Gravidute&mamici de Timisoara (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiiii

bb stiu, dar atunci nu putem , acum sunt mai in forma
ashera le-am pus in ordine, dar invers ... e bine?
Dia1609 pupam mamica si bebelina Oana! poate o sa continuam listuta si cu mamicile
freya te trec acum
otim ce ziceti de sapt. viitoare la Mall??

PUSSI 17+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyclau spune:

Pentru lista am sosit si eu cu datele, scuze de intarziere:
UM:02.12.2006, DPN: 06.09.2007, Dr Grigoras, Odobescu si il asteptam pe bebe PATRICK
Ar fi super sa ne intalnimm la Mall cred ca e ok pt toata lumea!
Multi

31+
Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

buna fetele am intrat si eu sa fac prezenta ca nu am mai intrat asa de des ,pt ca nu ma simt asa bine tot cu contractii.mai pateste careva sa o doara josin zona inghinala adica osul pubian? puteti sa ma treceti si pe mine cu DPN 21.08.07
ashera recunosc ca nu am prea intrat dar promit ca intru maides,de urmarit va urmaream din umbra dar am sa incerc sa mai si postez.

maine plec la dr la szeged sa vad ce zice sper sa nu fie asa grabita micuta ca mai tre sa mai creasca.
pe fiecare

34+giulia rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

fetelor eu mi-am umezit tricoul in zona sanului drept! Asa ca l-am sunat pe medic...si curge colostru, cica e normal si sa nu mai fiu speriata!

happyclau atunci hotaram o zi pe sapt. viitoare??
alexisper sa fiti bine! La ce dr. mergeti la Szeged?? Ma intereseaza si pe mine ...in cazul in care doamne fereste o sa am travaliul sub 32 da sapt.! Cica la prematuri la Szeged sansele de supravietuire sunt mult mai mari! Dar eu zic ca n-o sa nasc asa repede, ca bebelinele or sa stea cuminti la mami in burtica! Si tu numai fi stresata ca n-ai motive...perioada critica a trecut! Dar iti tin pumnii sa fie cum vrei tu! De Galuscuta mai sti ceva??

PUSSI 17+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

alexi22 si eu am contractii dar nedureroase. Mie mi se intareste burta si mi se face ca o minge de fotbal. Dr meu mi-a dat sa i-au o jumatate de pastila de Gynipral cand mi se intampla asta, dar sa nu iau mai des de 8 ore. Si mie mi-a zis ca este semn ca vrea mai repede afara :). Cu durerea de os pubian stai linistita. Sora mea a nascut acum trei luni o bijuterie de fetita si mai are o fetita de doi ani jumate. Ea are doua cezariene, dar de fiecare data corpul se pregatea de nastere naturala si o dureau oasele, caci oasele alea cica se dilata pregatindu-se de nastere. Asa ca nu te speria.

32+ Patrick

Mergi la inceput

Pussi eu sunt de acord sa ne intalnim, dar nu stiu daca e ok sa stabilesc eu ziua, caci eu sunt in concediu de maternitate deja, asa ca eu oricum vin, dar nu in weekend. Deci asteptam sugestii si de la cele care inca mai lucreaza. Va pup si astept noutati.

32+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by alexi22

buna fetele am intrat si eu sa fac prezenta ca nu am mai intrat asa de des ,pt ca nu ma simt asa bine tot cu contractii.mai pateste careva sa o doara josin zona inghinala adica osul pubian?
34+giulia rebeca

e normal sa te doara , oasele si articulatiile se pregatesc pt nastere si se dilata... in plus, bebe este tot mai greu si apasa tot mai tare pe pubis, si de aici durerile astea... o sa fie tot mai mari durerile astea, o sa vezi, mai ales noaptea si daca stai mult pe scaun sau in pozitie sezanda .. si o sa inceapa sa te doara si alte articulatii (genunchi, sold, glezna) si atunci sa te tii .. te vor durea si nopatea in somn ... nu prea ai ce face, doar miscare, dar si aia temperata daca ai contractii. stiu ce spun ca si eu am cam avut contractii, nedureroase, incepand din luna a -6- si luam no-spa pt ele... si la 32 sapt erau tot mai dese pana au ajuns la 5 minute si de atunci am stat numai la pat ... si crede-ma ca e cumplit sa stai la pat 2 luni ... dar trec toate cand il ai pe bebe in brate

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by pussi

fetelor eu mi-am umezit tricoul in zona sanului drept! Asa ca l-am sunat pe medic...si curge colostru, cica e normal si sa nu mai fiu speriata!

da, e normal sa inceapa sa curga colostrul deja... eu udam 2 tricouri pe noapte, ziua nu prea mi se intampla ... se pregatesc si sanii pt marele eveniment

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freya spune:

Mie nu imi curge nici un colostrusi am intrat in saptamana 35! Asta inseamna ca nu voi avea lapte?
Sau am luat-o eu razna?!

Freya 35+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Si eu sunt de acord sa ne intalnim..... dar eu lucrez inca se poate mai pe seara (numai bine nu e nici canicula).Mai pe seara, adica dupa ora 5 sau 6 .Ziua pentru mine nu conteaza, doar ora

25+
Raul

Mergi la inceput