Mamici de noiembrie-decembrie (42)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Burticutzelor, m-am intors acasa, sper sa nu mai trebuiasca sa ies...

Ancuta, , bine ai revenit din concediu, ne-a fost dor de tine!

Bibyrox, demult nu mai stiam nimic de tine...chiar ma uitam ieri ca luna asta e ziua ta si tu nu dai semne de viata. Sa-ti traiasca baietelul!

Ellis, da, asa e, mergem spre mai rau, o sa-ncepem sa ne umflam, sa fim mai prost dispuse, sa nu ne mai suportam pe noi insene, chestii din astea. Asa ca stai linistita...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin20+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..eu nu ma mai suport pe mine sunt super suparata, bosumflata, dar sa mai suport si pe altcineva..nu am chef de nimeni si de nimic..doar sa stau cu bebe al meu ....cred ca am nevoie neaparat de consiliere psihologica....

ROXANA 25+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

..SORRY...
BINE ATI REVENIT FETELOR!!! VA PUPACESC PE TOATE..ma bucur ca sunteti bine!!!

ROXANA 25+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

Jasmin012,asa umflate si prost dispuse,suntem cele mai frumoase.tote gravidele sunt frumoase.

23+ Anya si Matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

Biby,felicitari pentru baietel.

23+ Anya si Matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Fetelor doctorul meu e un puturos...mai sta in concediu inca 2 sapt
Unde sa ma duc si eu sa fac eco pana atunci?
Roxana, tu esti campioana. Unde ma indrumi?

22+ si baby Kara

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Darleena..la Sanador...

ROXANA 25+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

BIBY felicitari pt baietel..sa fie sanatos!!..sarcina usoara si fara probleme in continuare!!

ROXANA 25+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Jasmin merci frumos .
Ellis eu probleme prea mari cu IR-urile nu am, sunt cat de cat normale, poate doar putin peste limita asa ca eu iau in continuare magneziu, dar nu Magne B6 4 pe zi ci doar un plic de la Additiva, care e cantitate mai mica. EU nu am facut pregnyl deloc nici la inceputul sarcinii nici acuma pt ir-uri. La mine a fost o sarcina obtinuta cat de cat repede (dupa ce am fost la medic) asa ca mie nu mi-a dat nici un fel de tratament de sustinere.

Acuma hai sa va spun de bebelina mea. Inainte de concediu avea program numai dimineata si seara, dar dim era show, la ora 9 ea era pe baricade. In concediu insa cred ca si-a luat si ea concediu, ca la un moment dat chiar ma seriasem putinel ca nu prea misca. Incepea de abia pe la 11-11.30 sa dea din craci si sotul meu saracul ma vedea un pic ingrijorata si punea mana pe burtica si zicea : Hai fata misca si tu putin sa o faci pe mami fericita! Dar ea nimik.
Mai fetelor, dar dupa ce am venit din concediu e jale. Duminica dimineata stateam in pat si ma uitam la TV si dadea din maini cred ca era pe la mijlocul burtii putin mai jos de buric si se vedea cum sare halatul pe mine. Am ras de una singura. Apoi pana acuma de fiecare data cand tinea si tati mana sa o simta ea se potolea, asta pana duminica seara cand sa ma culc si eu stateam pe spate si a inceput razboiul si dai si lupta si dai si lupta si atunci a pus si tati mana si nu mai putea de fericire si bucurie ca a simtit-o si el pe bebelina. Si de atunci pupa mai des burtica.

Anca 23+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Imi recomanzi pe cineva anume la Sanador?

22+ si baby Kara

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput