Mamici de septembrie-octombrie 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 18
amar spune:
Pai cum nu...ne simtim si asa mai naspa in perioada asta cel putin eu...nu merita sa ne stresam cu niste chestii pana la urma asa de marunte.... putin umor nu ar strica...important e ceea ce faurim noi aici...burtile noastre din ce in ce mai grele si incomode...somnul din sezut si tot asa....Stiti ma gandeam la myrals-ar putea sa aiba mai mult noroc cu contractiile ei in perioada asta...chiar daca e rau...dar uterul e pregatit si la omentul oportun nasterea va fi super usoara..adica bebe va fi gata antrenat sa tasneasca afara...decat la noi celelalte care avem contractii cand si cand ..va dati seama...nu stiu daca am dreptate...pe mine ce ma mai sacaie acum e ca ma ustura burta , muschii sus sub sani de parca ma frige , poate impinge bebe cu capul sau ...nu stiu dar e tare aiurea...
carmen 30s 70% fetita
urmychance spune:
NANA..iti spun eu cu perna..asteptam sa ajung la sfarsit sa vad daca nu ti-a raspuns cineva. E din material sintetic husa exterioara, cea care inveleste perna e din bumbac, dar aia nu se da jos. Partea proasta e ca se incalzeste foarte tare, te incingi in ea, as dori sa ii fac si eu o alta husa, dar nu ma pricep, si sa o rog pe soacra-mea nu prea indraznesc. Eu am cumparat-o de pe bebelusul tau.ro
in alta ordine de idei, degeaba scriu ca nu raspunde nimeni. Nu e prima data cand am pus si eu nishte intrebari si nu a raspuns nici una.
trei...ca sa ma bag si eu...annisia e agresiva, da, da cu bata in balta, crede ca totul i se cuvinte, dar de ce uitati si faptul ca ea e singura care ne raspunde tuturor, ea e singura care s-a oferit sa imprumute o rochie, ea va face sa radeti si tot asa...recunosc, e cam dilie, dar nu vedeti ca are suflet bun?
urmychance30baietelul nostru
Happiness_4_us spune:
Tomitza, Tomasa,
Tomasa, si la mine, mai mult ca sigur, Razvanel este transversal asezat, ptr ca il simt cand loveste, ma loveste si in stanga si in dreapta in acelasi timp. La ultimul control era "in picioare" ca sa zic asa, adica cu capul in capul pieptului meu, dar a zis moasa ca se misca f mult si ca are timp sa se intoarca sa se aseze cum trebuie. Urmatorul control il avem pe 23 la Ana si pe 26 la moasa de la clinica spitalului. O sa vedem atunci.
Intrebare intrebatoare: se mai confrunta cineva cu intzepaturi foarte puternice in capul pieptului? Adica se intareste burtica iar in capul pieptului parca am niste cutite bagate. O fi din cauza ca e asezat bub aiurea si face presiune acolo ptr ca n-are loc?
Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by urmychance
NANA..iti spun eu cu perna..asteptam sa ajung la sfarsit sa vad daca nu ti-a raspuns cineva. E din material sintetic husa exterioara, cea care inveleste perna e din bumbac, dar aia nu se da jos. Partea proasta e ca se incalzeste foarte tare, te incingi in ea, as dori sa ii fac si eu o alta husa, dar nu ma pricep, si sa o rog pe soacra-mea nu prea indraznesc. Eu am cumparat-o de pe bebelusul tau.ro
urmychance30baietelul nostru
Merci din suflet!
Asta vroiam sa stiu, daca husa exterioara este cu sintetic, ca pe site la bebelusultau scrie ca este 100% bumbac, dar nu specifica acolo care dintre ele, aia lavabila sau cealalta.
Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
danuta36 spune:
Teodoran sper ca ai fost la doctor pana la ora asta,dar vroiam sa-ti spun si eu ca daca ai tensiune si te doare capul,sa nu stai asa,asteptand sa-ti treaca.Asa am stat eu si am patit-o urat de tot,iar cand am ajuns la spital,aveam 19 tensiunea...nu sta!!!!!!!!
Roxana si mie mi se intampla sa nu pot respira bine noaptea,tot asa imi amortesc partile,dar mai bine dorm pe partea dreapta.Pe stanga daca stau prea mult,imi bate inima de parca am palpitatii si da sa iasa..
Sper sa te distrezi fain la Aqua Magic!
Nana
Andruzza si eu dau vina pe lasatul tigarilor pt. luarea in greutate.Chiar am citit ca,daca te lasi de fumat,pui imediat 4-5kg pentru ca nu mai consumi atatea calorii..Eu as vrea sa nu ma mai apuc de ele,caci greu mi-ar fi sa le las,dupa aceea..
Apropo,mi-am masurat burta si am 101 cm;cam mult nu?Cred ca in dreptul buricului e circumferinta mai mare.
Dana 27s
http://family.webshots.com/album/559799515EnxakF
sim_stoian spune:
Tomasa, in Herastrau propusesem sa ramana, dar nu a mai zis nimeni nimic. Mai e timp pana diseara ca sa stiu daca sun sa fac o rezervare.
Nana, eu nu am perna de aia asa ca nu stiu ce sa spun.
Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Nana, eu mai am intepaturi de alea si le-am pus pe seama pozitiei lui bb.
Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
andrruzza spune:
danuta, e bine daca te-ai hotarat sa le lasi. Eu mi-am facut calculul, 9 luni sarcina, 1-1,5 ani alaptat...deci prin 2009 o sa-mi satisfac pofta din nou Mai, eu ma las de fumat cand sunt gravi si cat alaptez, dar stau cu gandu' la tigara 2 ani. Asa am facut si la Rares, ooff!! Ar tre' sa le las, Bogdan nu mai fumeaza de 1 an. Poate poate o sa reusesc. Dar acum cand vad pe cineva fumand, asa o pofta ma apuca ca i-as lua tigara din mana sa trag un fum :)
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
alehiam spune:
quote:
Originally posted by urmychance
in alta ordine de idei, degeaba scriu ca nu raspunde nimeni. Nu e prima data cand am pus si eu nishte intrebari si nu a raspuns nici una.
urmy mai repeta intrebarile. S-o gasi careva sa iti raspunda...
Mad cu Robert
Happiness_4_us spune:
Sim, e posibil ca intzepaturile alea sa fie si daca am mancat ceva care ne-a balonat? Adica ieri am mancat castravete, care stiu clar ca ma baloneaza, si imediat m-au luat durerile. Daca si bub s-o fi asezat aiurea si n-o fi avut loc din cauza presiunii exercitate de balonare, ma gandesc ca asta o fi rezultatul. Zic si eu. Ufff ce aiurea e cand ai ceva si nu stii de la ce ti s etrage.
Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!