*Gravidute&Mamici de IASI (3)*
Raspunsuri - Pagina 17
kriss79 spune:
voi de unde luati/ati luat mobilier bb?
am vazut mobilier f. fain pe net, dar ajungea la vreo 8000 lei(patut cu saltea,lenjerie, comoda cu masuta de infasat si sifonier)?!
Gasesc in Iasi mobilier pentru BB? eventual set cu cele 3 piese de mai sus..
Burtik
Cristina 26+ cu Alessia Stefana
kriss79 spune:
Alina, sa iti traiasca crestinul!
Noi am dormit bine ca aseara ne-am instalat AC in dormitor..alta treaba..desi de azi am inteles ca se mai racoreste putin..
De Irina (Shipry) nu stiti nimic? pe 24 era programata, adica ieri..
Simo, si verisoara mea e tot la Ioanid si naste tot intre 25-30 iulie prin cez.
Burtik
Nonna76 spune:
Buna fetele!
Ieri a venit Andrei acasa.
Multumesc ca ati fost alaturi de mine.Am trecut printr-o perioada f grea in sensul ca am stat in maternitate in cea mai fierbinte perioada inregistrata vreodata la ,,Cuza-Voda"-dupa spusele asistentelor.
Rezultatul a meritat tot efortul.
Am nascut prin cezariana de urgenta , bebe nu a vrut sa mai stea la mami in burtica, mai ciudata a fost injectia in coloana si durerile de cap de dupa dar m-am comportat f bine, m-am ridicat f usor, durerile de dupa au fost foarte suportabile.Acum stiu si eu ce inseamna contractii, o zi intreaga a incercat dr. sa le opreasca, sa aminam operatie pina la 38 de saptamini dar s-a deschis colul, aveam dilatatie, si la 21.30 marti s-a nascut Andrei.
Bebe Andrei e cuminte, nu prea s-a obisnuit cu suptul , ne cam chinuim la masa, la inceput nu sugea deloc dar am perseverat si speram ca vom reusi.
E mai greu decit credeam cu doi copii, Vlad e dificil, crede ca Andrei e un fel de papusa, ieri era sa-l traga de clema de la cordonul ombilical,ar vrea sa se joaca cu el, tre sa fim f atenti.
Azi l-a luat mama sa ma pot odihni si eu caci ieri ne-am jucat toata ziua.
V-am pupat pe toate, si va multumesc .
Monica,mami fericita de Andrei (17iulie2007) si Vlad (8martie 2003)
kriss79 spune:
Nonna, Bun venit acasa Andrei! sa va bucurati de el si tie iti doresc mult laptic! ce bine ca e cumincior..
Sa stii ca si eu cu sora mea(dif. de 7 ani si un pic)ne-am "ciondanit" de mici..Stiu ca atunci cand a adus-o acasa de la maternitate..plangea mult..si i-am dat cu ziarul in cap sa taca:))saraca! o cam bateam..saraca cat a mai suportat!
Burtik
alynta27 spune:
Multumesc Kriss!
Ghinetz l-am cantarit la 2 saptamani. Venise pediatra acasa si mi-a zis sa mearga sora sa i-a cantarul de la cabinet. La ragait nu-l pun nici eu noaptea, sa nu-i stric somnul! uneori ziua chiar daca il tin in sus si-l masez pe spate nu ragaie si renunt, alteori nu-l asez bine pe umar ca scoate gazele! Da, avem colici! I-am dat Sab Simplex. Acum am schimbat pe Bonisan si ceai Calma Baby. Plange cand il apuca crizele.
Nonna bun venit acasa cu Andrei! Sa stii ca nici David nu sugea bine la inceput! Era mai lenes, mai ales ca la spital i s-a dat supliment cu lingurita si ala curgea fara efort! Perseverenta e cuvantul cheie! Initial credeam ca nu se satura! Si l-am lasat de mi-a plans vreo ora si apoi a inceput sa suga bine! Refacere rapida si asteptam amanunte in legatura cu nasterea!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Poze burtica
Pozele mele
amironeanu spune:
Nonna, bine venit acasa pentru Andrei!
Alina, sa va fie de bine crestinarea!
Referitor la tinutul pe umar, eu tin minte ca statea cu Stefi si cite 1/2 de ora dupa masa ca sa scoata aerul, pentru ca aerul ramas in stomac da colici. Stiu ca este greu, eu la inceput am chemat-o pe mama, o alaptam pe Stefi (30-40 de min), apoi mami statea sa scoata aerul, eu ma duceam sa ma mulg (este la fel de important si sa goliti bine sanii dupa fiecare alaptat), alte 30 de min apoi reveneam si eu la Stefi. Cam prima luna este mai grea, pana va intrati in rutina si se instaleaza bine lactatia. Oricum, mie prima luna mi s-a parut muuuult mai grea decat nasterea propriu-zisa.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
mexxa spune:
Saluatre..
Nu am mai intrat dar mult, dar Sebi imi ocupa tot timpul...acum cel putin ii ies 4 dinti de o data...plus ca ne si mutam si mai pun ca de azi intr-o luna avem nunta....o multime de avenimente!!
Alyna, Baneocinul e un antibiotic si foloseste pt profilaxia infectiilor ombilicale, atat. Deci se aplica pe o zona f restransa. Mi se pare ca in prospect e specificat ca nu se aplica pe portiuni mari. Plus ca folosit in cantitati mari si indelungat, e si ototoxic.
Parerea mea este sa incerci o pudra de la Klorane sau Nivea.
Noi folosim Nivea, dusuri dese si nu avem treaba cu bubitele.
Felicitari pentru micul crestin...sunt sigura ca a fost tare frumos.
Pupici si multa sanatate!!
Ma bucur ca sunteti bine burticute...abia astept sa nasteti sa fac galerie
Nonna bine ai revenit acasa!
Pupicei pentru toate burticutele si mamicutele.
Merg sa mai strang de prin casa...ca pana o sa le vad puse la loc in noua chirie in care mergem..off
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
Nonna76 spune:
Multumim mult de urari.
Bebelusii vostrii sughita?Mie mi se pare ca Andrei sughita cam des si nu stiu care e motivul.
Azi a supt mai bine si sunt f multumita, poate am fost si eu mai relaxata ca Vlad e la mama si nu a trebuit sa fiu mereu cu ochii pe el sa nu-i faca ceva lui Andrei. Sper sa rezolvam si problema asta.
Astazi am facut mincare, am pus o masina de rufe la spalat, parca nu zici ca sunt operata de o saptamina. Chiar ma simt f bine.
V-am lasat acum ca ma duc sa ma odihnesc putin cit mai e posibil.
Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
slimatei spune:
Alina Felicitari pentru micul crestin!
Nonna bine ai revenit si bine a venit pe lume Andrei!
pt.toate fetele...
Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici
Simo78 spune:
Monica bun venit acasa cu puiutul in brate!
Copilul in burta sughite, e felul lui de a exersa respiratia, un fel de miscare involuntara daca vrei...si apoi mai dureaza ceva timp pana trece, nu te speria, e perfect normal! Il pui la san si ai sa vezi ca-i trece.
Poti sa te inscrii la grupul de mamici de iul-aug, ai sa gasesti raspunsuri la multe intrebari pentru ca toate ne lovim de cam aceleasi probleme
Ne vedem peste 2-4 zile!
Simona 38+ Matei Hisham
Crash test dummies