Mamici de septembrie-octombrie 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Amar, pe mine una m-a cam deranjat cum a pus problema, recunosc sportiv. Pana la urma Tomitza mi se adresase mie, putea sa-i ignore mesajul daca nu-i convenea "marea greseala" pe care a facut-o. Si pana la urma sa fim seriosi, cati cunosc termenul asta? Ca eu una habar n-aveam de el pana n-am inceput masterul...si nu mi-e rusine sa recunosc ca nu-l cunoasteam . Mi s-a parut disproportionata si nejustificata reacita ei, dar probabil o fi fost lipsa somnului de vina, intr-adevar.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
27+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Bey Annisio, "e o groaza care nu stie pe ce lume e " si fac facultaturi si masteraturi si doctoraturi etc.
Eu sunt sigura ca nu la Tomasa te-ai referit ptr ca ea ne-a aratat in repetate randuri ce fel de om este, cel putin mie una da.
Poate te-ai referit cumva la mine, ca si eu ii scrisai "Bafta la dizertatie"?! Yuhuhuuuuu. Hai zi ca te-ai referit la mine ca sa stingem incendiul, ca eu oricum n-am facut decat facultate, asa ca mi se accepta ca nu stiu acest termen, da?
Si gata, ca aici vorbim despre bebelasi, bebei, bebici sici si dulcici. Nu despre ortografia limbii romane!

P.S. Ceva ptr contractiile BH nu ai? Ca asa m-au apucat de imi vine sa ma arunc pe geam.[:[]

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Annisia buna dimineata faato!SAr'na de numele de sfinti,ai inteles perfect,ai mai fato o imaginatie de ma sperii zau.Buna ideea aia cu nume de flori,Crina imi place mult.Nume de botez caut romanesc...Acum imi dadusi un pont...sa stau sa fac o lista.
Bafta cu Misha la doctor,Doamne Ajuta sa se faca mai repede bine.
Nana ia ai tu grijulica de Razvanel...poate poti pleca mai repede de la munca si odihneste-te.
Al meu sotz si-a luat jucarie camera video...si n-are ce face decat sa filmeze balena plutioare...Doamne ce nervi ma apuca cand ma vad cu ditai falcile.
Va pup,am plecat la nani...si lasati nervii frate,de vina is hormonii.
Pa,somn usor!

Sabina Y. 30+
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Amar, spune-i ca ai inteles ideea, ca altfel o sa invatam mesajul asta cuvant cu cuvant....
Nana, ti-as oferi eu un pat daca as putea... Incearca sa stai de vorba cu bebe si poate se linisteste... Pupici!!!!

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Merci frumos, Teodora. Sa-nteleg ca ne vedem la intalnire?
Nana, imi pare rau ca ai contractii. Pup sa-ti treaca. Si stai linistita, nu se cearta nimeni, aveam doar o "divergenta de opinii" .
Annisia, stiam prea bine ca nu despre mine era vorba ci despre Tomitza, dar uite ca n-am tacut, imi permiti? Ce sa fac daca m-a deranjat tonul tau...nu numai pe tine te pot deranja unele lucruri. Mie una nu mi s-a parut ca "s-a dat mare". Dar ok, sunt de acord, sa o lasam balta ca ocupam spatiul aici cu prostii, in loc sa vorbim despre sarcini si lucruri cu adevarat importante.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
27+Maria

Mergi la inceput

Sabinule, as plecat in 2 timpi si 3 miscari dar nu se prea poate. La mine abia e 14:20, deci mai am pana la 17. Sper sa rezist eroic. Fusai pana la baie, am tzopait in ideea ca poate s-o fi asezat Razvanel aiurea, s-o fi prins in ceva, ca asa imi da senzatia, dar nimic nene. Nu e chip sa ma lase intzepaturile astea groaznice.
Referitor la sot ca te filmeaza, stai linistita. O buna prietena de-a mea, tocmai ce am venit noi din State si al meu sot si-a luat un PDA, a mai luat unul si ptr prietenii nostrii, respectiv sotul prietenei. Bietul om atat era de entuziasmat de PDA, ca are GPS, e Pocket PC si tel, incat se apucase de setari. Si era la capitolul setare imagine foto din tel atunci cand suna persoana respectiva. Asa ca s-a dus in dormitor, caci seta nr sotiei, si se apucase sa-i faca poze chiar daca ea dormea. M-a distrat de minune de ce pot fi in stare barbatii cand au o jucarie noua. Iese la iveala copilul din ei.

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tomasa

Annisia, stiam prea bine ca nu despre mine era vorba ci despre Tomitza, dar uite ca n-am tacut, imi permiti? Ce sa fac daca m-a deranjat tonul tau...nu numai pe tine te pot deranja unele lucruri. Mie una nu mi s-a parut ca "s-a dat mare". Dar ok, sunt de acord, sa o lasam balta ca ocupam spatiul aici cu prostii, in loc sa vorbim despre sarcini si lucruri cu adevarat importante.

N-ai ghicit, n-ai ghicit!!!! La, la, la, la, la, la, la, la.... Nu despre Tomitza era vorba!!!!!

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Tomasa, sarumana ptr gandurile bune si ptr pupicei. Ti-i intorc si eu tie.

Ia sa se apuce Nana sa deschida un capitol nou, ca vad ca avem spor la scris cand il deschid eu.
Asa ca, aveti putintica rabdare.

Annisia
fata ca vaz ca nu mai spui nimic. Trimite musafirii aia acasa ca s-a terminat si ora de cafea si tot. Pai?

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Am inteles sa traiti....bai asa ma arde pe gat.... si voi faceti aici ,,dizertatii,,....

carmen 30s 70% fetita

Mergi la inceput

Devylla, de asta imi este foarte greu sa ma si axez pe un prenume pentru bebe al meu... Imi trec stoluri, stoluri prin minte si nu poci sa zic - gata, l-am gasit, asta e! Ma bucur ca am fost de folos! Cauta nume de flori si, ti-am mai spus, le poti traduce si in alte limbi, cred ca suna foarte bine....
Nana, ho, ca musafirii plecara de mult... Acusica a venit baiatul meu cel mare de la cresa si trebuie sa ii dau papica. Am o pohta de shaorma, ualeu! Si cred ca ma stric si la o gura de bere... Daca-i bal... Tu esti pofticios?

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput