*Gravidute&Mamici de IASI (3)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Si eu sunt din Iasi.
18 saptamani +
Si azi am aflat ca e fetita
Abia astept sa dau iama in magazine dupa hainute pt bebita!!
Stefania, dar despre ce e vorba? Am citit si din urma dar nu m-am lamurit...
Eu am simtit-o clar pe bebelina azi noapte. Niste suturi cred ca imi tragea intr-un singur loc, la o palma mai jos de buric.

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!

Abia mai pot respira de caldura, stau si lucrez la calculator si transpir. Plus ma doare groaznic stomacul, de la stres si nervi si mancat aiurea .

Dr. Mihalceanu poate fi gasita la cab. dr. Dragomir - 21.86.86 sau cab. dr. Carauleanu - 25.74.74 si la maternitate, dar va recomand sa mergeti la cabinete, este mai relaxata si are si mai mult timp.

Stefania, de transmis sigur ii transmiti starea ta bebelusului. De aceea se si recomanda viitoarelor mamici sa fie calme si optimiste si vesele in timpul sarcinii. Contractiile seamana foarte mult cu durerile de la ciclu (cel putin asa este la mine), iar ceea ce simti tu acum pot fi ligamentele care sustin uterul si care sunt un pic solicitate.

Oana, felicitari pentru fetita!
A, apropo de miscat. La inceput se simte ca o fluturare, ceva foarte usor. Abia dupa 25 de saptamani putem spune ca simtim ca misca bine de tot.

O noapte racoroasa!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

sarumana!siti multumesc din tot sufletul! asa se simte omul mult mai bine!

Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici

Mergi la inceput

oana te felicit si aici numai bine si sarcina usoara!am explicat in partea aialalta, daca vrei sa te uiti, imi faci o favoare...e cald ...nu mai pot!

Mergi la inceput

voi mai puteti de cald..?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Salut!
Oana, bine ai venit! sarcina usoara si sa iti traiasca bebelina, sa va bucurati de ea!!
In seara asta vine sa ne puna AC..abia astept, ca e groaznic de cald. Imi curg apele de pe mine si de la caldura, dar cred ca si de la faptul ca am mai pus ceva kg..vreo 5 pana acum..
Am pus la inceput o listuta cu dr si cu tel, adresele cab. unde pot fi gasiti..daca sunt greseli, dati-mi PM..Informatii despre unde pot fi gasiti Dr. Ioanid si Lazar nu am gasit...bineinteles, in afara de Maternitate..

Burtik
Cristina 26+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

ce liniste...
Apropo, participati la Miss Odiseea Sarcinii?

Burtik
Cristina 26+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Cristina dr. Ioanid are cabinet in Podul de fier, in intersectie, nr de tel. 0740619863

Ne vedem peste 3-5 zile!
Simona 38+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Sambata a fost botezul! David a fost cuminte la biserica! A plans un pic cand s-a trezit cu apa in gura, in rest s-a comportat ireprosabil! Suntem fericiti ca s-a increstinat! A fost o masa in familie foarte fericita, zic eu! Nasoala a fost caldura care ne-a agitat pe toti!
Oana8188 bun venit! Sa-ti traisca fetita!
Simo nastere usoara!
Ghinetz il cantaresc la pediatra! Cand ajung la 2 luni, la vaccin probabil il voi catari din nou! E bine sa nu te agiti cu cantaritul! Daca bebe papa bine, doarme, e vioi si mai si plange e totul in regula! Al meu are bolfute si chiscute! Si se simte in brate...
Vad ca va amuzati cu miscatul bebelusilor in burtici! E un sentiment minunat!
Dragi mamici ce creme sau pudre mai folositi voi pentru fundulet iritat? Eu folosesc baneocin pudra si crema de galbenele. Acum i-am facut "de la babe" ulei fiert, sa vedem! De la 2 aplicari s-a dezrosit!
Pupici!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Alina, noi folosim bepanthen. Cu ulei de masline fiert il ung dupa baita pe la incheieturi, dupa urechi...si fac si putin masaj (putin, pentru ca e inca mic, cat de caurand va creste timpul alocat masajului). Pudra stiu ca nu e recomandata; nu lasa pielea sa respire. Noi o mai flosim sa dam la buric (a cazut din maternitate - il sterc cu comprese cu spirt cam de 2/3 ori pe zi si dau la fiecare schimbat cu pudra) La voi au inceput colicii? Cu ce ii tratati? Si mai voiams a te intreb ceva: cam cat timp aloci tu pentru a obtine " mult dorita ragaiala"? Eu cam sar peste procedura, mai ales nopatea si ma gandesc sa nu-i fac rau. azi vad ca s-a frasuit pana a facut kk si pana a tras parturi. Or fi colicii?
Si inca o intrebare: la cate saptamani ai fost tu la cabinet sa il cantaresti dupa ce ai nascut?

Cristina, multumim pentru actualizarea listutei si pentru ca ai adaugat "utilele". Chiar UTILE. Esti o draguta ca te gandesti tu asa, la toate.

Azi avem o saptamana de cand am venit acasa de la spital. Ce repede a trecut!!!

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput