Stelute de ianuarie-februarie 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 20
Daconst spune:
Ivona,ce scumpa e Ella!!!Tare de tot!
Lucas spune ma-ma asa suparat.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
miciurin spune:
Cristina, eu zic ca experienta de viata a fiecarui individ este unica si nu cred ca trebuie sa judecam o intreaga natiune in functie de experienta pe care am trait-o noi, ca individ.
Pentru mine Romania inseamna mama, tata, bunici, dealuri, rosia rupta din vrej si bagata cu branza in painea calda facuta de bunica, laptele cald muls de la .... vaca.... copilarie, fericire, multa fericire, prietenie, prima dragoste..... si asta e experienta mea, deci nu ma pot kk in ea de Romanie, intelegi tu?
Shine spune:
As avea multe de spus....., dar pur si simplu nu am energia necesara.
zic doar atat: DAna Aelita, dicutia asta cu romanii bla, bla bla, o aseman cu o dicutie reala de la mine din casa....
eu zic o mie si o suta de sora-mea, da' in 5 minute uit. Sotul meu tre' sa fie de acord... dar sa il puna naiba sa zica el ceva de rau, ca nu il uit toata viata. De aceea sarim in sus cand voi spuneti/sau ni se pare noua ca spuneti ceva de rau de romani.
E ca si cand eu as zice ca toti romanii plecati afara s-au dus la maturat de strazi si ingrijit babe.
Sunt si aici medici care zic NU banana, portocala, lapte de vaca, etc, etc.
Alinuk, imi pare tare rau ca am adormit ca un urs. Chiar imi doream sa te vad. M-am plictisit de fatza mea in fiecare zi.
Catalina, eu zic sa ii iei mamei tale ceva pentru sufletelul ei. Zici ca este o persoana eleganta, incearca
un parfum, daca il apreciaza(mama de exemplu da cu parfum in casa... sa miroasa frumos
)sau
o bijuterie despre care sa zica:e de la fata mea!!,
poti sa ii iei o bluza, un sal deosebit daca poarta,
o geanta,
farduri, daca foloseste,
cosmetice. ma mai gandesc si la altele daca vrei, si iti scriu maine.
MessaLa multi ani, Sa fii fericita si sanatoasa, sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta cu cei iubiti, si sa ramai aceeasi persoana plina de veselie si optimism pe care am "cunoscut-o" aici
Meg, felicitari si de la mine.
Daconst spune:
Meg,felicitari fetitza pentru diploma!De acum va trebui sa ne adresam cu duamna doctor la matale?![]()
Cata,eu am primit de la prietena mea cea mai buna o iconita de argint,pe care o port la mine tot timpul.E ceva foarte finutz si frumos lucrat,dar n-am idee cit sa fi costat.
Eli,bine ca spusesi fata de cit sunt borcanasele la voi ca eu deja ma gindeam in sinea mea ca baga pisoiashul doua de 190g si mi se parea cam multisor,fata de 190g cit papa Lucas(care sigur ar mai hali daca ar mai fi
).
Lili,ma uit la Calatis si ma gindesc oare daca atat a fost recitalul celor de a 3SE?
Ca eu tot ii mai astept,ca-mi plac tare.
Lucas Paul(18.01.07)
eli1977 spune:
hehe, ce tari sunt LUCAS si Elluta!!!ce scumpi sunt, cum balmajesc ei acolo!!mor de ei!
Pisoi al meu nu are dinti, nu are par mai deloc, nu spune nika, balmajeste toata ziulica dar nimic clar, nici mama, nici tata, nimic,
am parerea ca o sa zica si el ceva de papa, ca taaare ne mai place
am fost in parculet, unde am avut maarea placere si surpriza sa ne vedem cu Delfinuta si cu Erik
si nasii lor,..nasica fiind graviduta si doar cititoare de forum..cred ca am innebunit-o pe fata, cat si pe sotul ei, care deja parea obosit..as..nu stiu, oare de gura noastra, Delfi?
Laura popy, , dlaga mea, iar m-am vazut cu Alinuk si nu aveam cartea la mine..maine ti-o iau la birou si cand vii in pismigiu ma suni mataluta (tel in lista)si ti-o aduc, bine?
un Pismigiu, maine?
ma fac ca nu vad ca va mai ciondaniti..asa sunt eu setata...nu vreau sa ma doara si mai tare atmosfera si atunci trec peste..hai mai fetelor, ce Dumnezeu, e asa frumos aici, de ce sa ne certam si ironizam si...hai sa facem fiecare cum stie ca e mai bine si sa n-o mai luam personal!
va pup, noapte buna
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
Shine spune:
si ca sa mai schimb nota:
vorbesc ffff. serios, rugati-va pentru mine, ca am mare nevoie.
doar noaptea asta si ziua de maine sa mai treaca fara incidente.
Da Doamne sa nu imi cada si jumatea ailalta de balcon!. Si daca vrei TU neaparat sa cada, macar fa sa nu loveasca pe nimeni!. Te rog Doamne!
Asa ma rog eu de o saptamana!
mirandolina spune:
Cata, cred ca magazinul e deskis si dupa 6. Daca vrei, poate ne intilnim intr-una din dupa amiezele astea si mergem impreuna ![]()
Si da, am o scoica pt masina, dar la ultimul drum Maya a avut niste super nervi si nu sunt sigura ca scoica nu a avut o contributie.
Scaunul ala de masina, Cristiana, e recomandat - scria acolo - de la 9 kg incolo, noi avem abia 7 jumate (si 67 cm), de asta v-am si cerut parerea, ca sa nu iau o magaoaie cu care sa n-am ce face. In plus, nu stiu cum ar putea dormi Maya in el, cum se lasa pe spate (desi scrie ca are 9 pozitii) etc.
Messa,
, inainte sa se tremine ziua!
tt fetele si va promit un cadou mic care sa va impace. Acum insa ma duc sa maninc ceva ca azi am cam tras chiulul de la mic dejun, prinz, cina, brunch si ce o mai fi... ![]()
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
mirela73 spune:
Mirandolina sincer cred ca scaunul este cam nepotrivit pentru acum (modelul pare pt. un copil mai mare). Mi se pare destul de important sa aiba inaltator pentru a putea privi pe geam, centura in 5 puncte si sa aiba pozitia reglabila astfel incat sa poata dormi bine in el.
Despre scaunul de baie noi il folosim cu succes de apx 2 saptamani si primul lucru pe care il fac inainte sa o pun pe Patricia in el este sa o sapunesc la fund si apoi totul e perfect (ea se joaca eu o spal), la sfarsit o dau cu dusul. Se desprinde destul de usor daca nu e apa in cada si bagi unghia sub ventuza. www.flickr.com/photos/9769585@N07/763933310/" target="_blank">Uite cum stam noi in scaunul de baie
Daconst spune:
Shine,ma rog si eu cu tine,dar spune fata mai pe sleau ce e cu balconul ca in capul meu fac scenarii acum?![]()
Lili,s-a terminat...O,O,O Mangalia...
Lucas Paul(18.01.07)
mirandolina spune:
Shine, m-am ingrozit! S-a rasturnat camionul cu belele la tine in balcon si el a cedat???
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya