Bucurii de sept - oct 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 29
CristinaGoji spune:
Ignatica - am refacut, in a 4a zi de antibiotic. Si o sa mai facem o data la 2 zile dupa terminarea tratamentului. Sa vedem daca am scapat. Ce fain de voi ca aveti aproape atatea de vazut. Si intr-adevar, acum e mai usor sa mergi cu ei undeva. Si Vladut are program fix (relativ, dar eroarea nu e mai mare de 30 minute) si e muuuult mai simplu acum.
Cata - alte fete se ocupa de listuta. Daca vezi ca nu te pune nimeni maine, poimaine, eu zic sa mai insisti o data, ca poate nu vor observa.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
GETY spune:
Ignatica, spor la deplasari.
Noi am fost in oras, ne-am intors acum, speram sa dormim mai bine la noapte. Eu am mai dormit vreo ora cu Maria in jur de 14,oo, dar parca ziua nu resimt asa tare canicula. Dorm mai bine decat noaptea.
Asteptam mamicile sa se adune pe forum maine dimineata. Azi cred ca au fost pe la iarba verde.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
cata14 spune:
Azidimineata am dat gheata jos de pe parbriz!!! NU-mi pot imagina cat de cald e la voi.
6+
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by GETY
M-am uitat la listutza cu dintuci si nu e completa. Narcisa parca era la 9 luni si un pic si David al Ignaticai. Trebuie sa invatz si eu sa completez listutza, poate uneori am eu mai mult timp liber sa pun osul la treaba.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
Avem al doilea dintisor, am anuntat mai in urma evenimentul;
Maria, s-a hotarat sa iasa
! Gety 
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Cristina, felicitari pentru
no.4!
Vladic!
Eu am tras chiulul... asa de cald a fost, nu am avut stare... si Narcisa are bubite pe manute si ceafa... Ieri am invatat-o sa bea cu paiul; sta singura, nesustinuta, cateva secunde, dupa care cade in fund...
Sephora, 
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
La multe lunite bucurii de 21, 22 si 23!

Sephora, Mirabelac, Lilina, Floricel 
Un pupic mare pentru bobita lui Lexi, nu mai stiu daca am felicitat-o pentru cele 10 lunite! 
poze cu noi
CristinaGoji spune:
Neatza!
Saru'mana Xandrutza de
!
Raportam o noapte grea, foarte grea. Cu treziri multe insotite de plans. Suspect este dintisorul nr 4. Sunt doar curioasa cum o face copilul asta al meu la masele si canini. 
Va pup.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
xandrutza_76 spune:
Poate va tine cu tine Vladic si nu va avea probleme cu maselutele...
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Inca studiez pozele Sephorei...
Eloise, ai niste poze superbe!
poze cu noi
Monique_new spune:
Buna dimineata. Facem si noi prezenta.
Cata trimite si la noi niste gheata
dar multaaaaaaaa sa ne ajunga la toate.
Cum se descurca bbi vostri cu canicula asta? A mea e rea de caldura. Transpira rau in cap si se umple de bubite rosi. Iar noaptea se frichineste rau pina nu dau drumul la aer nu se culca.
In rest ma bucur ca totusi papa bine macar atit.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )