Înspre bine sau înspre mai rau?
Raspunsuri - Pagina 5
Marunzika spune:
Esti intr-o situatie delicata si-mi pare rau! Am citit mesajele de incurajare si am realizat cat esti de iubita de toti si cati prieteni ai si sper ca sprijinul lor moral sa-ti fie de ajutor!Esti o curajoasa si meriti tot binele si toata dragostea! Esti tanara si viata cu siguranta ca iti va rezerva si surprize din cele mai placute! Iti doresc multa forta si tot binele pe care il meriti cu siguranta!
alma spune:
Imi pare rau ca treci prin toate astea, stiu cum e cu dragostea asta pentru barbati care nu ne merita. Ma bucur insa ca esti lucida, ca nu te lasi infranta de durerea pe care o simti, cu siguranta. Iti doresc mult curaj si sa ai grija de tine si de fetita!
camelia-daniela spune:
Reliana,
mai am niste idei, pe care nu stricä sä le pui in aplicare...
Dacä stai la un Wohngesellschaft mare, sunä acolo, explicä-le situatia si roagä-i sä-ti dea in schimb un apartament cu 2 camere...sau dä un anunt la ziar, cum cä vrei sä faci schimb de locuintä. Sä dai si indicatia, pinä la ce sumä poate fi chiria, in cazul täu...poti chiar sä dai la mai multe ziare deodatä...nu stiu dacä pe acolo existä Zweite Hand...la ästa sint anunturile gratuite.
Eu zic, cä dacä incerci pe mai multe planuri, o sä reusesti mai repede.
Mai era si in Internet...se numeste Immobillien Scout 24, cred...si acolo sint multe apartamente.
Altä posibilitate, ar fi, sä inchiriezi o camerä la o studentä linistitä, si asa iti scoti o parte din chirie, in cel mai räu caz!!!
Mai gindeste-te si fä-ti un plan bun de bätaie...cä asa nu o sä dai gres!
Säraca, cred cä nici nu mai ai timp sä te gindesti la partea "proastä", dar asta e bine...cit despre faptul cä nu recunoaste cä a devenit obisnuintä, parcä mi se pare cunoscut!!!
Nici mama mea nu a recunoscut, in ultimii ani de viatä, si asta e tipic la acoolici!!! Eu am suferit enorm de mult pe chestia asta si de aceea am vrut s-o päcälesc sä vinä aici la mine, dar cred cä s-a prins si de aia mi-a invocat tot felul de scuze!!! dacä o prindeam aici, la mine, nici cä o mai läsam sä plece asa de usor!!!
Dar acum, faptul este consumat...a murit in 1995, si nici mäcar nu am mai putut sä o väd pt ultima oarä!!!
Dar nu vreau sä te fac sä plingi, asa cä mä uschesc, urindu-ti mult noroc si succes la tot ce vrei sä intreprinzi!!!
Pupici,
Cami.
bebi spune:
Draga mea cu suflet mare, nu ti-am scris pana acum ( desi am citi toate mesajele) pentru ca nu-mi gaseam cuvintele...
Acum ma gandeam daca as fi eu in situatia ta ce sfat mi-ai da tu?
Cred ca mi-ai spune ca sunt tanara, viata nu se termina aici si ca am o minune de fetitza ( astept episodu'2din Cassy se intoarce) care merita tot ce e mai bun.
Eu nu l-as lasa sa-mi ia nimic de bunurile comune. Stiu ca suferinta e nemarginita, ca te simti slabita si nu ai putere sa lupti. Dar,ia tot ce poti de la el... e cel mai sanatos asa.
Si tatal meu era alcoolic, mama a fugit din tara din cauza asta. Si unchiul meu se imbata si o batea pe nevasta-sa. Copii lui au trait copilarie- cosmar si nici unul dintre ei nu sunt persoane echilibrate. Tatal meu nu batea pe nimeni, dar nu contribuia material sau spiritual la cresterea noastra.
Eu nu stiu daca-l poti schimba. Poate o sa-i para rau, o sa va simta lipsa si o sa se intoarca. Dumnezeu sa te ajute ,sa-ti dea putere sa treci cu bine peste toti si toate si sa-i lumineze mintea spre carari drepte!
Catalina si cu mine suntem alaturi de tine si de Cassy mica.
Te pupam!
Love is all around
Claudya spune:
Reli,esti bine?Eu de cate ori vad subiectul asta,ma intreb oare ce mai faci...chiar daca nu te cunosc decat foarte putin din aparitiile tale aici pe site.Iti doresc tot binele din lume,rabdare si putere sa treci peste acest impas!!!
Pupici!!!
Ttini spune:
Buna!
Eu sunt un membru foarte nou si acesta e primul mesaj. povestea ta m-a impresionat. Si eu am un copil mic si stiu ce inseamna. Nu te cunosc dar iti doresc tot binele din lume si putere sa treci peste toate!
Numai bine!
Reliana spune:
Fetelor, dupa lupte seculare de obtinut un concediu în ro, de 3 saptamâni, azi am reusit, asa ca cine vrea si are chef ne vedem în ro, în prima faza în Timisoara, iar apoi în Buc, dar de Buc înca nu e sigur. Oricum mai vb. Am vrut sa ma laud ca e prima victorie câstigata împotriva ex-ului.
Va pup pe toti si mai vb!
Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci când vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16
tinatache spune:
iupiiiii!!! bravo voua, gagici! s-o tineti tot asa si sa auzim numai de bine! Concediu placut!
Cristina, mamica cu burtica
reiki spune:
Reliana, prima victorie importanta si probabil prima bucurie. Bravo!
Sigurul lucru pe care vreau sa spun este ca nu trebuie sa lupti impotriva lui, a ex-ului. Daca il iubesti nu vei cistiga. Lupta pentru tine, pentru copilul tau, pentru viata, pentru tot ce va urma, pentru ce merita sa se intimple bun si frumos in viata ta. Sa fie o lupta cu tine, pentru tine.
Bafta si fruntea sus. Esti ok.
Si nu uita sa iubesti, cu toata puterea.
Cu stima,
Reiki