Gravidute&mamici de Timisoara (2)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Am fost la dr si m-am intors tare dezamagita. Toata consultatia a durat max 10 min si nu am apucat sa il intreb mai nimic. Poate avea alta urgenta, ca era de garda.. (incerc sa gasesc explicatii la graba cu care m-a expediat). Concluzia : bb tot cu capul in sus, colul inchis si rigid, placenta ok, suficient lichid. Nu are rost sa vb inca de nastere ptr ca bb nu da semne ca ar vrea sa iasa. Urmatorul control vineri dimineatza, cand e tot de garda. Cam asta a fost tot. Si eu aveam o multime de intrebari pregatite... Sper vineri sa fie mai comunicativ.

38+

Christian

Mergi la inceput

Remaliss, la tine cum a fost ? Cum te simti ? E totul ok ? . Ank, ai dreptate. Cu banii astia nastem la Szeghed, sau la un spital privat. Vorbeau fetele din Bucuresti (la mamici de iulie-august) ca s-a deschis un spital privat in Buc (Medlife parca), unde nasterea cu cezariana plus spitalizarea in regim hotelier de 4 stele, te costa 850 euro. Si tot bagajul tau de spital e format din periuta si pasta de dinti. Asa asi vrea sa se deschida spitale private si in Timisoara. Sunt convinsa ca ar avea clienti.

38+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Ashera deci mai ai de asteptat Maxim 13 zile... nu e mult si esti cu in brate! Cu Szegedul, eu am facut Fiv-urile acolo si daca dr. nu vorbea engleza dadeam la bani pe translator de ma spargeam... si ma gandesc ca la internare si cezariana chiar ai nevoie de cineva care sa stie limba.. nici nu sti sa le spui ce te doare si ce vrei!
Ank ce faceti? cu intalnirea... propuneti voi! Miercurea viitoare nu pot! Si marti trebuie sa-mi fac gravbinonul .. asa pe seara! In rest n-am program!

PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinatim spune:

Dar voi la ce suma v-ati gandit , 250 euro pt doctor si la restul cat a zis pussi ?

Pussi multumim , intradevar esti informata - eu nu am pe cine sa intreb asa ca ............
ashera iti inteleg si sper din tot sufletul ca vineri sa afli ceea ce iti doresti si sa aibe timp pt raspunsuri la toate intrebarile tale.
remaliss asteptam vesti bune de la tine si speram sa le auzim cat de curand.
ank83 si eu sunt in aceeasi situatie ca tine , nici eu nu am pe cine intreba habar nu am ce o sa se intample cu mine doar atat vreau sa stiu ca ma voi duce 2 in 1 si ma trezesc 2 , oricum o sa-ti povestim noi cum a fost.

inceput 38 BEATRICE ANNE-MARIE

Mergi la inceput

Sorina, eu asa m-am gandit sa dau. Max 300 euro, ca na, a mai scazut euro din martie. Restul de preturi, cum a zis Pussi, mi se pare ok. Ti-am trimis si mail. . Fetele, am auzit de o super oferta la Miniblu, valabila doar AZI. Fetele din Buc vorbeau de ea, poate e valabila si in Tm : orice cumperi AZI de la ei, (de ex o tricicleta de 2 mil) primesti bonuri cadou ptr aceeasi suma (adica poti sa mai cumperi de inca 2 mil, fara sa mai platesti). Ar fi super sa fie si la noi ! Eu l-am trimis pe sot sa vada, dar el termina serviciul la 8. Daca aveti voi drum in oras sau daca aveti nr de tel de la Miniblu, sa vedeti daca e adevarat.

38+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Cu intalnirea eu zic sa o lasam pe joia sau vinerea viitoare atunci si locatia ar fi buna tot la mall.... ca dehhh acolo avem mai multe optiuni pe unde sa ne asezam burticile, restul las pe voi daca e bine asa.

Ank 28

Raul

Mergi la inceput

Ashera a fost si la noi oferta
Ank sunt de acord cu joia viitoare!!!

Despre Alexi ... am inteles ca-i internata la Odobescu! Va dorim multe sanatate la amnadoua

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Pussi, Alexi naste sau s-a internat din alte motive ? Oricum, ii dorim multa multa sanatate.

38+

Christian

Mergi la inceput

spor la scris : aici

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput