Mamici de noiembrie-decembrie (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..ma speriasem..inseaman ca este uterul sau bebe al meu se joaca cu ceva ce ma inteapa pe mine...oricum maine merg la control si si nu plec de acolo pana nu ma face sa inteleg cum sunt contractiile

ROXANA 25+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Neata fetele!
Am scapat de stomatolog...m-a tinut cam mult cu gura deschisa , dar in sfarsit am terminat cu pacatoasa asta de masea! Sper sa nu mai am probleme pana dupa nastere cu asa ceva. Mie nu mi-e frica de obicei la stomatolog, dar acum mi-era pentru bebelina, sa nu am contractii sau altceva. Cat de mult ne schimba sarcina!
Roxi, eu ma inteleg cu sotul mult mai bine acum, parca ne iubim mai mult, cu toate ca el ar vrea sa ii arat mai des, dar...din pacate nu prea am eu chef.
Adina...parca ziceai ceva de tensiune mica...ai mare grija sa nu patesti ca mine si sa ti se faca rau pe undeva. Sa nu mergi prin soare. Ar trebui sa ii spui dr. ca ai tensiunea asa mica. Eu o am 10 cu 6 si ma simt cam ametita, mananc ciocolata ca sa ma mai inviorez.
MA gandeam azi sa fac eu ceva de mancare, dar ...n-am inspiratie. Voi ce gatiti?

Pupici
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Buna, burtici dragi!!!

M-am intors si eu din concediu suntem bine sanatoase si voioase si am tot incercat sa recuperez ce ati scris si apoi am vrut sa va scriu, dar intre timp am vazut ca merge greu recuperatul, asa ca am zis sa va scriu mai intai si apoi mai recuperez pe parcurs.
A fost SUUUUPER in concediu in Maramures, racoare si odihna si nu mai vroiam sa ma intorc , dar din pacate realitatea e altfel asa ca sunt iar la munca.

Va pup si va mai scriu.

aaaaaa, am intrat si noi bine in luna a 6-a.

Anca 23+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Jasmin, ce m-ai linistit, deci mergem din rau in mai rau

Bine ai revenit Ancutza, te asteptam cu o intrebare, sa nu te plictisesti: tu mergi la echo la Iosup la 28 de sapt ca mie asa mi-a zis si deocamdata am ezitat sa ma programez, eu stiam ceva de 30-32 sapt; nici pe Tutu nu l-am intrebat, dar il mai vizitez la 24 sapt.

Ellis20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Hello!!!!
Eu ma sufoc de cald.Nu mai am stare..........
Azi ma duc la eco.Din nou.E vizita lunara.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel23+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Bunaaaa!!! Burticoaselor ce mai faceti??? V-a fost dor de mine??? Eu m-am gandit intr-una la voi dar din pacate sunt foarte foarte ocupata cu serviciul si nu prea mai am timp deloc.
Am intrat sa va spun ca voi avea un baietel se pare... Am fost la eco saptamana trecuta si dr-ita mi-a spus ca este baietel mai mult ca sigur! Desi noi ne doream din tot sufletul o fetita.. acum nu mai conteaza! Important este sa fie sanatos si sa ma ajute Dumnezeu sa nasc usor si sa fie totul bine!
Am intrat in 18 saptamani si mie tot nu mi-au trecut starile de rau... Bineeee nu mai e ca la inceput, adica nu mai vomit deloc dar dupa fiecare masa am o stare de ameteala si de greata asa. Oare cand vor trece ca deja nu mai suport???
Dr-ita mi-a spus ca inca nu a miscat bebe ci abia peste vreo 3 saptamani... La voi cum a fost??? Cine mai e in 18 saptamani... l-ati simtit pe bebe?? Cum se simte?? Eu abia astept sa-l simt!

Va pup pe toate dulce dulce si promit sa nu mai lipsesc asa mult!!!

O graviduta in al-!!!

Biby
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Bybiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!

Ce mai faci gravidut-o????Chiar ma intrebam ce e cu tine.Felicitari pentru baietel!!!!!!Nu conteaza ce e,sanatos sa fie!!!!!Ma bucur ca esti bine si ca ai dat un semn de viata!
Bebelina mea a miscat la 17 saptamani,s+a mirat si doctorita,ca de obicei miisca pe la 21 la prima sarcina.Dar a zis ca din cauza ca sunt slabuta.In privinta greturilor,se zice ca dupa ce misca scapi de ele!!!
Te pupacesc!!!!!!Si te asteptam mai des pe la noi.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel23+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata, noi acuma ne-am trezit
byby, draguta ce mai faci?? eu am mai intrebat de tine, dar am vazut ca ai raspuns pe la alte subiecte, deci esti ok. felicitari pt baietel! sa-ti traiasca!! eu am simtit-o pe bebelina mea ca a miscat la 15 sapt fix (bineinteles ca foarte vag) apoi din ce in ce mai tare! dr nu m-a crezut, dar eu stiu ca a fost ea, pt ca miscarile sunt aceleasi si acuma doar ca sunt mai intense!!
adina, alfa anca, bine ati revenit din concediu!!!
fetelor eu numai ce am revenit din concediu si incep sa imi planific altul
am obsevat ca la intrebarile mele de ieri nu mi-a raspuns nimeni

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 23+ Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

ellis mie Iosup nu mi-a zis nimik de vreo ecografie la 28 de saptamani, dar nici tutu. Oricum si eu merg vineri la el, voi avea 28 de sapt. Dar din cate am mai vb cu alte burtici de la tutu nu am mai auzit sa mai trimita pe cineva la alta ecografie la Iosup. Eu insa dupa dezamagitoarea ecografie de la Iosup la 21 de sapt plus cazul lui Kay m-a determinat ca imediat dupa acea ecografie sa imi doresc sa mai fac inca una la altcineva asa ca am sunat atunci si m-am programat la 32 de sapt de capul meu la Pop. Nu cred ca ne va mai trimite cineva (vezi tutunaru) sa facem alta eco dar eu tot ma duc.

Revin

Anca 23+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Atunci nu-mi mai fac programare si astept vizita de la 24 de sapt la T si il intreb atunci; tu ai probleme cu ir-urile? mai faci pregnyl? eu fac in continuare. vinerea asta mergi la T? iti spune el de vreo ecografie; si eu voi mai face uan, dar pe la 30-32, ma gandeam.

Ellis20+

Mergi la inceput