Gravidute&mamici de Timisoara (2)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinatim spune:

pussi multumim pt informatii , nici nu stiam de asistentele - cea cu cateterul pt. anestezie si cealalta si nici de cea care se ocupa de bb.
ashera eu nu prea am pe cine sa intreb asa ca ........am gasit niste preturi pe net si le-am luat de bune .Tu la ce anestezie te-ai gandit generala sau peridurala? Eu cred ca vreau generala ( SUNT FRICOASA , cred ca mi s-ar face rau sa aud tot felul de instrumente )- asta daca pot alege .
Tu stiu se poate alege cum vrei sa fie anestezia ?
Sa-mi zici si mie la cat te hotarasti, te rog.

inceput 38 BEATRICE ANNE-MARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Pussi, multumim de interventie. Si de informatii. Nici eu nu stiam de asistente si infirmiere. Oricum, tre sa ai o gramada de bani la tine, ca nu sti de cine mai ai nevoie. Poti sa alegi sa ai insotitor ?? Ce tre sa faci ptr asta ? Sorina, nu asi vrea nici eu anestezie generala. Dar cred ca anestezistul e cel care hotaraste ce anestezie trebuie sa iti faca.

38+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinatim spune:

ashera nu , eu chiar as vrea anestezie generala - nu vreau sa aud ce-mi face . Despre ce insotitor este vorba ? Insotitor poate fi si sotul tau?

inceput 38 BEATRICE ANNE-MARIE

Mergi la inceput

Sorina, acuma am citit mai bine . Mie mi-e frica de anestezia generala. O sa intreb azi pe dr daca taticul poate sa asiste la nastere (cezariana). Si o sa intreb si cum e cu insotitorul.

38+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cu placere! sper sa va fiu de folos!

cu insotitorul.. nu m-am mai interesat, dar stiu sigur ca nu poate fi de sotul, deoarece sunt femei mai mult sau mai putin imbracate in acele saloane! Si eu l-as suporta doar pe sot, si cum nu se poate am renuntat la idee!

anestezie eu am trecut prin 3 anestezii generale, din care una cu intubatie(ca la cezariana) cu dr. Doca - Odobescu(am vb cu dansa inainte de interventie cu 3 zile si m-a lamurit cu tot ce aveam atunci de intrebat) A fost foarte draguta. Mi-am revenit foarte bine si fara nicio problema! Stiu ca foarte buna mai e si dna. dr. Carmen Ardelean - anestezist! Acum voi face clar tot anestezie generala... O sa vad atunci clar cu care din cele 2. Sorina poti sa vorbesti cu anestezista si sa-i zici ca vrei generala...

Sa respectati intocmai programul de nemancat si nebaut din ziua premargatoare interventiei.. e foarte important si pt. tine ulterior! Si sa aveti supita de pui si ceiut de chimen pt. seara zilei cu pricina si a doua zi! Sa nu uitati sa va faceti singure frezele la ! .

asistat tatic la nastere nu stiu, dar exista un vizor din sticla deasupra salii de cezariene... eu acolo ma gandesc sa-l plasez. Macar sa nu lesine cu mine in sala

PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Pussi, tu de ce vrei anestezie generala ? Eu am facut o anestezie generala cu intubare acum vreo 15 ani, si stiu ca am fost zombi vreo 3 zile. Sunt convinsa ca de atunci lucrurile au mai evoluat , dar tot mi-e frica.

38+

Christian

Mergi la inceput

in primul rand ca nu trebuie sa-i aud pe dr. si sa-mi imaginez cum ma desface ca pe un peste! dorm si gata, sunt pe maini bune!
2. faza de dupa, din cat am apucat eu sa ma documentez pana acum.. la epidurala e mult mai dureros cand incepe sa treaca anestezia. Se dau calmante dar nu-si fac efectul ca la generala ( asta e logic, nu depinde de anestezit... depinde de tine cat de rezistent esti la durere). In schimb la generala dormi aproape toata ziua, nu simti nicio durere... eu seara deja m-am ridicat din pat si dimineata eram fresh, stiu exact ce ma asteapta!

dezavantaj nu aud fetele cum urla la iesire... o sa am timp dupa! Din a doua zi ma ocup doar de ele, n-o sa fiu cu junghiuri in burtica, or sa aiba o mamica vesela

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

alexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii unde plimbi fetita??

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Ashera si Sorinatim m-au apucat niste emotii cand am citit de pregatirile voastre de spital si la gandul ca bb bate la geam deja
Sper sa fie la amandoua asa cum va doriti, eu nu stiu mai nimic de cezariana si operatii , din lipsa de experienta si din lipsa de prietene si cunostinte care au nascut prin cezariana, sa va pot ajuta cu ceva.Din cauza lipsei de informatii pe aceasta tema sper sa nu ma trezesc cu surprize.... dar apropo de bani dati la doctori si mie mi se pare mult cat ai scris Sorina.La sumele alea mergem toate si nastem la Szeged.
Pussi ce bine ca te avem printre noi si esti asa de documentata
Remalis asteptam sa ne scrii despre ceea ce ti-a spus doctorul azi! Noi iti tinem pumnii pana la sfarsitul sarcinii, pana pe la 40 de saptamani sa ai un bebic mare si mancacios

Ank 27+

Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

De alexi mai stie cineva ceva???? a nascut sau???
Si sa fiu in ton cu bb_yasmi intalnirea pe cand?

Ank 28

Raul

Mergi la inceput