Stelute de ianuarie-februarie 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 19
Catalina spune:
Cristiana, imi pare rau de tatal tau.
Zau, Timisoara e naspa? Crezi sau nu eu mereu am vrut sa merg pe acolo, mi se pare asa o "casa cu geamuri stralucitoare" ca in pove lui Alinuk. Nu stiu de ce ... stii cum e cand ai un fix si nu il poti explica. Sau ... poate nu stii ... io am scoala de fix-uri.
Dana, da' de ce sa nu ma pupi. Iete na. Auzi, stii de ce imi aminteste mie forumu' asta? Mai ales in momente din astea? De familia mea proprie si personala. Ne iubim de n-avem aer da ia sa il contrazica cineva pe tata (cu care seman leit), sau pe fratii mei gemeni ... daca suntem la masa nu se mai poate manca. Stii filmele alea cu italieni care se iau la urlete cand cineva contrazice pe mama? Asa suntem noi :)) Dar repet, ne iubim de nu mai putem . Hihihi
cristiana70 spune:
Desi nu prea am dat scroll la nimeni, imi pastrez dreptul de a avea rezerve asupra medicinei romanesti (nu scoala in sine ci modul de aplicare prin spitale), dupa cate nenorociri si nou-nascuti morti am vazut si auzit in maternitate, si totul din lene sau lipsa spagii. Cine da sau are noroc are dreptul la zile, cam asta a fost concluzia mea. Cred si azi cu tarie ca Dumnezeu ma iubeste fiindca mi-a lasat copilul viu, si nimeni n-o sa-mi schimbe parerea.
Desi ocaziile n-au lipsit sa plec, am ramas in tara fiindca am parinti destul de batrani, si cineva trebuie sa-i sune si pe ei odata, de doua ori pe saptamana ca sa-i intrebe de sanatate, ceea ce fratii mei de afara, desi isi permit mai multe decat mine, nu o fac. Asta nu inseamna ca accept tot kktul din sistem, fie el medical, birocratic sau care o mai fi. In fond, si pe mine ma roade ca in Germania e curat, ca legile sunt respectate si ca borcanul de mancarica costa sub un euro, nu aproape doi, ca la noi!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
adinush spune:
Catalina si eu am acelasi miraj inexplicabil pt Timisoara...
Uite poate de www.youtube.com/watch?v=hwzb2lTsKMI" target="_blank">asta visam sa mergem acolo.
Orice pacat as avea in fata Danei sigur mi l-a iertat ca ea zicea ca-i din Tm.
Asa ca Dana,Adela astept 

![]()
![]()
![]()
Catalina spune:
Mirandolina, multumesc de ideea cu magazinul, voi incerca sa ajung ... bine ai punctat ca nu am timp. Dar poate il trimit pe Cornel sa il ia pe Matei intr-o seara si ma duc io acolo. Stii cumva cam pana cand e deschis? Ca io mai devreme de 6 nu ajung.
Bai Mira, daca si tu lucrezi in presa, nu imi mai trebuie lista de presa pentru conferinte. Va dau invite pe mess si am rezolvat-o. :))
Sa inteleg ca nu ai scaun de masina? Eu zic ca e o idee f buna sa iei daca nu ai. Despre calitate eu nu stiu ce sa iti spun, eu am unu la mana a doua ... dar banuiesc ca fiind Chicco e bun. Poate au fetele.
Eu as vrea sa ii iau scaun de masa din ala inalt si tzarc. Daca tot nu gasim masina, macar sa cheltuiesc si eu banii cu un folos :))
Cristiana, multumesc de sugestii. Ma gandesc. Ei ii plac mult astea, si ma gandisem dar faza e ca acuma cu doi nepoti nu prea are timp de citit ... .
cristiana70 spune:
CATALINA, ADINUSH, eu vorbesc de Timisoara de acum 12 ani...acum s-a schimbat, seamana cu Bucurestiul!
MIRANDOLINA, stiu ca scaunul pe care l-ai ales e recomandat copiilor peste 1 an, dar eu una dupa scoica as lua un scaun pentru 0-18 kg, adica pana in jur de patru ani. Nu stiu cat e Iulia de marisoara, dar David ar fi pierdut chiar si la un an intr-un scaun asa de mare! Dar daca sunteti la categorie grea poti sa-l iei in considerare.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
Catalina spune:
Duduia Adinush SUPERB!!! Gata, ma mut. Dar mai intai ma duc sa trag un pui de somnic.
Cristiana, daca Timisoara e gri, Bucurestiul cum o fi ... gunoi! Da' asa gunoi cum e, sa dea .... daca io pot sa stau departe mai mult de o saptamana.
cristiana70 spune:
Pai CATALINA, daca vrei sa iei un parfum bun, in 100 nu incapi. De esarfe o fi avand plin dulapul, la creme antirid poate reactiona de genul "asa batrana ma vezi?", iar cadourile consumabile... se consuma! O carte ramane! Te-ai putea gandi si la ceva din domeniul decoratiunilor, dar la valoarea asta dai doar peste kitsch-uri.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
Nota bene, ca DANA e din Hunedoara, facultatea a facut-o in Tm, asa ca n-ati nimerit-o. Asa cum eu sunt din Bihor, crescuta in Mures, scolita in Timisoara si aterizata in Arad, sic!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
miciurin spune:
Dana, pai unu la mana, ma confunzi rau, e prima data cand ma leg de chestia asta, cu lectiile despre diversificare de la cele care locuiesc in alte tari, nu nominalizez, nu ca nu as fi facut-o, ci doar din bun simt fata de cele plecate, care de, vorba Adrianei, cred ca in Romania stam pe net cum stateau indienii cu ciobu' si uite asa mai trimitem si noi cate un mesaj pe aici.
Si da, ai dreptate, mesajele mele sunt pe dinafara, daca zici tu. De ce oare? Pentru ca am postat cum e cu diversificarea in Japonia si voi considerati asta, ca vine de la mine, una care locuiesti in Romania, ca va iau la misto, nu ca e o sursa de informatie, asa cum binevoiesc unele dintre noi sa fie atat de generoase si sa ni le impartaseasca. Poate ca daca ati avea un pic de curiozitate, v-ati da seama, poate, ca diversificarea lor se bazeaza pe grupa de vitamina B.
Si mai zic un da, sunt pe dinafara pentru ca asta e parerea mea vis-a-vis de cei care au plecat din tara, unii cu siguranta nu de bine ce o duceau aici, si carora le e rusine ca sunt romani si nu irosesc nici un moment prilejul sa faca aceasta tara minunata de kko in toata lumea. Si nu ma refer la amaratii care au plecat tot de saraci din tara, si care miros de iti muta nasul prin mijloacele de transport UE, pentru ca prefera sa isi stranga banutul decat sa dea banii pentru nasurile unor romani mai emancipati care vin aici si ne dau lectii de viata.
Si chiar nu am nimic cu tine,crede-ma!
.....si nici cu altele.
Daconst spune:
Adinush,acu ca m-ai facut si vioara a2a ce sa mai zic...ca eu eram buna rau la muzica si barbatu-meu cinta in formatie,dar o las pe Aelita sa fie prima vioara,ca ea exerseaza mai des in dush.![]()
Cristiana,imi pare rau pentru tatal tau si acum mi-am amintit de faza cind erai suparata si ai spus ca odata o sa ne povestesti.Ce sa zic si eu l-am pierdut pe tata si desi nu am avut o relatie prea buna cu el,a durut al naibi de tare.
Alinuk,mare adevar e in povestioara ta si in orice tara ai fi vei avea nemultumiri si lucruri care te nemultumesc,dar conteaza cum te adaptezi si cum le suporti.
Mirandolina,mie scaunul nu mi se pare potrivit pentru bb-ii nostri.Asta cred ca e de la citiva anisori,nu?Cel de bb trebuie sa aibe centuri si la scaun,parca asa am vazut eu.
Si eu ma gindesc ce scaun sa cumpar ca ma arde acum.![]()
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)