Gravidute&mamici de Timisoara (2)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
alexi22 spune:
pusi eu iti recomand szegedul din toata inima nu se compara profesionalismul celor de acolo si conditiile ,in plus sectia de prematuri este ffff dezvoltata eu sincer mai mult deaia am ales szeghedul pt micuta sa fiu sigura ca ii va fi bine stiu pe cineva la odobescu care a nascut 2 gemene la 33 sapt si le-a dat presiunea prea mare in incubator si a facut o desprindere de retina eu nu vreau sa te sperii poate a fost doar un caz dar eu prefer sa nu risc nimic pt bebe .daca te intere sa mergi eu iti pot da oricand nr dr ,el vb romaneste si cu asistentele vb in engleza.mult succes si sa auzim de bine.daca nu ma interneaza maine am sa intru sa va spun ce mi-a zis.34+
giulia rebeca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alexi22 spune:
pusi da am mai vb cu galuscuta la tel cam la 2 zile vb nu se simte nici ea prea bine are sangerari de la inceput dar e fericita ca bbeii sunt bine amandoi au 6 cm sunt la egalitate pana acuma in rest numai la pat si se plicti si ea ca e nasol sa stai numai in pat.vrea si ea sa isi bage netul sa mai vb pe forum dar nu stie cand.
dia1609,happyclau sa dea DD ca acesta sa fie motivul ca eu sunt f speriata mie frica sa nu vrea bebelina sa iasa dar o sa vdem maine mersi mult pt parerile voastre ma simt mai ok ca stiu ca a mai trecut cineva prin neplacerile astea si nu sunt singura34+
giulia rebeca
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by freya
Mie nu imi curge nici un colostrusi am intrat in saptamana 35! Asta inseamna ca nu voi avea lapte?
Sau am luat-o eu razna?!
Freya35+
Luca
stai linistita, ca nu e lege, nu toata lumea are colostru inainte... eu am o prietena care alapteaza si acuma si nu a avut deloc colostru inainte de a naste
![](pupic.gif)
Dia
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
poze OANA
luna a-7-a
pussi spune:
alexi tu sti ca eu Fiv-urile le-am facut la Szeged...si nu mi-ar fi deloc greu sa nasc acolo, fetele acolo au stat primele lor 3 zile. Peste 2 sapt. merg la eco la Grigoras si o sa vorbesc serios cu el despre asta, daca ar vrea sa si vina cu mine la nastere ar fi super
! Deci tu acolo nasti??
ank e ok asa, dupamasa !
Dia ...cred ca fac si lista de mamici
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
alexi22 spune:
da pussi eu acolo voi naste pt ca ma simt in siguranta ,aici nu ma simt in siguranta ma voi gandi am dat oare prea putin se ocupa bine de ea ,?cum e? acolo stiu ca ma costa 1500 euro cu tot cu cezariana+rezerva care zici ca e un hotel de 4*.personalul e ok.34+
giulia rebeca
Ashera spune:
Alexi, iti tin pumnii sa fie bine la control. Sa sti ca si eu am dureri foarte mari de bazin, simt toate oasele si ligamentele bazinului cum se intind. Abia ma misc de durere. Si noaptea e tare greu cand ma intorc de pe o parte pe alta sau cand ma dau jos din pat. Dar, cum zicea si Dia, durerire astea sunt normale ptr sfarsitul sarcinii. Hai ca rezistam noi. Nu mai avem mult 35+
Christian
sorinatim spune:
alexi22 mult succes la doctor sa fie totul bine
dia1609 ai o dulceata de fetita SA-TI TRAIASCA.M-am uitat si peste pozele cu cezariana ,am observat ca ai poze si de la operatie , a avut voie si sotul tau inauntru ??? E cumva cadru medical sau ati putut rezolva altcumva?
Ce nu as da sa ma pot intalni si eu cu voi ..............din pacate eu peste saptamana sunt in alt judet ( sotul meu s-a mutat cu serviciul) ............... poate ne intalnim la spital ...........inceput 35+
BEATRICE ANNE-MARIE
alexi22 spune:
fetelor multumesc de incurajari ,am fost la dr numai ce am ajuns totul este bine bb este ok,dar contractiile tot le am si deacea mi-a dat sa fac o injectie pt maturarea plamanilor la bb .dr a zis ca daca ar fi sa vina acum nu ar mai fi nici o problema micuta e dezvoltata de 35 sapt si e ok .mai avem 3 sapt jumate pana la marea intalnire,daca tot decurge normal.acum va las si mai revin maine cu detalii.34+
giulia rebeca
pussi spune:
alexi 22 ma bucur ca e totul bine si cu tine si cu bebelina!
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile