Mamici de septembrie-octombrie 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mirelush !
Teodoran, Mirelush vorbeste din experienta asa ca e bine de luat in calcul sfatul ei!

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Salutare fetelor!M-am trezit pe la 11,am mancat ca eram moarta de foame.Daca ma primiti si pe mine,as veni si au la intalnire.Ieri am fost numai pe drumuri si nu am gatit nimic,azi tre sa ma bag un pic la bucatarie.
va 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Mirela, nu dai buzna si sa stii ca nu te-am uitatAndrruzza mie mi-e greu sa cred ca a raportat cineva, nu am vazut sa se fi suparat nimeni chiar asa, deci sa nu incepem alte discutii.(eu de ex acum parca vad prima oara ca exista si chestia asta)Myral31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Nana,Myral

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Mami, te-am trecut pe listuta.
Teodoran, vrem sa ne intalnim joi pe 12 la ora 18. In principiu locatia e Trattoria Il Calcio din Herastrau, dar mai e pana diseara

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Hop si noi. Da' vad ca v-ati incins nu gluma! Am citit din urma si m-am cam speriat. Eu nu vreau sa concurez decat la sectiunea burti, si vin tare din urma: am 109 cm. Yupiiiiiiiiii!

Acum, lasand gluma la o parte, mie nu mi se pare chiar nejustificat avertismentul. Si nu e prima data cand Annisia o "comite". Nu stiu daca cu intentie sau nu, dar nu mi se pare normal sa fim sacul de box pentru descarcarea nervilor si nemultumirilor unora. Daca ii statea chiar atat de tare pe suflet problema asta, cred ca se rezolva civilizat cu un PM catre persoana sau persoanele vizate. Mie una mi s-a parut de prost gust.

Teodora, nu-i de gluma cu tensiunea! Sa stii ca pentru sarcina e cam la limita de sus. Si daca te doare si capul, cred ca ar fi cazul sa vorbesti cu medicul. Ti-o spune Stan-patzitu'.

Ana 32+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Gema sau Teodora, cum se ia magneziul ala la pliculete? De fapt, cat? Mi-am luat si eu cateva ca ma doare prea rau piciorul.

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Yupiiiiiiiiii!!! Am gasit vinete la un magazin langa mine, am luat 3 si le-am copt. Acum astept sa se raceasca putin ca sa le pot curata.

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Mie vinetele imi plac doar cu maioneza, dar cum nu prea avem voie.... am tot facut fara maioneza in ultimul timp. Chiar vineri amc opt vinete si mai am si acum salata.
Diseara noi o sa facem o supa de galuste, ca asta e usoara si -i place lui Razvanel.

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Nana,eu stiam ca avem voie maioneza dar facuta cu galbenus fiert,nu crud.
Eu azi fac conopida pane,nu prea mi-e pofta de vinete,caci am avut musaca...

Dana 27s
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

vreau si eu vinete !!
abia am mancat zilele trecute, da' mi-ati facut iar pofta
fetili, ia sa-mi ziceti voi mie, daca ati gasit Garmastan
la ce farmacie si cat a costat ?
senchiu de raspuns

Tomitza 31+ Natalia Ioana

Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput