Mamici de septembrie-octombrie 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Urmy uite un de la noi ca sa-ti treaca supararea.

Ma duc sa termin cu mancarea ca vine sotu' si nu e gata..

Dana 27s
http://family.webshots.com/album/559799515EnxakF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sim si Tomitza,am raspuns la PM, multumesc.

Atunci cand nu stiu sa raspund prefer sa tac, decat sa spun o prostie, asa ca ......

Referitor la tensiunea mare, cred ca ar trebui sa vb cu dr., am o cunostinta care a avut mari pb cu tensiunea in ultimele 2 luni de sarcina. Nu vreau sa te sperii Teodoran, parca tu vb de tensiune mare, cel mai bine vb cu dr.
Am obiceiul sa incurc numele, asa ca scuzele de rigoare.......

cecilia,31+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Hey, acusica am facut ochi si cred ca nu este decat unul, ca nu vaz cu amandoi... Nu stiu de ce naiba dorm asa de mult... Se mira toata lumea... Plus ca e atat de cald, vai sufletul meu!!!! Ma bag la curte cu siguranta, ca aici nu poci respira, mai fratica!
Nu stiu ce sa fac cu MIsha.... Docotrul imi tot propune solutia exyrema si eu ma incapatanez sa cred in el. Desi, de multe ori il privesc cum se chinuie si imi dau singura seama ca sunt slabe sansele de recuperare totala.
In alta ordine de idei, observ ca am starnit adevarate furtuni intr-un pahar cu apa... Tomasa si Tomitza, v-am spus ca nu despre voi era vorba si nu va inteleg supararea. Cu persoana m-am racorit pe PM si ne-am si ras la final... Chiar nu am nimic personal cu nimeni si probabil ca in dileala mea mi se pare ca tot timpul reusesc sa ma fac inteleasa... Problema nu era ca a scris gresit, pentru ca au fost mai multe persoane care au facut-o si ce daca???!!! Chestiunea era ca a tinut sa specifice ca a terminat un master si i-a fost tare greu in acea perioada, la prezentarea lucrarii respective... Eu cred ca nu ai cum sa termini un master si sa nu ramai macar cu atat din el, cu scrierea corecta a lucrarii de final. Pai atunci ai trecut prin scoala respectiva ca gasca prin apa. Ceea ce iar nu e bai, caci multi fac cum spuneati si voi facultati si doctorate si nu au nimic in cap. Dar macar nu te bate cu caramida in piept... La mine e vorba despre si numai despre ideea in sine (sau idei in general), nu ma intereseaza persoanele sau lucruile pe care le fac... Asa cum mi-as dori ca nici pe altii sa nu-i intereseze ceea ce fac eu.
In fine, lucrurile s-au inteles gresit si asta e. Eu am incercat sa pun punct de mult acestui subiect, dar.... Acum ca v-am lasat subiect de discutie, ma declar total folositoare voua. Macar am mai inviorat atmosfera si s-a mai discutat si despre altceva decat de obicei... Deci, pot sa plec sau ce? Ultima strigare, mai are nevoie cineva de ceva pareri strumfate ale mele sau va puteti lipsi catva timp de sarmul meu aparte????

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by alehiam

quote:
Originally posted by urmychance
in alta ordine de idei, degeaba scriu ca nu raspunde nimeni. Nu e prima data cand am pus si eu nishte intrebari si nu a raspuns nici una.

urmy mai repeta intrebarile. S-o gasi careva sa iti raspunda...

Mad cu Robert

Si mie mi s-a intamplat ca am intrebat ceva si nu mi s-a raspuns,dar nu m-am suparat.O fi din cauza ca sunt din 'provincie'...

Dana 27s

Mergi la inceput

Nana, eu am experimentat durerile naspa despre care spui mataluta. Eram la gratre si dupa ghiftuiala de rigoare ne-am pus pe trancanit si, ca intotdeauna bufonul am fost eu, de ne-am pus toti pe un ras si nu ne mai opream... Atunci am simtit ca nasc in direct pe sezlong... Chiar ca sunt ciudate intepaturile alea... Birrrr... Pe tine te tin mult sau fuse si se duse asa trecator????

Urmy, iti raspund eu la tot ce vrei, dar nu stiu ce te framanta... Cred ca eram prinsa cu altceva si nu am observat ca ai pus niste intrebari... Ia spune la baba ce te doare, ca te repar eu mintenas!!!!

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Annisia, hai nu te prosti, normal ca ramai cu noi, ce intrebare mai e si asta ??

Tomitza 31+ Natalia Ioana

Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Nana, eu cred ca intepaturile sunt de la pozitia copilasului, nu te ingrijora, cred ca multe dintre noi le avem, fac parte din "farmecul perioadei". Iar apropo de pozitia transversala, in orice caz, baieteii sunt mult mai putin predispusi la displazii de sold decat fetitele. Totusi pe tine te-ar afecat din celalalt punct de vedere, al nasterii. Eu sunt insa optimista si cred ca se vor intoarce atat Razvan cat si Maria.
Urmy, eu ce sa-ti spun pt. nume de baiat??? Mie clar mi se pare Tudor cel mai frumos nume din lume, ca doar de-aia l-am ales, asa ca nu pot decat sa te incurajez sa mergi pe varianta asta. In rest pot sa-ti zic ca-mi plac numele simple, romanesti: Andrei, Stefan, Mihai, Petru, Cristian... cam astea erau pe lista noastra cu nume de baieti la sarcina asta. Iar husa din aia protectoare cu o fata din bumbac si una impermeabila eu am cumparat din Auchan, cateva sute de mii a fost, insa am luat-o de la raionul de lenejrii normale, mie imi trebuia pt. un pat de o persoana ca-l mutasem pe Tudor din patutul lui de bebelus in unul de adult si eram in perioada scapatului de scutec. Pt. asta mica nu cumpar pt. ca n-o voi tine fara pampers mult timp de acum incolo, iar pt. cazuri extreme voi cumpara niste scutece din alea gen foaie de hartie, pt. adulti, care se pun sub lenejerie, am mai scris eu despre asta.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
27+Maria

Mergi la inceput

Tomitza, mai raman fetita, dar numai o ora... Ca prind aglomerata soseaua si nu-i niciun fun sa conduci pe asa o caldurica... Oricum, de plecat nu plecam decat la curte... Nu si de pe forum... Nu ma sperie pe mine nimic asa de usor... Am putere-n mine cat pentru 10!!!! Bravooooo!!!!!

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Urmy si Danuta, daca nu vi se raspunde 'din prima', mai postati intrebarile iar. Mi s-a intamplat si mie. Si eu am intrebat ceva mai devreme, dar fetele vizate inca nu mi-au raspuns.
De exemplu, lui Urmy nu i-am raspuns pt ca nu am idei. La bebelusul nostru a fost simplu pentru ca alesesem de mult timp numele asta. Doar stiti ca muza noastra in ce priveste numele e Annisia.

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Nana, eu am experimentat durerile naspa despre care spui mataluta. Eram la gratre si dupa ghiftuiala de rigoare ne-am pus pe trancanit si, ca intotdeauna bufonul am fost eu, de ne-am pus toti pe un ras si nu ne mai opream... Atunci am simtit ca nasc in direct pe sezlong... Chiar ca sunt ciudate intepaturile alea... Birrrr... Pe tine te tin mult sau fuse si se duse asa trecator????

Bebe Yannis in evolutie

Pe mine ma tinura ieri toata ziua si asa am adormit, cu ele pe mine. Imi era si frica sa ma trezesc dimineata, ca nu cumva sa nu fi disparut. Groaznic.
Pupici.

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput