Bucurii de sept - oct 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Monique_new si noi ne chinuim cu caldura. Azi noapte a transpirat, era uda si pe cap, dar a dormit mai bine ca in noaptea precedenta. In schimb, la cutele gatutzului aduna scamutze. Acum le sterg cu servetel umed, acum se aduna iar. Am pus masina la spalat si ma pregatesc sa-i fac baitza.
Cristina, la noi s-a manifestat cu febra si foiala in noptea respectiva cat a cuprins, dar nu s-a trezit sa planga. Mai maraie inaintea somnului de la ora 14 si nu stiu daca e din cauza ca-i i-e somn, sau o doare de la dintisori, ca sa-i dau Panadol.
Dar nu ne lasa sa-i vedem dintisorul si pace! Ori strange buzitezele, ori isi tine limbutza deasupra lor, sa nu vezi nimic.
Sotzul a prins sa-l vada odata si eu un pic cand o faceam sa rada cu gura pana la urechi. De pozat, slabe sanse.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
In primul rand restantele: la multi ani Bucuriilor de 21, 22 si 23 Un pup maaare de tot pentru Narci de xandrutza!
Felicitari Gety pentru dintisorul Mariei!!! Vezi, intrasesi in panica ccc ca nu-i mai ies fetei dintii
De asemenea felicitari Narci pentru toate progrsele!!!

Am vazut un sofer super dulce! Susa, ce mare s-a facut Lucas! Sa va traiasca iar voi sa stapaniti sanatosi casa si sa petreceti cei mai minunati (daca pot sa ma exprim asa) ani in ea!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

La multe lunitze sarbatoritilor de azi - Floricel, baieteii mei o pupacesc pe Roxi.

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Botez

Mergi la inceput

Anangel, tu nu te pricepi sa completezi listutza de pe prima pagina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gety, cu cea mai mare placere as completa/modifica listuta dar eu nu mai reusesc sa ma loghez pe contul comun. Am parola veche care am inteles ca s-a schimbat iar pe cea noua nu o stiu. As vrea sa o aflu si eu, va rog, daca o stie cineva. Cu ocazia asta poate deschidem si capitol nou...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

helou, helou

Ro-Ana si Cata, felicitari pentru bb2! sa aveti o sarcina usoara si un bb cat mai cuminti si sanatosi!
vazut multe poze superbe cu bucurii care de care mai frumoase.
Monica, nici Patry nu suporta bine caldura, la fel s-a umplut si ea cu bubite mici si rosii pe ceafa si manute, iar noaptea este dezastru. Sa speram ca vor veni temeperaturile normale si pe la noi, ca altfel nu stiu cat mai rezistam
Roxanae, felicitari pentru mersul Rebecai!
Si Patricia m-a lasat ieri de degete si a facut singura un pas, doar atat, dar tot e ceva.
Susa, ce mare si frumos s-a facut Lucas. Sa stapaniti sanatosi casa si sa aveti parte de multa fericire acolo!
Maria (gety) felicitari pentru primul iepuras!
Cine o sa completeze listuta sa ne treaca si pe noi cu dintisorul nr1 la 9 luni jumate, iar al doilea la fix 10 luni!
Gonghy, mercic de cele 3 minute date din concertul lui Julio. Ce mult imi place si ce mult as fi vrut sa merg sa-l vad....
cata14 si eu ii dau lapte de vaca Patriciei, i-l fac cu biscuiti si ii place tare mult. Probabil cand am sa o intarc peste o saptamana, doua, am sa ii dau direct lapte de vaca pt ca formula nu il inghite deloc, desi a avut cateva tentative si m-am bucurat.

mai aveam multe de zis, dar cum mogaldeata ma striga am uitat
aa, am uitat sa va spun ca sapatamana trecuta, mai exact miercuri Patricia a zis MAMA. A luat-o bunica mea in brate si si-a intins manutele spre mine sa o iau inapoi zicand la inceput me-me, iar apoi mama, iar acum de cate ori e suparata si vrea la mama, intinde manutele si ma striga.

pupici

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Am completat eu listutza cu dintucii.
Xandrutza, sa mai scrii odata cand a rasarit al doilea dintisor. Era 9 luni si 3-4 zile, dar n-am tinut minte exact.
Anangel, deschide tu capitol nou, eu nu vreau sa gresesc ceva si sa le dau peste cap.
Eu merg sa intind niste rufe in uscator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput