraru, eu am zis ca e inventia ta dar pana la urma e cararu cu laptele concentrat!!!
Eu daca nu am citit nici o carte va citez pe voi si zic "fac ca Messa" dar Messa face ca Capraru!!!
salina - deci cu ghipsul... un nene dupa 15 secunde a dat verdictul - labele in ghips, pentru ca o labuta se trage putin spre interior, si "cand o sa creasca nu o sa fie frumos" . Eu stiu ca chiestia asta se repara si cu masaj, dar la Galati exista o teorie - ghipsul nu strica, asa ca nu trebuie sa te gandesti mult unde trebuie, unde nu trebuie ghips, bagi pe toti in ghips si la unii o sa ajute, la altii nu o sa stice nimic. Mie daca imi argumenta si vedeam ca s-a uitat mai bine la picioare (avea si o suta de ani si nu stiu daca a vazut ceva prin ochelarii aia) poate ma panicam, dar asa cand am vazut atata"competenta" am luat copilul si am plecat. Pe 23 iulie vine o dr. ecofrafista - chipurile buna, si facem eco la sold si bazin - daca dansa zice ceva de solduri mai vin sa verific la bucuresti, daca nu - drum bun in viata! dar labele de la picioare nu le pun in ghips ca trebuie sa faca ei planul la consumul de ciment!!!
deci ma intereseaza bazinul - labele sant bune va zic eu!!![]()
![]()
mai de asta ma supar ca aici nici la particulari nu ai unde sa te duci, decat la spital la mosii care i-a uitat moartea cu coasa si care se zice ca "mai bun nu e". Adica sant toti la acelasi nivel, numai ca la cei tineri se uita lumea si mai sceptic. In Genere la Galati e ceva de necrezit in spital, mor copiii de la anestezii, dupa apendicite, asa ca ... Eu am hernie ombilicala facuta de pomana, adica nu trebuia facuta, asa ca doar m-au taiat si m-au cusut, la loc si ca pe animal ca am o cicatricie de latimea unui deget!!! dar atunci nu aveai informatii si nu aveai la cine apela, acum e alt mileniu si nu vreau la fel sa se intample si cu fie-mea!!!
Laura ionescu - vin la Bucuresti doar daca avem ceva la bazin suspect, pentru labe nu vin ca chiar nu imi fac griji pentru asta, dar sper si la bazin sa nu fie nimic... sa vin la Bucuresti asa in plimbarici.
Delfinuta - da eu am luat premergator, dar tu nu te lua dupa mine, fa cum vrei tu si cum consideri, documenteazate! eu m-am luat dupa nervii mei care nu rezista in pozitia "cu fundul in sus cu copilul prin casa" ! Asa ca mai scap cand o bag in premergator, apoi in scaunul ala de halit, apoi in balansoar, apoi in patuc, apoi pe patura jos... deci o activitate imensa!!! si la toate astea nervii mei nu rezista cu stoicism!
nadiuta - cred ca e tarziu sa scriu, dar sora ta nu o sa poata intra in Romanica, ca rezidenta e una si este valabila pentru acea tara si ... ma rog nu mai scriu dar trebuie sa fie catatean (nu resedinta)pentru a intra din Ucraina in Romania (in UE), in alt caz ii trebuie pasaport si cu viza valabila pentru Romania. Sper sa gresesc sau sa se fi schimbat legea dar acum 2 saptamani asa era!
acum despre noi, erin a fost ziua in care a mancat (ca la noi o zi se mananca, una nu si tot asa ), deci azi e ziua cu mofturi la mancare. Seara mama a fost nesimtita si a lasat fata cu bona si a plecat la o zi de nastere pentru 2 ore. Nu mai vorbesc ca la plecare am condus eu care nu bausem si l-am busit pe unu, nu chiar tare, dar ce sa-i fac daca tancul ala de toyota e inalt si un matiz parcat in fundul lui nu se vede prin oglinzi, deci chiar nu se vede in nici o oglinda buburuza aia de matiz in fundul meu! asa ca am dat cu spatele pana nu s-a azit "POK" ! Erau si niste jandarmi acolo care insa au zis ca nu s-a intamplat nimic, ca am lovit in numar... prin intuneric nu au vazut ca roata aia de rezerva atasata in spate a intrat in capota matizului. ei, dar daca janarmii au zis ca nu s-a intamplat nimic... am plecat !!! Ei cam asta e tot!
marinar spune:
lili am incercat sa vad filmuletul dar cand dau clik imi apare filmul cu emmishoara mea cand se intoarce pe burta.
Daconst spune:
Am pus niste poze pe fuga pentru cine vrea sa vada noua seria din Baywatch .![]()
Liudo,ma tii pe jar,dar azi nu trebuia sa mergi la dr?Ca eu astept rezultatul mai ceva ca tine.
Raluca,ma bucur pentru tine ca a fost asa frumoasa revenirea acasa.Sa stii ca si eu cunosc multe persoane care traiesc afara si sufera de dorul de casa.Nu se pot adapta,pur si simplu.
Eu,recunosc ca ma adaptez si-n Africa,daca trebuie.![]()
Sa ne mai scrii cum decurg etapele voastre de reacomodare la viata de Ro,desi nu ati fost plecati asa multa vreme,deci n-ar trebui sa fie greu.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
Messa spune:
Liuda, nu e asa! Messa face cum o taie capu', dar ia idei de taiat capu' ba de la Capraru, ba de la Spock, ba de pe net... ehei! Da de unde nu ia Messa idei! 
Ralu, baietelul tau are deja 6 luni, deci eu zic ca poti sa-i dai un picut de lactoza (Milchzucker) si sa astepti sa vezi reactia; daca nu se intampla nimic, cresti cantitatea - ca la diversificare! si in final ii dai doza intreaga si stii sigur ca nu are intoleranta la lactoza.
Liuda, naspa cu amaratul ala cu Matizul - dupa ce ca n-a avut bani decat de Matiz, acuma mai trebe sa-i si schimbe capota... ![]()
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.