Mamici de septembrie-octombrie 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 16
slippers76 spune:
Hai ca mi-ati facut pofta de vinete... Eu mai am in congelator vreo doua pungi. Ma duc sa scot una la dezghetat.
Nana, eu folosesc maioneza la borcan, pasteurizata. Oricum, asta din comert are orice mai putin galbenus crud in ea!
Ana 32+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
Happiness_4_us spune:
Danuta, asa este, avem voie fie vegetala fie numai cu ou fiert insa mie mi se pare ca nu se leaga aia numai cu ou fiert. Daca nu pun si un ou crud, n-am facut nimic.
Mercic si pupici.
Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
sim_stoian spune:
Tomitza, eu inca nu am intrebat de Garmastan la farmacie. Saptamana asta vreau sa rezolv lista pt farmacie, dar astept si eu o zi mai racoroasa. Te anunt.
Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by toma_lly
fetili, ia sa-mi ziceti voi mie, daca ati gasit Garmastan
la ce farmacie si cat a costat ?
senchiu de raspuns
Tomitza 31+ Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
Tomitza, eu am gasit la Carreffour , la farmacia de acolo.
A costat 268,000 lei
Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
toma_lly spune:
aha, deci in Carrefour...
multam NANA
eu vazusem (da' nu mai stiu unde) si era in jur de 300 de mii, deci mai scump
da SIM, si eu vreau sa rezolv lista cu produse de la farmacie
de fapt, cu toate chestiile care-s pe lista pt spital
macar sa le agonisesc, sa le am in casa
pe urma fac eu si bagajelu'
Tomitza 31+ Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
sim_stoian spune:
Multam si eu, Nana. Da' la care Carrefour ai fost? Nu cumva la ala de la Ploiesti?
Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
cecilia L spune:
Tomitza, multumesc pentru ''apreciere'', dar de obicei cand va scriu nu stau sa recitesc sau sa ma corectez, nici nu am incercat sa vanez greseli, da ai dreptate am gresit siiiiiiiii, nu sunt genul care pune botul, cred ca si tu ar tb sa nu iei in seama cand te pune la zid cineva.... nu cred ca vreuna din noi, am intrat aici ca sa ne etalam diplomele si cat de bine facem sau nu facem anumite lucruri, asa ca hai nu te mai supara, nu cred ca are cineva ceva cu tine. Eu am anumite pareri dar ma abtin...si bafta multa la sustinerea lucrarii indiferent pentru ce este sau cum se scrie corect.Chiar asa cand sustii lucrarea?????
Referitor la burtici, m-am masurat si eu acum, 103, dar sincer, mie mi se pare ca este foarte mica ....vorba dr mele ''ai luat-o pe aratura''.
Sim, daca faci o lista pt farmacie vreau si eu, chiar nu stiu ce tb sa iau pt bebe, numai din ce ati discutat voi pe aici.
Am incercat sa pun poze cu lucrusoarele pe care le-am luat, nu reusesc, incarca una din 5... asa ca mai incerc poate...poate.
cecilia,31+Cristian
sim_stoian spune:
Fetelor, hai sa incheiem subiectul diplome si greseli de ortografie, nu vreti? Sa ne concentram pe bebei, suzete, intalniri, locuri de parcare, vinete si alte alea. Prea s-au incins spiritele pe aici si cred ca de vina sunt hormonii si caldurile astea. Uite cate un pt fiecare.
Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Multam si eu, Nana. Da' la care Carrefour ai fost? Nu cumva la ala de la Ploiesti?
Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Eu la ala din Ploiesti insa cumnata mea a gasit la aia din Orhideea cu acelasi pret.
Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
sim_stoian spune:
Cecilia, lista pt farmacie a rezultat din listele de cumparaturi pt spital si pt bb. Ti-o trimit si tie daca vrei, of course.
Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze